2009 Eylül Anneleri

Gazetedeki haberi gördünüzmü toplu sünnette bir çocuğun penisinin 3/2 sini kesmişler yanlışlıklla yaaa((

iyi geceler kızlar, herkesler iyidir inşallah görüşmeyeli....

tatilden donduk biz de. güzel geçti çok şükür.
2 gundur çamaşırdı, ütüydü, ev işiydi derken giremedim.
çarşamba ramazanın 1.günü. dolayısıyla çok fazla iş bırakmamam lazım o güne.
sıcaklarda oruçken yapamam yoksa. oruç tutacak herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.
bakalım ben de çok istiyorum ama umarım becerebilirim... inş.yarın girebilirsem görüşürüz.
opuyorummmm opuyorumnanaktan

kimimim bakalımmmm bennn, sakuram mervemmmm. selamun aleykum canımın ıcın , nerden nereyee ben vahideeeee:) namı dıger bittterrr :):)kac zamandr sana ulasmaya calsııyorum, irtibatı kopartttıkk yaaaa. bak kızıın olmussss dogmus masalllah berakalllah cnm. allahım reyyana uzun omurler versın. sana cok muthıs guzel hbrlerım var ama ozel mesaj atamıyorum yenı uye olduguum ıcın, napalımm telefonun deıgsmıs herhalde. msndnde ulasamadım sanaa.. ben ne yapalım cnm. çok özledim seni. kendine cok ıyı bakkk.

Günaydın kızlar bebişler. bu gün kahvalımı yaptım eee 1 ay yapamıyacağız. Allah Oruç tutanlara sabır versin Zor olucak bu sene biraz Allah'ım sabrını verir

Kızlar dün Poyrazla balkondayız. civcivi balkonun demirleninden sokup çıkarıyo anladımki atcak aşağı annecim atma alırım civcivi dedim yine atmaya çalışıyo annecim yapma dedim gözümün içine baka baka sinirle iki eliyle tutup civcivi fırlattı

günaydın kızlar yaaa kızım bi ara yedi şimdi bişe olur mu delircem ya off.. bide naaptın diyince korktu üç dört saniye titredi böyle elleri ayakları oturdum ağladım ya

günaydın kızlar bizimde tavşan maceramız vardı dün akşam tavşan almış gelmiş babası korktu diye kızdı çocuğa bende korkuyorum hayvanlardan ne yapabilirim tavşanın olduğu koliye oturtucakmış alışsın sevmedi basmadı atyaklarını çekti bende izin vermedi istemediği şeyi yaptırma çocuğa dedim hayvan sevicek o diyo çocuğa diretmek niye anlamıyorum anlasın sever böyle daha çok ürkücek hiç istemicek

günaydın kızlar
dün halı yıkadım falan giremedim son işleride yapalım ramazan da taş taşı üstüne zor koyarız allahım herkese sabır güç kuvvet versin haftayada izmire gidiyorum bütün iş güçleri bitirmem lazım

günaydınlar herkese
bizimde market alışverişi yapmamız lazım Ramazan için
dün arkadaşaım vardı hiiçç bişi yapamadımmm
oğlumu dışarı çıkarmam lazım çok sıkıldı
pofffff
ve çok uykusuzumm dün gece oğlum durup durup uyandı hemde ağlıyarak

herkese HAYIRLI,HUZURLU,SAĞLIKLI Bİ RAMAZAN AYI DİLİYORUM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…