2009 Eylül Anneleri

kızlaar artık süt sağmayı bıraktım ..taşıma suyla benim değirmen dönmedi iyice azaldı sütüm ve artık muktterata artık teslim olmam gerektğni anladım(((((((((((((

zaten 1 yasina geldiler kocaman oldular gonul ister daha uzuun olsamasi ama bence buda yeter bende 1 ay once birakmak zorunda kaldim simdi hic emmio aslinda rahatladimda biraz

burcucum senin kzın kilo durumları nasıl... valla ben kendim yediremiyorum, ancak akşama kadar aç bırakacam da yiyecek 6,7 kaşık ona da vicdanım el vermiyo.

esin hoşgeldin...

gamzem döndün mü evine :) yolculuk nasıldı.

kızlar size danışmak istedğim bir konu daha var..bakıcı konusu... ben öğretmenim ama ücretsiz izindeydim ve önümüzdeki ocak ki sömestrla şubata bağlayıp çalışmayı düşünmüyrdm..eşim de bana istifa et deyip duruyr...gamzecim de bilir hep düşündüm..uzun uzun düşündüm sevdiklerime fikrine güvendiklerime danıştım ve eylül 1 de çalışmaya başlamaya karar verdiim..daha önceki okulda tek türkçe öğretmnydm ve angrya işler dahil tüm yük benim üstmdydi çook yoğndm.bir de çok iddialı bir okuldu kendi ders saatimin iki katı okuldan ayrılamıyrdm..kurs bilmem ne..

kayıp balık gemo geldii yess :)))
kızlar merhaba nasılızz??
ben dün gece geldim eve 1 filandı herhalde haşatım hala belişinde yeni dişi geliyo tırt oldum iyice....
eloşum nereye gidiyo yaa.. ayrıca onun o hiç açılmayan cep telefonunun taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................................... :)))))))))))))))))))
esincim heyirdir sende yolcuymuşsun işallah içine siner dinlenirsin kaç gün yoksun acebaa :)
bu arada beliz bizi mahvetti yolda.. hiç durmadı mıymıymıy öldürdü beni çocuk..... kucak puset mola yemek kusma kaka filan şeklinde iğrençti gidiş gelişimiz.... (((
eee kızlar yokum kaç gündür özet alabilermiyim :))

gulay kesinlikle damak tadlari oldu artik
benim kizim seebzeyi gordugu anda kafa sallamaya baslio ama pekmez kutusunu yada yogurdu gordugunde cildirio
dun gece dondurma icin kendini yerlere atti inanamadik

gulay beren 11 kilo ama son 3 aydir 100 gram bile almadi
kucukken sutunun icine herseyi rondodan gecirip tikiyodum o donem guzel kilo almisti ozellikle uyurken iciriyodum herseyi iciyodu ama artik nerde kokusundan anlio kopek gibi valla
biz sadece sabah kahvaltisioini iyi yapiyoruz 1 yumurtayi haslayip veriyorum elma gibi yiyo sonrada domatesi veriyorum ustunede portakal suyu
gunun geri kalaninda biseylr yerse gobek atiorum

hg gamzecim ben de yarın ank. yolcusym ordan orduya geçicez dönüşte ist.a uğramayı düşünüyrz hem sıcaklar da azalmış olur diye düşündk..1 ay yokum ...biliyrsun ya canım benim bakıcı problemini bugün çözeyim diyrm çoook bunaldm...

gamzecim bu arada sen nerden geldin msn de evdeyim yazyr ben günlerdr ilk defa geliyrm topiğe geçmişe de bakamadm..

günaydın kızlar...
ben artık oğlum yemiyor vs diye kafaya takmıyorum üzülmüyorum da. dün haberlerde pakistandaki salgını ve o bebeklerin hallerini gördükten sonra resmen psikolojim bozuldu. hala kendimi toplayamadım.

esin ayni konumdaymisiz senle bende tek inglizce ogretmeniydim kasimda bitio iznim esimde birak diyo ama yok bukadar zaman calistim okudum onlari bosa atamam
hem bide ben isimi cocugumun garantisi olarak goruyorum benim esim ozel sektorde bugun var yarin yok ama devlet garanti benim icin emekli olana kadar git diyen yok bu devirde boyle bi garanti lazim diye dusunuyorum

gamzecim senin de dediğin gibi düşündüm ve karar verdim 1 eylülde başlayacğm..ama o zama burda değilizya hemen bakıcı işini çözmem lazım çünkü 1 eylüle hiç bişey kalmadı..ve ben 1 eylülden sonra rapor alacağım ki döndğmde artk geç olacak

burcum maşallah ya daha ne istiyosun, sen dert etme zaten 2 yaşında ortalama kilo 12 kiloymuş. rüzgar 2 yaşında 12 kilo olsa göbek atarım valla... bizimki de 8700, 75 cm....

maşallah sabah kahvaltısı da çok öenmli zaten, maşallah yesin onu... demekki sevdiği şeyleri bulup verecez...

burcu bu arada senin face bookun var mı ben senle arkadaşmıyım acaba. şimdi merak ettim.

evet kızlar devlet işi gibisi yok gerçekten , çok büyük hata yapmadıkça ki zaten hata değil suça girer dediği devlette kimse kapının önüne koymaz sizi. inşallah esin bakıcı sorununu çözersin. burcucum bence d eişe başla sonra pişman olmak var, ha diyince geri dönülmüyor çünkü....

gülayım merhaba valla döndükk ama ne dönmekk öldük yolda gelişten beterdi dönüş hiç durmadı ağladı ve dayanamadık denizlide arkadaşlara indik 2 saat yoksa ölecektik yani.... dişide geliyo iyice beter böcek oldu Allah yardımcım olsun.. ordaki aşırı ilgi ve kucak alışkanlığından hiiiç bahsetmiyorum zaten.... bittim ben bittiiimm ((((

kızlar bu arada gülaycımla görüşmemiz süperdi amaaa bide benim mızmız kuduz dursa daha iyi oalcaktı.... hani balonu şişirip bırakırasın deli deli sağa sola gider ya aynen öleydi :)) ama gülayda rüzgarda çok tatlılar görseniz keşkeeeeee rüzgarın bir gözleri var inanılmaz etkileyici kocaman göz bebekleri var ve hipnotik etki yaratıyo :)))))

esincim ankaraya gittik geldik bikaç gün.. ama sen baaa uzun yoksun canım beee maşallah iyşi geziceksin okul öncesi :)) fakat bana şuan markete git deseler belizle , gidersem adam değilim çok eziyet etti offf..... Allah kolaylık versin işallah iyi geçer..... bende ana okulu çğretmeni bi kızın telefonu vardı bi zamanlar çocuk bakmak istiyodu.. bi sorun olursa veririm tel.ini onuda görürsün olmadı canım...

evet burcucum tek öğr. olmak çoook zor bir okulda..türkçeyi de tahmin edersin yok dergisi yok sunu hazırlaması yok bilmem ne angrya işi çok..yani sabah 8 akşam 5 te dönüyrdm eve dersim 3 gibi bittiği halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…