2009 Eylül Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız? ya bi düşündüm buraya bakıp cıkıyorum faceden herkesi takip edince burayı unutmuşum( nasıl kuzucuklar iyidir umarım? ben ve oğlum iyiyiz.. cok şükür..

merhaba kızlar nasılsınız? ya bi düşündüm buraya bakıp cıkıyorum faceden herkesi takip edince burayı unutmuşum( nasıl kuzucuklar iyidir umarım? ben ve oğlum iyiyiz.. cok şükür..

selam canim asil seni sormali nasiulsin son durum nedir
oglusun nasil
bizlerde istahsizlik hskim isdeeeeeeee

nazan ne corbasdi yaptinnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam canim asil seni sormali nasiulsin son durum nedir
oglusun nasil
bizlerde istahsizlik hskim isdeeeeeeee

nazan ne corbasdi yaptinnnnnnnnnnnnnnnnnn

son durum aynı canım değişen bişey yok eşimle ayrıyız.. yaklasık 2 aydır.. daha nekadar böyle gider bilemicem tabi... iştahsızlık bizdede var sanırım sıcaklardan olsa gerek ya....

fatoscum yaa niye bu kadar uzadi bu ayrilik ( insallah duzeltirsiniz
yani oglunun hatrina da duzelmicek sorunlar mi var ona da yazik babasini goruyor mu bari
ebrucugum cok saol.. onun elinde aslında düzelmesi.. yiğit tabiki eskisi kadar olmasada görüyor babasını hafta sonu gönderdim birkaç saatliğine ama ilk 1 ay görmemişti sonra görünce tanımamıs tabi anlamsız bakmış oda uzmus babasını... beklememizin tek sebebide cocugumuz zaten... bakalım hayırlısı olsun dualarınızı esirgemeyin olurmu?
eşimle ayrıyız derken fatoş??

meryemcim bi süredir ayrıyız resmen değil tabiki... ben ailemle kalıyorum belki ayrı kalmak ikimiz içinde iyi olur diye düşündm...

fatoşum gelmiş hoşgelmiş.
canım benim haddim olmayarak fikrimi söylemek isterim. bence ayrı kalarak değil başbaşa verip sorunlarınızı tartışmadan konuşarak çözmeniz daha iyi olabilir.
yiğit nasıl kuzum davulcuya el çırpmış ha yerim onun ellerini ben

fatoscum elbette dualarimiz sizinle hakkinizda hayirlisi olsun insallah gonlunden gecen sekilde cozume kavusur hersey ama cok uzuldum (

keske boyle tatsizliklar hic yasanmasa ama mumkun degil. evlilik oldukca zor bir sey aslinda. devam ettirebilmek cogu zaman bir suru fedakarlik gerektiriyor. hepimiz zaman zaman biseyler yasiyoruz ama fevri davranmayin sakin iyice dusunun.
dedigim gibi hakkinizda hayirlisi arkadasim.

Zaten asıl sorunumuz bu baharcım tartışmadan sorunlarımızı çözemiyoruz... yani konusmayı beceremiyoruz... ama kesinlikle boşanma taraftarı değilim tabi eşim böyle bi istekte bulunursa onu bilemicem... yiğit iyi sayılır yaklasık 1 aydır anne sütü almıyor ( sütüm baya azaldı ve oda memeyi ısırılıcak bişey sanıyor:) evet gece bi baktım bu davulcunun sesine uyanmıs yatagın içinde el çırpıyor.. o saatte:) neyseki sallayınca uyudu hemen:)

ne iyi etmissiniz bulusarak gördüm cok hosuma gitti fotolar:)) gamzeylede tubanın bulusma fotolarını gördüm facede onlarda cok seker cıkmıslar...

fatoşcum bılmıyordum konuyu. Allahım hakkınızda hayırlısını versın hersey bır an evvl düzelsin inşallah

ebru sağol valla.. sana gonderdıklerım evet alişli resımler:)

fatoşum ebrunun da dediği gibi canım herkes dönem dönem yaşıyor aynı sıkıntıları. ben de diyordum hep biz tartışmadan kavga etmeden konuşamıyoruz diye ama inan birkaç hareketimi değiştirmemle herşey değişti canım. bazen hatanın bizde olan kısmını göremeyebiliyoruz. bazı tavırlarımı değiştirmemle birlikte çok şey değişti inan hayatım. sen adım attıkça eşin de atacaktır inan. yiğit için çabanın büyüğünü sen göster canım. ilerde kendinle gurur duyacaksın.

fatoscum sende istanbulda olsaydin keske seninle de gorusebilseydik
yok mu hic seyaaht planlari
bi de senin kuzu tombikti baya hala oyle mi annesi
bizim alisin tombikligi felan kalmadi baya bi inceldi bu aralar

baharim sana aynen katiliyorum.
tabi fatosun durumu icin demiyorum bilemedigimiz icin ama bana senin soylediklerin cok uydu.
bende bazi seyleri farkedip degistirmek icin cabaladikca bir suru seyde kendiliginden yoluna girdi
boole iste bi senden bi ondan yontula yontula yuruyup gidiyor bu isler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…