2009 Eylül Anneleri

gulaycim tesekkur ederim
sponsor babannemiz o aliyor ben giydiriyorum
saclarini da valla cok sicak ama kestirmeye kiyamiyorum cok guzel uzadi arkalari da kivir kivir cunku
mustelanin kreminin bir adi var mi yani baska baska cesitleri varsa yanlis bisi almiim

demetcim evde oldugum sure boyunca surekli soguk dus aldiriyoruz ama fayda etmedi cildi hassas sanirim yavrumun

hb ebrucum şu sıcakalr olmasa daha iyi olcaz kuzucugumla
şimdi kreme baktım yine cnm yok
bikaç defa süreyim bakıyım ya azcık bile etkisi olmasa bırakırım çok kötü oldu çünkü bacagı bide kurdu biraz derisi sertleşti gibi
hergün 1 defa kesın yıkıyorum tuzlu suyun içinde beklettık kuvette (deniz iyi geliyomuş suni deniz yarattık)azalıyo gibi sonr a yine çogalıyo
çok kötü bi görüntü sıcakalrdan mahvaoldu yavrular

gülaycım deli adam ya aman pratisyenler neolcak istemiyorum ant.dedim bana faydalarından bahsediyo alllahım yaa
ooooo demek gazmeyle görüşceksiniz ne güzel ya geldıler demek ki beliz birazdaha iyi demekki fotoda koyun ama merk ederiz sizi

kaydirigubbakcemile3 evet ya hakketten de kabak çiçeği gibi
ama yani şöyle rahat rahat kaynana çekiştirip içinden geldiği gibi yazamicaksan da bi anlamı kalmıyo

gülcan ovadrili biz de kullandık
hem isilikte hem allerjik durumlarda hem de sinek ısırıklarında falan da kullanılabiliyormuş
edanın sinek ısırıkları üç haftada falan çok zor iyileşiyor
sivilceye dönüşüyor
onlarda biraz işe yaradı gibi
ama isilikte bi sonuç alamadık biz
onu sürünce bi süre sonra kuruyup kabuk gibi oluyor
bu sıcaklarda çocuk bi yandan terledii için kuruyamıyor
oraya buraya sürülüyor
edanın da isilikleri beline kadar indi
sadece bezle tutuyoruz çoğu zaman

olay kaynana olunca her zaman yazarım kimseden cekınmeme allahın bıldıgını kullundan nıye saklayım ki

ebrucum gerçekten alişin çok farklı bi havası var cool un tam kelime anlamını söyleyemem ama cool =aliş diyebilirim

eylül zaten bacagındakiler kartaldı artık sertleşti biraz görünümü çok kötü
bide eşim gelip gidip diyo bu çocugun bacagı niye böle sanki ben yapıyorum bi iki süreyim bizdede fayda etmez ozaman
serum fizyolojide iyi gelir dediler yok anam bieşyin iyi geldigi yok kesin çözüm sıcakalrın geçmesini beklemek

nazan ozaman raht rahat kaynanaını çekiştirebilrisin

kızlar isilik içn dr umuzun soyledıgı banyolarına denız tuzu katın. evde klıma varsa calıstırın hala gecmıyorsa krem yazdı bıze.

ovadrıl ı kucukler için ama bacaktakı buyuk dokuntuler için impetex verdı canım ama denız tuzu işe yaramazsa kullanıcaz

aktarda olurmus. capacıtyde kı aktarda varmıs. benım burada aktar dolu akşam bakıcam. yaa haftasonu denıze soktum cocugu nasıl ıyı geldı..

merhaba kızlar,

dün akşam iftar sonrası çaya misafir geldi. apar topar masayı topladım. ortalıga çeki düzen verdim. tatlı yaptım. onlar gidince hadi bir daha ortalıgı toparladım yarına kalmasın diye. malum oruçken zor olur. ve malesef sabah uyanamadık yorgunluktan sanırım. üstelik kardeşim defalarca evi aramış duyuramamış ( çok üzüldüm. geçen yıl hamileyim diye tutamamıştım. bu sene hep tutayım diyordum. neyse artık yarın tutarım. sabahtan beri de evde iş yapıyorum. çok yoruldum. daha kızımı yıkayıp yemek yapıcam. geçmişe hiç bakamadım. herkes iyidir inş. neyse canlar görüşürüz...

ben geldim:) kızlar benim oğlumda cok isilik oluyor gec yatmadan heryerine gülsuyu ve bebek pudrasını karıstırıp sürüyorum baya iyi geliyor denedim cok işe yaradı bence denemelisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…