2009 Eylül Anneleri

gülaycım ne güzel gamzeyle buluşmuşsunuz fotolara bakarız artık
ben minadex vitamin veriyorum içinde balık yağıda var demir olarakda ferrum veriyorum kilosu kadar 9 damla bizim pek iştahımız yok eline verincede ağzına götürmüyo üstüne başına kafasına her yerine sürüyo bende pek bişi vermiyorum eline genelde çorba meyve püresi yoğurt falan veriyorum tabi zorluyorum biraz çünkü yemek istemiyo

oğlum bugün öğlen düştü
zigon sehpaya alnı denk geldi ve
pinpon topu gibi şişti
morardı
şükürler olsun 2 saati geçirdik kusmadı ve hareketleri normal
ama canımdan can gitti

lütfen arkadaşlar çok dikkatli olun
gerçi biz babasıyla yanındayken oldu
bi anlık
yavrularımız Allah a emanet
hala ellerim titriyorr

oyyyyyyyyy canim benim kiyamam ya erdenayda oyle hic durmuyorrrrr dusuyo kalkiyooo offffffffff

hepsi ayniiiiiiiiiiiii canim benim
izin nasil gecdiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
tebrik ederim zayiflamissin
buarada erdenay 4-5 adim kendisi yuruyor artik

tülay geçmiş olsun ben ağladım o ağlarken geçen haftada ben düşürdüm sandalyeleri dizip yürütüyodum sandalye devrildi çocuk kaydı gitti nasıl ağlamıştı ayy çok fena oluyo insan çabucak geçer inşallah üzülme düşe kalka büyücekler hep öyle diyolar bende diyim

sağolun kızlar sanırım efavit alacam, eşimde balık yağını yurt dışından sipariş verip getirecek, yeni zelanda açıklarında ki balıklardan elde edilen yağ, üstadı yurtdışından getiriyormuş. seven seas in içinde d vitamini olduğu için yazın önermiyorlarmış, carlson diye bir marka var türkiyede en iyi oymuş, içinde ekstra vitamin yok sadece balık yağıymış, ama norveç açıklarındaki balıklardan elde ediliyormuş. eşim norveç sularının temiz olmadığını, yük gemilerinin geçtiğini söyledi. zaten bu nedenle onun da üstadı yurt dışından bir balık yağı getiriyormuş. o kadar pahalıya da gelmiyormuş. madem bişey verecem en iyisi olsun istiyorum. araştırmalarımı paylaşayım dedim...

bu arada tülaycım hemen buz koymak gerekiyormuş. oy kuzuma ya nasıl üzüldüm... rüzgarı da bir görsen alnı falan mosmor, off ya yürüdükçe cozuttular....

evet arkadaşlar haklısınız düşe kalka büyücekler
ama insan kendini çok kötü hissedio
Allah beterinden saklasın yavrularımızı

geçmiş olsun tülaycım zigon ve orta sehpamı hep kaldırdım ben gökşen doğduktan sonra

allah bi daha yaşatmasın canım ya insanın canından can gidiyor

gülaycım koydum ama daha çok ağladı bepanten ve viks sürdüm şişlik yarı yarıya indi şuan

evet yürümeleri çok zormuşşş

zeynepçim bende kaldırdım arka odaya ama ta orda bulup düştü üstüne

her odayı her yeri geziyoo çünkiii

zeynepcim valla mustela ile temzileyip kremliyorum, biz bu yüzden fazla olmuyoruz sanırım. cildinimi rahatlatıyor acaba... bir de bol bol yıkıyorum lavaboda, yüz,kol, boyun....

gülaycım rüzgar maşallah güzel balık yiyo peki neden ekstra balık yağı veriyosun ??? hani fazlası zararlı olmazmı bu arada bende balık yağı veriyim diyorum ama dr gittiğimde yaş kontrolü için o zaman sorup tavsiye alıyım diyorum

gülaycım bizde sık sık yıkıyoruz hatta günde iki kere 3 kere duşa giriyo ama nafile bugun baktım epey artmış(

tülaycı m bi yürüseler diyoduk en azındna ben kendim öle diyodum yürümesi daha zormuş

geçmiş olsun canım

Allahıma şüküler olsun ki bişiy olmamış tülaycım kıyamam sana ve oğluşuma Allah Beterindne korusun ama napalım böyle böyle büyüekler ama benim bile içim gitti yavrularımız Allah'a emanet su içirseydin tatlışım oda korkmuştur

demet maaşallah erdenay a
inş. kazasız belasız devam eder yürümesine
şimdilik hoşçakalın
iyiki varsınız biraz sıkıntım azaldı sizlee konuşuncaa

tubacım demir olarak ne veriyorsun peki ne kadar

ferrum canım 10 damla

ben de araştırmıştım carlsonu. tadı ödüllü bir balık yağıymış.
hatta dr. bize bir ara vermişti hiç yemedigi ay. ama seven seas verdi.
ben de d vitamini var diye fazla olurmu diye sordum.
her gün güneşe maruz kalmıyorsa ki kalmıyor hiç bir sakıncası yok,
hatta bence alması daha dogru demişti.
sadece d degil, sanırım a, b ve c vitaminleri de var içinde.
bir de bu bilmem nerdeki açıklardan elde edilen yağ vs. kısmına ben çok katılmıyorum
canım ya bu kadar herşeyi takip edemeyiz. kaldı ki emin olamıyorum hiçbirşeyden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…