korayın annesi eburucum ne güzel ohh size gelelim.. canım diğer hamile gülay değil gülnazdı ama ne oldu bilinmiyor..
Hoş geldin canım. Seni zorla hamile bırakacağım vallahi:)) Korayın durumu şuan çok iyi sorabilirsiniz durumunu sorun olmaz. İlk zamanlar zor oldu kabullenmem ama şuan daha iyiyim. Rabbim dermansız dert vermesin.ebru gülay dedin bak ben geldim, yok canım ben hala rüzgarla uğraşıyorum nerede ikincisi...
bu arada korayın durumuna inanılmaz sevindim, sana sormak istiyordum sana rastgeldikçe ama konu açmak istemedim ... ama haberler süper, devamını da bekliyoruz....
belize çok geçmiş olsun gamzecim, hemen iyileşir inşallah... senin sütün de iyi gelir tatlım, olmazsa su falan içiyorsa en azından içine meyve suyu katmaya çalış... inşallah iyileşir, tabi belizin sağlığı en önemlisi.... ama sizleri de görmeye çok heveslenmiştim.... inşallah iyileşir mavişim benim....
ya fotoğraflar bizim özgenin facebookunda mı değil sanırım, başka özgemi var... ben de merak ettim buluşma fotoğraflarınızı.
gulnaz dogurmamaya karar vermisti oyle hatirliorum.
aysecim sirkette yasakli bakamam yani ama saol tatlim.
ebru deme yaaa yaz bitene kadar evleri degis tokus yapamaz miyiz geberdik biz sicaktan yaaa
herkese merhaba...tüm güzellikler sizinle olsun...
Öncelikle koraya Allah,tan acil şifalar diliyorum umarım sorunsuz bir şekilde atlatır ebrucum ...umarım o güzel yüzü him solmaz kuzunun...
Gamzem canım elini yakmış bebeğin çok çok geçmiş olsun kıyamam ya yanıkta nasıl acıtır canını ama kendini suçlayıp durma inan hersey bianda oluyor geriye keşkeler kalıyor bebek henüz çabuk geçer üzülme canım benim...ve hastalığı için tekrar geçmiş olsun canım ya bebeğine kesin göz değiyor seven insanın bile nazarı değermiş fotoğrafları falan varsa kaldır Allah acil şifalar versin sorunsuz atlatır bebeğin İnşallah...canım nazar konusunda ciddiyim bebeğin resimleri vs varsa kaldır bacım Allah bebeklerimizi kem gözlerden korusun...AmiNNNN...Belizimede kendi kuzumada tüm bebeklerede Maşallah Süphanallah...
kızlar bişey sorucam ya ben anne sütü veriyorum tüm ramazanı tutamam gibi geliyor yarın başlıycam Allah yardımcımız olsun...zaten hamile ve süt veren annelere dinimiz şart koşmuyor...yinde ilk gün bir tutayım bakalım sütümde azalma olucakmı kesin azalır günde en az 4 lt su içiyorum özellikle meme verdikten sonra ağzımın içi kupkuru oluyor...
saol ayşemmmmmmm tşklerrrrrrr
ben ablam sanıyodum meryem hayırlısı olsun cnm ya kız erkek saglıklı olsun
ebrucum anladıgım kadarıyla korayın durumu iyi galiba çok sevındım canım benım daha iyi olacak şu mğbarek günlerde dualrımız onlar için
Öğretmen arkadaşlarr benim derdime çare lütfennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?