2009 Eylül Anneleri

gamzecim bebelerde hastalık zor valla kendini suçlama olcagı var işte nkdar dıkkat etsekte oluyo

meryem sana sorcam unutuyom kardesın hamıle idi nasıl şimdi ????

ama bend ebuluşma resımlerını görmek istiyorum alm.özge eklenmıyoda siznasıl ekledınız yawww

korayın annesi eburucum ne güzel ohh size gelelim.. canım diğer hamile gülay değil gülnazdı ama ne oldu bilinmiyor..

Hoş geldin canım. Seni zorla hamile bırakacağım vallahi:)) Korayın durumu şuan çok iyi sorabilirsiniz durumunu sorun olmaz. İlk zamanlar zor oldu kabullenmem ama şuan daha iyiyim. Rabbim dermansız dert vermesin.
gulnaz dogurmamaya karar vermisti oyle hatirliorum.
aysecim sirkette yasakli bakamam yani ama saol tatlim.

ebru deme yaaa yaz bitene kadar evleri degis tokus yapamaz miyiz geberdik biz sicaktan yaaa

Sıcaktan bunalan herkesi yatılı evimize beklerizz. Yaz sıcaklarında serin hava bulunmaz nimet vallahiii.

gülcancı benim profilime bak birazdan yorum yapacağım resme görürsün ozaman..:)

kardeşimin eşi gülcancım. iyi çok şükür yaa %90 erkekimiz olucak:) anne çok kız istiyor kalan %10 umut onun için ama bakalım:)

Sağol canım. Duayla açılmayacak kapı yokmuş. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Bu arada herkesin ramazan ayını kuytlarım. Hayırlara vesile olur inşallah..

saol ayşemmmmmmm tşklerrrrrrr

ben ablam sanıyodum meryem hayırlısı olsun cnm ya kız erkek saglıklı olsun

ebrucum anladıgım kadarıyla korayın durumu iyi galiba çok sevındım canım benım daha iyi olacak şu mğbarek günlerde dualrımız onlar için

canım ilk aylar olsaydı dediğin olabilirdi tabiki ama artık sadece bizden beslemiyorlarki ben de emziriyorum ama uyumadan uyumaya sen niyet et rabbim yardım edr canım..

özlem bence eger gerçekten istiyosan tutabılırsın allah kısmet ederse ben tutcam artık doyumluk değil zaten emdiği sürece bişey olmaz

Evet daha iyi çok şükürr.

Öğretmen arkadaşlarr benim derdime çare lütfennnnnn

canım benim branşım anasıniıfı yardımcı olmak isterdim ama malesef bu konu hakkında yanlış bişey söylemek istemem canım emel arkadaşımız bu yıl 3. sınıfları okutmuştu sanırm istersen özel msj at girince görür..

bu konuda bende bildiğimi söylıyım. bebeklerimiz sadece annesütü ile besleniyor olsa ve onun rızkına mani olyorsak tutlmamalı ama bebekler için sütümüz su nıyetıne. o yuzden sana katılmıyorum özlem

ayşem yapsana gıı yorum bakcam diye beklıyom bak koca gelcek hani sofra dyince senın üstüne atarım haaa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…