merhaba kızlar nasılsınız? ya bi düşündüm buraya bakıp cıkıyorum faceden herkesi takip edince burayı unutmuşum( nasıl kuzucuklar iyidir umarım? ben ve oğlum iyiyiz.. cok şükür..
selam canim asil seni sormali nasiulsin son durum nedir
oglusun nasil
bizlerde istahsizlik hskim isdeeeeeeee
nazan ne corbasdi yaptinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ebrucugum cok saol.. onun elinde aslında düzelmesi.. yiğit tabiki eskisi kadar olmasada görüyor babasını hafta sonu gönderdim birkaç saatliğine ama ilk 1 ay görmemişti sonra görünce tanımamıs tabi anlamsız bakmış oda uzmus babasını... beklememizin tek sebebide cocugumuz zaten... bakalım hayırlısı olsun dualarınızı esirgemeyin olurmu?fatoscum yaa niye bu kadar uzadi bu ayrilik( insallah duzeltirsiniz
yani oglunun hatrina da duzelmicek sorunlar mi var ona da yazik babasini goruyor mu bari
eşimle ayrıyız derken fatoş??
fatoşum gelmiş hoşgelmiş.
canım benim haddim olmayarak fikrimi söylemek isterim. bence ayrı kalarak değil başbaşa verip sorunlarınızı tartışmadan konuşarak çözmeniz daha iyi olabilir.
yiğit nasıl kuzum davulcuya el çırpmış ha yerim onun ellerini ben
Zaten asıl sorunumuz bu baharcım tartışmadan sorunlarımızı çözemiyoruz... yani konusmayı beceremiyoruz... ama kesinlikle boşanma taraftarı değilim tabi eşim böyle bi istekte bulunursa onu bilemicem... yiğit iyi sayılır yaklasık 1 aydır anne sütü almıyor( sütüm baya azaldı ve oda memeyi ısırılıcak bişey sanıyor:) evet gece bi baktım bu davulcunun sesine uyanmıs yatagın içinde el çırpıyor.. o saatte:) neyseki sallayınca uyudu hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?