bende kek istiyorum eyluuuuul olmazki canimiz cekti ama :)
demetcim meryeminde affina siginarak senin icin 1-2 foto ekliyorum cumartesi gununden :)
meryem saolsun bana gonderdi ama genellikle alinin fotolari var
aaa demet 2 dakika da cikmissin
senin için daha zor olmuş cnm inş. bugünü daha kolay atlatırızTatlım ya saat 6 dan sonra bende baş ağrısı çok fenaydı. Ama baya içim yanmış biraz kötü oldum bu gün daha iyi olur umarım ama. sabah kalktığımdan beri midem çok fena zor geldim işe yeyip yatmaktan midem zaten rahatsız normalde
heee benımkı uyumadıgı için dogru düzgün hep kucaktaydı ayşecim birlikte oynadık falan neyime dimigünaydın .. hanımlar..
gülcancım bende kötü oldum yaa çocukla ilgikenmeye mecalim yoktu Allahtan uyudu:))
maşallah alitunaya meryemçopk şükür baharım bılıyorsun kılo mılo hıkaye. gelişimi çok ıyı. en onemlı ciğer ve dalaktaki buyume gecmıs. evladım sağlıklı varsın kılo almasın kuzum
fatoşcum gelmiş gitmiş özlemişiz cnm senı inş. denk gelirzi bidahaoğluş uyandı ben kacar dönerim yine..............
gülay süpersin yaaa
ben kekimden bile yerken vicdan azabı duyuyorum rejim sebebiyle
canım ismim handan ama burda kullanmak istemedim
burdan edindiğim tecrübeleri falan hep etrafımdakilerle paylaştığım için herkes biliyor burda takıldığımı
rahat raat yazabilmek için ismimi kullanmamayı tercih ettim o sebepten yani
yoksa ben de eylül dediğinizde üstüme alınmakta zorlanıyorum
keşke osman falan diye alsaydım nickimi :)
ayyy yerim ben onu yaaaaaaaaa demek oda bizimki gibio her sese oynuyor biizimkide gecengun itfayiye geciyor onun siren sesine el cirpiyor kicini kiviriyoooooooooalkisalkisalkisZaten asıl sorunumuz bu baharcım tartışmadan sorunlarımızı çözemiyoruz... yani konusmayı beceremiyoruz... ama kesinlikle boşanma taraftarı değilim tabi eşim böyle bi istekte bulunursa onu bilemicem... yiğit iyi sayılır yaklasık 1 aydır anne sütü almıyor( sütüm baya azaldı ve oda memeyi ısırılıcak bişey sanıyor:) evet gece bi baktım bu davulcunun sesine uyanmıs yatagın içinde el çırpıyor.. o saatte:) neyseki sallayınca uyudu hemen:)
demetcim saol..
sende gordugune gore silebilirim resimleri :)
gulcan hosgeldin nasilsin
gulcancim alinin de her yeri isilik
hele dun iyice kotuledi boyle butun butun kirmiz oldu kollari
cok canım sıkılıyor bi turlu gecmediler yuzunde b,ile var kuzumun
doktor bize hicbir sey surmeyin dedi
anca sulu sulu yara gibi olursa o zaman eczaneden sulu pudra alip surebilirsin dedi
senin aldigin kremin icinde kortizon var mi kontrol etsene oyleyse kullanma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?