haklısın baharcım... ikimiz acısındanda umarım bu ayrılık işe yarar... bende hatalarımın farkındayım ama işte...fatoşum ebrunun da dediği gibi canım herkes dönem dönem yaşıyor aynı sıkıntıları. ben de diyordum hep biz tartışmadan kavga etmeden konuşamıyoruz diye ama inan birkaç hareketimi değiştirmemle herşey değişti canım. bazen hatanın bizde olan kısmını göremeyebiliyoruz. bazı tavırlarımı değiştirmemle birlikte çok şey değişti inan hayatım. sen adım attıkça eşin de atacaktır inan. yiğit için çabanın büyüğünü sen göster canım. ilerde kendinle gurur duyacaksın.
fatoscum sende istanbulda olsaydin keske seninle de gorusebilseydik
yok mu hic seyaaht planlari
bi de senin kuzu tombikti baya hala oyle mi annesi
bizim alisin tombikligi felan kalmadi baya bi inceldi bu aralar
eveet kızlar fotoları görmek için kimle arkadaş olacağm.....meryeeem nerdesin
canım benim teşekkür ederim .yanlız o foto kuzenim ve kızına ait bana değil yanına not düşmeyi unuttum..şeftali konusuna bende katılıyorum çok vitaminli en kızımın agzına püskürtse bile veriyorum azıcık suyu gitse bile kardır diyesempatiksalakcinni
teşekkür ederim canım benim sorma plajda bebek avına cıkıyorumkaydirigubbakcemile3verselerde resim çektirsem diye:)))Allah bizi de bebeklerimizide korusun...bu arada ben resim ekledim kac kere unuttunuz mu bnimle minnoşumu aşkolsun:)
ebrucum son 1-2 aydır ciddi anlamda düzelme sağladık biz de. anladım ki benim de tetiklediğim şeyler fazlaymış. yeni yeni toparlıyoruz bizde.
fatoşcum tam olarak neler yaşadığını bilmeden atıp tutuyoruz kusurumuza bakma sen bizim hayatım ama senin ve kuzunun iyiliği için konuşuyoruz. bence sen adım at önce ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?