2009 Eylül Anneleri

Ben 2008 eylül annesiyim
bıdıklar yürümeye başladı mı bakalım??
1. yaş günü pastaları hazırlıkları nasıl?
Ne çabuk geçti 1 yıl biz kocamaaannnn 2 olduk...

tülaycım ve ececim benim sorunum malesef gökşen çok sık emiyo uykudan uyanınca uykuya dalarken yemekten sonra keyif olsun diye sürekli ağzında meme olsun istiyo o yüzden çok zorlanıyorum oruç tutarken ama yapcak bişi yok süttende de kesemem böle idare edicez

Ben 2008 eylül annesiyim
bıdıklar yürümeye başladı mı bakalım??
1. yaş günü pastaları hazırlıkları nasıl?
Ne çabuk geçti 1 yıl biz kocamaaannnn 2 olduk...

evet zaman çok çabuk geçti :))) benim bıdık daha yürümedi emeklemeyi çok sevdi galiba ki yürümek istemiyo :))

kızlar meraba, nasılsınız ,

haftasonu gamzeyle buluştum, harika geçti, gamzecim çok cana yakın, beliz ise harika hareketli, karbeyazı dünya tatlısı gerçekten.....

size öenmli bi sorum olacak, lütfen yanırlarsanzı,

demir ilacı hala kullanıyormusunuz ve vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, başka kullandığınız bişey varmı ilaç olarak , yazarsanız sevinirim

resim istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama face girmeiyorum buraa ekle tatlım

şimdi ben iki aydır hiçbir vitamin kullanmıyorum acaba yanlış mı yapıyorum diye düşündüm de.... vitamin kullanmamamın nedeni rüzgar hertürlü meyve suyunu içmesi ve balığı yemesi idi.acaba zorlarmı vitamin onu diye. ama şuan iştahsızlığı var, acaba yanlış mı yaptım, demir eksikliği de çünkü iştahsızlığa neden oluyor....

kızalr bir de rüzgara avakado vermeye başladığımdan beri yemesi daha iyi, zaten artık kendimiz bişye yediremiyoruz, kendi yiyecek... bu nedenle bol bol peynirli domates soslu makarna yapıyoruz, karpuzun suyunu süzüyor ağzında posasını çıkarıyor... bezimize kadar ıslanıyoruz he rakşam, sonra havuzuna sokuyoruz... meryem sen aklıma geliyorsun bezimize kadar kırmızı oluyoruz:)

gülaycım bizde yeni yeni rüzgar gibi yemeye başladık bende köfte filan yapıyorum çatala batırıyorum kendi kedine yiyo geçen annemlerde karnı o kadar çok şiştiki yemekten sen anla yani hanfendi kendi yicekmiş ben çatalına batırıyorum köfteyi o kendi yiyo bitince bana uzatıyo ben yine batırıyorum biz salatayı elle yiyoruz tabağına koyuyorum o tek tek alıp yiyo çorba filan artık içmiyo bende böyle yedirmeye çalışıyorum napıyım ( vitamin konusunda da şu güneşli günlerde d vitamini eksikliği pek olcağını sanmıyorum ben sacede multitabs kullanıyorum onun içinde zaten var dr muz yeterli demişti zaten kan tahlilide yaptırmıştık biz 7. aydan sonra

gülaycım biz ferrum demir ilacı ve multitabs veriyoruz.
bir süre once 2 ay kadar bende ferrumu vermemiştim.
dedigin gibi demir eksikliği iştahsızlıga yol acıyor diye yeniden vermeye başladım.
gamzeyle de buluşmuşsunuz. maşallah şekerim size. keşke ben de orada olsaydımmm :))

valla tubacım keşke sen de olsaydın hepimiz olsaydık hatta ne güzel olurdu....

zeynepcim malesef bizim ki herşeyi kendi yemek istiyor, ağzına 1 kaşık sokarsak eğer oturup ağlıyor niye verdiniz dercesine, aynı şeyi kendisi ağzına sokuyommmıımmm diye yiyor....

gülaycım ben dr a dedımkı demır ılacını sevmıyor bende unutuyorum. oda dedıkı bunu kullan. hem demır hem d vıtamını hemde cesıtlı vıtamınler var içinde. yarı katı gıdalara katıp verıyorsun bunu. 2 kutu kullandım. hatta dr bu kontrolde sordu kullanıyormusun artık bıraktım dedım tamam dedi. vıtamıne eskısı gibi ihtiyaçları olmadıgını düşünüyorum ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…