2009 Eylül Anneleri

kızlar selam
bi günaydın deyip kaçmak zorunda kaldım
işler çok yoğun bugün
açık olurum ama arada okurumm ancak
cumartesi buluşması güzel geçmiş sevindim adınıza
ben de cuma akşamından yol yapmaya çalıştım
eşim cumartesi evden hiç çıkmicam deyince şansımı deniyim dedim
cumartesi buluşma var yeşilköyde dedim
baktım hemen başladı kendine yormaya
yok işte bak sen de kendinle çelişiyosun ne var buluşmanda ben de buluşurum oyun arkadaşlarımla falan
tamam dedim kapatalım konuyu ben de gitmem sen de
hafta sonu da kendimi temizliğe verdim
günde 4 kere evi sildim
her seferinde simsiyah su yaaa
leşş gibi toz oluyo açık camlardan

bu arada ebru koraya nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu okurken yaaa
en kısa zamanda daha büyük gelişmeler gösterir ameliyat falan gerekmez inşallah
tubacım doğaya da iyi ki doğdun diyorum
uzun sağlıklı bir ömür diliyorum canım
bircan asabiye konusunda eda da poyrazla aynı dilden konuşuyor galiba
artislik afralar tafralar o biçim

Sağol canım inşallah huzurlu mutlu bir ramazan olsun ve nice ramazanlara tüm sevdiklerimizle ailemizle. ben tek başıma kalkcam bakalım nasıl yapcaz

tuba çokmu ac bırakıyon kızı:) canım ben olsam dr umu arardım. bişey olmaz sanmam ama
gülcasn kolay gelsın benımde dun kadın gelecektı gelmedı. c.tesı ben yapıcam. halılarımı yıkamıştım iyiki

daha şimdiden böylelerse biz naparız bilmiyorum. Kızlar arkadaşıma gittim izindeyken 4 aylık bebeği var kız o kadar uslu ki 5 saat ordaydım bir kere bebek ağlamadı gece 1 kere uyanır emer uyurmuş. ve 4 saatte bir emziriyor bebeği 4 aylık nerdeyse 8 kilo o kadar tombiş ve tatlı ki ana kucağında hiç sıkılmadan ağlamadan bütün gün yatıyormuş pekte hareketli aslında eline veriyor oyuncağını benim için onun varlığı hiç zor değil diyor eskisi gibi herşeyimi yapıyorum diyor hiç bir şeyimizi engellemiyor diyor. ben poyrazı düşünnüce kafayı yiyordum 4 aylıkkken kendi kendine uyuyor bebek sesi çıkmıyor inanamadım valla öyle olcağını bilsem hemen doğururum birtane Maşallah nazar değmesin bebeğimize ama Nasıl oluyor anlamadım

günaydın hanımlar ..
herkese bol bereketli sabırlı ramazan diliyorum..
tülaycım biz alışverişi pazar günü yaptık dünde pazara gittik ayy okadar kalabalıktıki gecen hafta 750 krş olan fasulye bu hafta 3 tl şok oldum keşke gecen hafta çok alsaydım turşu yapıcaktım.. bakalım haftaya fiyatlar ne olur izmitin pazarı hep pahalıdır zaten bi kere aydına gitmiştik fiyatlar buranın yarısı şok olmuştum..
kızlar akifeymen artık hiç durmuyo bensiz odada bırakıp mutfağa gidemiyorum..yürütecide kadırdım bugün artık hiç binmek istemiyor..kolarından tutuyorum geziyoruz.. sahura börek sarıyorum uyanmadan yoksa oda saarar.))

ahh doğacım yaa nasıl yedi arıyı :)) meryemin dediği gibi dr sor istersen bişey olmaz ama inşlh..
kızlar akifeymende çok anneci biyere gidince dibimden ayrılmıyo usluuslu oturuyo azcık emekliyo dönüp bana bakıyo sonra yanıma geliyo çocuk ayrılacağımızı hissediyo galiba..((

aynen yaa çok kötü bi durum gecen hafta hal boldu bu haftamı kıtlık var.. kıymanın fiyatı düşecekmiş bakalım inşlh düşerde herkes bolbol et yer..

kızlar herkese merhaba..
gece 4 ten itibaren belişko defalarca ağlayarak uyandı... klimanın kumandasıyla oynamış oda buz kesmiş tabi ikimizde kalktık büzüşmüş halde... kocamda uyumuş kalmış salonda yoksa kapatırdı klimayı... sonuç sabaha burnu akan gözleri şişmiş nezle bir beliz.. mızmız durmuyo.. bu akşam yola çıkıcaz diyoduk ama bakalım daha ben bişi yapamadım kucağımda huysuz mız mız burun açıyoruz habire, peditus verdim sabah, gözlerinede damla attım... yani gider ayak hastalık hiç olmadı yaaa... böyle giderse eşimde habire çocuk hasta diyip biz evden çıkarmaz daha fena olmasın ayağına.. bakalım yaa herşey bir anda tersine döndü....
ee kızlar geçmişe bakmadım varmı önemli bişiler acebaaa.......

ebru koraya nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu okurken yaaa
en kısa zamanda daha büyük gelişmeler gösterir ameliyat falan gerekmez inşallah
İyi dileklerin için teşekkür ederim canımm.
ara yazmışım arı yedi arı bildiğiniz kocaman arıyı yedi yuttu.. hıçkırıyo şimdide. napiyim ben yaa?
Bişey olmaz sanırım yinede bir doktorunu arayıp sor istersen yada herhangi bir hastanenin acil servisini arayıp sorabilirsin.

Geçmiş olsunn ben korkumdan klimayı hiç açmıyorum. Bir kere açtım Korayın gözler kıpkırmızı oldu.

meryem çalışınca bide h.sonu temızlık çekılmıyo valla sanada koaly gelsın cnnm

gamze geçmiş olsun kuzuma akşama kdar toparlar biraz daha güçlü kızım benım o

meryemcim bi su içiyo bi emiyo.. ağzına bişi sokamıyoruz... bi çay kaşığı şurubu verdim diye 15 dk katılarak ağladı.. büyüdükçe tepkileride sertleşiyo.. hep bana sokulsun koala gibi duralım istiyo kuzuma çok üzüldüm yaa valla klimayı açsan dert açmasan dert.. açmasakta sıcaktan asla uyumuyo..... Allahım çocuklu herkese kolaylıklar versin çok zor vallaha yaa......

işallah gülcanım yaa vallaha çok üzüldüm duran çocuğu ellerimle hasta ettim resmen yaa.... nasıl canım sıkkın anlatamam.. başka zaman hastayken neleri yiceğini şaşırırdı şimdi ağzını açmıyo.. hasta diye yumurta filanda vermicem bugun kahvaltıda ne versemki.... daha kalkıcakta kahvaltı niyetine bişiler yicek off....

ebru sorma yaaa beliz alışık klimayada çok soğukmuş ayarı ve en yüksek üflemedeymiş.... pişmanlık fayda etse oofff dün geceye dönüp sıcaktan uyumamayı isterdim ((((

ahh kıyamam belize yaa terslik olmazsa olmaz tatlım ama bol vitamin ver portakal suyuda eşimde gece camı açmış gece uyandıım kapattım zaren yan odada balkon kapısı 24 saat açık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…