2009 Eylül Anneleri

sağol özlemcim iyiyim diyelim iyi olayım canım..sen nasılsın denkleşemedk gerçi ben günlrdr girmedm ama ..

teşekkür ederim canım sıcaklardan kavruluyoruz:)))bende uzun süregiremedim aynıyızolumunekankayizsmileson iki üç gündür arada giriyorum malum kızım durmuyor artı yemek yemese bile ek gıda hazırlıyorum belki bir gün yer umudu ile ve işi vs derken zaman olmuyor pek ((

offfffffffffffffffff kizlar oglum
kahvaltisini yapmiyor
bende gulayin dedigi yontemi yaptim yumurtayi suyla karisdirdim care oldumu hayirrrrrrrrrrrrr
sizlerde ne var n yok su kahvalti isinden nefret ediyorum biseyx yemiyor bende cerez koydum onuneeeeeeeeeeee offfff nekadar karnini doyurursa

organik sütlaç işe yarıyo bizde hiç bişey yemediğinde son çarem onu veriyorum

keşke benimde öyle bir şansım olsa nerdeee...kızım agzında tutuyor sonra heryere püskürtüyor eliylede sıvazlıyorDDgünde 4 kez kıyafet değişiyoruz duşlar falan püskürtürken suratımda elbisemde batıyo bunuda yeni öğrendi hayır aaa diye söyleyincede daha beter yapıyor sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
demetcim onun da içmedi benim rüzgar allahtan onu içiyor,

off canım ya inşallah geçer bebelerimizin şu iştah durumu...

meryem alemsin canım istikrar derken ben de sonunu okuyunca güldüm valla, ama maşallah erkekimiz uzmaış hem de 2 cm... gerçekten sağlıklı olsunlar yeter....

demetcim bu arada hiç mi sevdiği bişey yok yediği, eline domates falan versen

canım meyveye ne dersin
benim kızım şeftali hastası
minik minik doğarıp önüne koyuyorum o kendi yiyor çok hoşuna gidior
bazen yemeğini reddettiğinde de şeftali rendeleyip içine birazcık bisküvisinden karıştırıyorum
biakç gün böyle devam ediyoruz sonra ekrar eski yemeğine dönüyoruz
çocuklar da sıkııyor artık hep aynı şeyden
eda şu anda asla muhallebi yemiyor mesela
akşam yemeğinde ne kabul ettirebilirsem onu yiyo
bi iki hafta sonra yine yer muhallebisini

özlemcim maşallah sana ne güel bir fotıo....

eylülcüm valla en iyisi ben de bu aralar şeftaliye dayandım, sebzelerin vitaminini içeren bir meyveymiş, her gün suyunu sıkıp veriyorum

gülay meyve olarak yemediği için mi suyunu sıkıyorsun
posası da çok faydalı ve yumuşak bi meyve ya o yüzden dedim

bu arada özlem maşallah sana da minnoşa da
ama hiç öle anne kız gibi durmuyosunuz
sanki plajda birinin çocuğunu alıp resim çektirmişsin gibi

eylülcüm normalde de eline şeftali ve üzüm veriyorum ama hergün yarım şeftali, üç havuç, 20 üzüm tanesi, 1 elmanın suyunu sıkıp 100-150 cc arası içiriyorum... posası tabiki çok yaralı ama benim kız bir dilim şeftali yiyip gerisini yemiyor... şeftaliyi ne kadar sıksan da bir miktar posa bırakıyor, bir de taze taze içiyor hemen..... posa yemezse kabız yaparmış saf meyve suyu, maşallah benim kız da tık yok:)

kızlar dr umuz ne verıyorsunuz dedı alıtunaya. sabah hiç yemıyor falan dedım. işte ben anlatıyorum buharda haslıyoruz ama artık köftesını yemıyor falan. dedıkı bana nıye hala su adama bebek muamelesi yapıyorsunuz:) kendı yemeklerınızden verın. az tuzlu yada tuzsuz verın yesın dedı. oda fark arıyor dedı. yemediği öğünlerde meyva ver dedı.

ya canim onune cerez koydum.seftali verdim
zaten gun icinde kah valtisini ve 5kasik corba yese yarabbi sukur diyom gun icinde yaaaaaa sinir oluyom hep hazirladiklarim bosuna gidiyor

ozlem fotomu ekledi ben kacirdim

özlemcim maşallah sana ne güel bir fotıo....

eylülcüm valla en iyisi ben de bu aralar şeftaliye dayandım, sebzelerin vitaminini içeren bir meyveymiş, her gün suyunu sıkıp veriyorum
canım benim teşekkür ederim .yanlız o foto kuzenim ve kızına ait bana değil yanına not düşmeyi unuttum..şeftali konusuna bende katılıyorum çok vitaminli en kızımın agzına püskürtse bile veriyorum azıcık suyu gitse bile kardır diyesempatiksalakcinni

teşekkür ederim canım benim sorma plajda bebek avına cıkıyorumkaydirigubbakcemile3verselerde resim çektirsem diye:)))Allah bizi de bebeklerimizide korusun...bu arada ben resim ekledim kac kere unuttunuz mu bnimle minnoşumu aşkolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…