2009 Eylül Anneleri

canım dolaptaki balıklar bitti,şimdi dışarıdan alıp vermiyor eşim, bayram sonrası yine mersindeyiz, depolayıp gelcez....

tubacım eşim balık konusunda çok hassas, ya hiç verme yada vereceksen adam akıllı birini ver diyor.... biliyorsun adam balık konusunda manyak, işi bildiği için hiç tereddüt edemiyorum malesef...

canım ben de demire başlıcam teşekkür ederim....

kızlar ben kaçar, öpüyorum

aslında bir sürü işim var ama yapasım yok

yarın misafirlerim gelicek 6 aile birlikte olucaz ben bu ramazanda misafir işini toplu yapıcam da ayrıca yarın kayınvalidem lerin ölüm yıldönümü dolayısıla herkez bizde toplanıyor bakalım altından kalkabilcekmiyim bir sürü yemek tatlısı çayı derken bayılmassam bi yere iyidir :)

cumartesi bende iftar yaptım sonrası daha zor o kadar tabak bardak çanak makina yetmiyo iftarlıklar çok ıvır zıvır çıkıyo allah kolaylık versin

Allah kolaylık versin canım. Yardım etcek kimse yok mu?

bircancım annem var ama problem şu ifara yakın kadının pili bitityo malesef artık iftardan sonra eşimin yiğenleri bi el atarlar :))

tülaycım çok geçmiş olsun canım benim koca dana büyük oğluşda dün yataktan düştü kafası anında şişti ben ekmek çiğneyip koyuyorum hemen indiriyo buzu durdurmuyolar ama hemen koymazsan bi etkisi olmaz ben daha sarılmadan koyuyorum sonra tavlıyorum
demetcim izin güzeldi ama otelde bakteri kaptılar geri kalan iznimizi bilimum şehirlerde acil servislerde falan geçirdik çok ateşlendiler erdenayım yürümeye başlamış çok sevindim darısı başımıza biz hala emekliyozzz
arkadaşlar hergün güneşlendiriyomusunuz bebişleri kaç dk güneşlendiriyosunuz ben 20 dk falan kalabiliyorum çok sıcak çarpar diye yazında güneş alamıyo e zaten kışında güneş yok geçen dr a sordum 2 saat falan kalsın dedi pfffffff bu sıcakta 2 saat nası kalınırki

zeynepcim, valla bu sıcakta ufak bebekle iftara misafir almak, hem de o kadar kalabalık..valla bravo. çok kolay gelsin sana. kayınvalden de nur içinde yatsın cnm.

sağol tubacım kayınvalidemle birlikte kayınbabamında ölüm yıldönümü yani ikisi beraber vefat etmişler ben kendilerini hiç görmedim allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…