2009 Eylül Anneleri

saol ayşem yaa inan giderayak terslik bulduk.. bu gecede denizlide konaklayıp kısmetse yarın sabah ankaraya geçeriz diyoduk ama olmicak gibi gözüküyo bakalım ((

selam kizlar
gamzecim cok gecmis olsun cok uzuldum belize bol bol kivi yedir limonun suyunu icir dicem ama agzini acmiyor diyorsun zor olacak senin icin
insallah aksama kadar daha iyi olur sizde sorunsuz yola cikarsiniz canim.

meryemcim cumartesi oruclu oruclu o sicakta nasil temizlik yapcaksin yaaa zaten azcik canin var bosver bence aman kirli kalsin
ya da yine kadin al temizlige.

ozgecim fotograflari facebooka koymussun ama arkadas olmadigimiz icinde goremiyorum arkadas olarak ekleyemiyorum seni de
sen beni ekle olmaz mi

gamzecim azcık soğuk almış bişey olmaz gidin ilaç verirsin uyur gitmeden dr git ilaç al.. yarına bişey kalmaz inşlh..

aysecim bizim evde gece tum kapilar camlar acik yatiyoruz yine de sicaktan uyuyamiyoruz
alinin odasinin cami hem acik hem de vantilator calisiyor yok yine sicak.
klima taktiriyoruz yaz bitti bizim aklimiz basimiza yeni geldi

ebrucum şimdi girebilirsen vereyim şifremi gir bak.. meryemcim oruçluyken iş yapamam diye 2 gündür canım çıktı sende kadın tut tatlım valla zor..

Canını sıkmaa bunlar olacak şeylerr hastada olsalar meyveye hazyır diyemiyorlar meyve ağırlıklı besle. Böyle böyle bağışıklık kazanıyorlar güçleniyorlar. Akşama doğru daha iyi olacaktır. Bizimki öyle olmuştu. Ama sen burnunu hep açık tutmaya bak.

bizim ev dağ eteğinde aslında bu kadar sıcak olmazdı üşürdük eskiden bu yaz çok fenayız yanıyoruz resmen altımızdaki yatak ateş oluyo yaa nrde yatsak acaba.. banyodamı?:))))))

Allahtan biz sıcaktan fazla bunalmıyoruz ben gece camı da kapatıyorum. Bizim burası yayla havası hepinizi beklerim dün balkonda 12 civarı tesbih çekiyordum kollarım bacaklarım buz kesti nerdeyse. Çok güzel esiyor bizim evin civarı ama bursa merkez yanıyormuş.

korayın annesi eburucum ne güzel ohh size gelelim.. canım diğer hamile gülay değil gülnazdı ama ne oldu bilinmiyor..

ebru gülay dedin bak ben geldim, yok canım ben hala rüzgarla uğraşıyorum nerede ikincisi...

bu arada korayın durumuna inanılmaz sevindim, sana sormak istiyordum sana rastgeldikçe ama konu açmak istemedim ... ama haberler süper, devamını da bekliyoruz....

belize çok geçmiş olsun gamzecim, hemen iyileşir inşallah... senin sütün de iyi gelir tatlım, olmazsa su falan içiyorsa en azından içine meyve suyu katmaya çalış... inşallah iyileşir, tabi belizin sağlığı en önemlisi.... ama sizleri de görmeye çok heveslenmiştim.... inşallah iyileşir mavişim benim....

ya fotoğraflar bizim özgenin facebookunda mı değil sanırım, başka özgemi var... ben de merak ettim buluşma fotoğraflarınızı.

Sayın öğretmen arkadaşlar size bir sorum olacak. Benim büyük oğlum Berkay 3. sınıfa geçti. Tatilde de sürekli test çözüyoruz. Şu katlı saymada sorunlarımız var bizim zamanımızda çarpım tablosuydu şimdi katlarını sayıyorlar. çok takılıyor. 2-3-4-5 neyse idare ediyoruz ama 6-7-8 onlarda çok zorlanıyor. Bende yazıp dolabına yapıştırdım gidip gelip okusun hafızaya uerleşsin diye. Başka ne yapabilirim. Birde yaş itibariyle bunları çok iyimi bilmesi gerekiyor yoksa 3. sınıftamı pekiştirecek. Birde yazımız çok kötü yazı yazmayı sevmiyor. Ne yazdığını kendisi bile okuyamıyor. Bana bir çözüm lütfen.

Ebrucum belkı regl olabılırım olmazsamda yapabuıldıgım kadar yapma planım var. Yaa kadınlara ulaşılmıyor. Ramazanda calısmıyorlar. Arıyorum tatıldeyım dıyo bırı. Diğeri aman yoğunum oburu baska bişi

hanımlar iftar sahur ramazan derken hazırlanıyorum yine regl olduğum için başlayamıcam ama ( bu spiral dolayısla 15 gün regl oluyorum mübarek gün kalbimi bozmak istemiyorum ama eşim yine tutturucak annesi babsı yan tarafta gel git bişey anlamıcam hergece yemkelr taşı gel git ya inşallah kolay geçer

herkese merhaba...tüm güzellikler sizinle olsun...
Öncelikle koraya Allah,tan acil şifalar diliyorum umarım sorunsuz bir şekilde atlatır ebrucum ...umarım o güzel yüzü him solmaz kuzunun...
Gamzem canım elini yakmış bebeğin çok çok geçmiş olsun kıyamam ya yanıkta nasıl acıtır canını ama kendini suçlayıp durma inan hersey bianda oluyor geriye keşkeler kalıyor bebek henüz çabuk geçer üzülme canım benim...ve hastalığı için tekrar geçmiş olsun canım ya bebeğine kesin göz değiyor seven insanın bile nazarı değermiş fotoğrafları falan varsa kaldır Allah acil şifalar versin sorunsuz atlatır bebeğin İnşallah...canım nazar konusunda ciddiyim bebeğin resimleri vs varsa kaldır bacım Allah bebeklerimizi kem gözlerden korusun...AmiNNNN...Belizimede kendi kuzumada tüm bebeklerede Maşallah Süphanallah...

ebru senin ev bide güneye bakıyo oyy fena yanmışsınızdır biz kuzeye baktımız halde yandık piştik.. bizde ufak ufolardanmı alsak..:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…