2009 Eylül Anneleri

haklısın baharcım... ikimiz acısındanda umarım bu ayrılık işe yarar... bende hatalarımın farkındayım ama işte...
fatoscum sende istanbulda olsaydin keske seninle de gorusebilseydik
yok mu hic seyaaht planlari
bi de senin kuzu tombikti baya hala oyle mi annesi
bizim alisin tombikligi felan kalmadi baya bi inceldi bu aralar

nerdeeeee ebrucum keske olsam.ablam oturuyor isatanbulda birgun yolum düşerse mutlaka görüşmek isterim hepinizle..yiğitinde pek eskisi kadar kalmadı tombikliği dur resim ekliyeyim bitane...

özlem ben seni hiç göremedim ki
ne zaman baksam çoktan silmiş oluyorsun
bak yine bir tanesini kaçırmışım bile

ebrucum son 1-2 aydır ciddi anlamda düzelme sağladık biz de. anladım ki benim de tetiklediğim şeyler fazlaymış. yeni yeni toparlıyoruz bizde.
fatoşcum tam olarak neler yaşadığını bilmeden atıp tutuyoruz kusurumuza bakma sen bizim hayatım ama senin ve kuzunun iyiliği için konuşuyoruz. bence sen adım at önce ne dersin?

fatoş hoşgeldin
umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer

esin sen de face ye giriş yapmışsın
ben de eklerim seni ama akşama ancak
burdan face yasak

canım nedemek kuzura bakmak:) ama inan bana elimden geleni yaptım yapmayada devam ederim hiç gocunmam ama zaman...

bebeklere alışmak aileler maddi sıkıntılar zamansızlık doğum sonrası ruhen fiziken yıpranmalar gerçekten evlilik bazen çok zorluyo ama anlamaya çalışıyorum diyorum eşimde zorlanıyodur herhalde erkekler bizim kadar ayrıntılı düşünmemiyolar o yüüzden yıpranan biz oluyoruz bunca hengamede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…