2009 Eylül Anneleri

annemi aradım şimdi eda yaptığım keki yiyormuş :)
az önce de pekmezle yapılan bi tane tarif buldum
onu da bi ara denerim başarılı olursa haber veririm size de

yok gülay sütle ıslatıp değil
annem eliyle parçalar koparıp ağzına veriyor
arada da su içiyor
ama zaten kek çok kuru olmadığı için zorlanmaz yutmakta
nemli sünger gibi oluyor

bişi sorucam bu ilk adım sütü denilen süt heryerde bulunabiliyormu
akşam eşim migrsa gidicek orda varsa aldırıcam
ama migrosun sayfasından ürünlere baktım da pınar ilk adım sütü diye bişe göremedim
üzerinde böyle mi yazıyor ki

eylülcüm bu arada gerçek ismin ne, bu biraz sanal oluyo eğer istemezsen söylemeyebilirsin

evet migros ta falan bulabilirsin ama malesef dün eşim bulammamış bitmiş kalmamış, ben de nestlenin 1 yaş sonrasını verdim tadları ne kadar farklı ya inanamadım.

bende kek istiyorum eyluuuuul olmazki canimiz cekti ama :)

ayyy yapayım bu akşam yollim adresiinize
akşamdan yarısı duruyor bu akşam misafir için
napim ebru ya zavallım hep aynı şeyleri yemesin istiyorum
bu öğlen kekle şeftali yemiş
sonra da suyunu içip yatmış tırtılım
çorba öğününü atlamış oldu ama olsun arada değişiklik lazım

gülay süpersin yaaa
ben kekimden bile yerken vicdan azabı duyuyorum rejim sebebiyle
canım ismim handan ama burda kullanmak istemedim
burdan edindiğim tecrübeleri falan hep etrafımdakilerle paylaştığım için herkes biliyor burda takıldığımı
rahat raat yazabilmek için ismimi kullanmamayı tercih ettim o sebepten yani
yoksa ben de eylül dediğinizde üstüme alınmakta zorlanıyorum
keşke osman falan diye alsaydım nickimi :)

:teytey:
demetcim meryeminde affina siginarak senin icin 1-2 foto ekliyorum cumartesi gununden :)
meryem saolsun bana gonderdi ama genellikle alinin fotolari var

aaa demet 2 dakika da cikmissin

allahim nasil bir guzellik bunlar nasil toplu melek bunlar cicek bahcesindeyim sanki yerim ben onlari batu,alis,aliefe,alituna allahimmmmmmmmmmmmmmmm
nazardan korusun bu sipalari yaaaaaaaaaaa herbiri birbirinden tatliiiiiiiiiiii

senin için daha zor olmuş cnm inş. bugünü daha kolay atlatırız

günaydın .. hanımlar..

gülcancım bende kötü oldum yaa çocukla ilgikenmeye mecalim yoktu Allahtan uyudu:))
heee benımkı uyumadıgı için dogru düzgün hep kucaktaydı ayşecim birlikte oynadık falan neyime dimi

çopk şükür baharım bılıyorsun kılo mılo hıkaye. gelişimi çok ıyı. en onemlı ciğer ve dalaktaki buyume gecmıs. evladım sağlıklı varsın kılo almasın kuzum
maşallah alitunaya meryem
diğer sorunlarda geçmiş varsın kilosu olmasın hep babaya benzıcek degıl ya senden de bişeyler almış:)))

oğluş uyandı ben kacar dönerim yine..............
fatoşcum gelmiş gitmiş özlemişiz cnm senı inş. denk gelirzi bidaha

eylül bende bütün tanıdıklarıma tavsiye ettim burayı hamılelıklerınde
benımde tanıdgım insanlar var kesin beni biliyolardır kabak çicegi gibi herşeyim ortada:))))

aşağıda kimlerin oldugu belli olmuyor kendimi boşlukta hissettim

yagızın kolları ve bacakalrı çok kötü isilik oldu geçmiyo biraz önce saglık ocagına götürdüm dr antibiyotık şurup yazdı alerji olmuş islik dedi durdu manyak adam almadım ovadril diye bi losyan aldım inş. iyi gelir tabi bu sıcakta piştim geldim ((

gulcancim alinin de her yeri isilik
hele dun iyice kotuledi boyle butun butun kirmiz oldu kollari
cok canım sıkılıyor bi turlu gecmediler yuzunde b,ile var kuzumun
doktor bize hicbir sey surmeyin dedi

anca sulu sulu yara gibi olursa o zaman eczaneden sulu pudra alip surebilirsin dedi
senin aldigin kremin icinde kortizon var mi kontrol etsene oyleyse kullanma bence

ayyy yerim ben onu yaaaaaaaaa demek oda bizimki gibio her sese oynuyor biizimkide gecengun itfayiye geciyor onun siren sesine el cirpiyor kicini kiviriyoooooooooalkisalkisalkis

fatos yuce rabbim alnina ne yzdiysa onu yasarsin canim ama allahim hayirli seylere nasip etsin insallah bebegin icin cunku bebisin ikinizede cok ihtiyaci varrrrrrr
demetcim saol..
sende gordugune gore silebilirim resimleri :)

gulcan hosgeldin nasilsin

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol canim benim tesekkur ederim goremesem biyerlerim siserdi kesin zaten sissssss artik patlardimmmmmm
ya neden kimse gorunmuyorrrrrrrr kendimi cok yanliz hissediyorum

gülcan nasıl ya ne demek antibiyotik manyak mı ne.... hapşursak antibiyotik verecekler...rüzgarınki direk egzamaya dönüşüyor.

bu arada yarın inşallah gamze ile buluşuyoruz :) hep siz mi buluşşacaksınız...

ebru aliş ne tatlı olmuş ya saçlar kıyafetler, sanki bir markanın katalog çekiminden gibi tekli fotosu

ebru bizimki de ilk önce isilik oluyo sonra isiliklerin etrafı genişliyor biyle kırmızı kırmızı geniş yuvarlaklar oluyor, sonra kırmızı lığı geçiyor hafif kurumsu oluyor... yani egzama luşuyor, ben sadece mustela ile silip mustela ile kremliyorum... rüzgarın tek çaresi o sürekli mustela ile nemlendiriyoruz, herkese tavsiye ederim, tek geçerim mustelayı

kizlar isilik icin bol su ve hep kurulama oneriyorlar yazin. boyun altlari,koltuk atlarini kremde onermiyolar yagli oldugu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…