baharcım günaydın kesinlik haklısın, ben de çok üzüldüm... ama üzülüyorum işte, bu haberlerin etkisi ilk izlediğimde oluyor zamanla rüzgara yine sarıyorum ::)
baharcımm naber cicoşuumm
kızlar beliş durmuyo yatırayım onu işallah bende uyurum azcık haşatım inanın.....
gamzecim evet canım demiştin önceden kusura bakma benim kafa bugün iptal..inş.canım kolay olur ben de korkuyrm açıkcası ahmet çok değişti gamze o oasiste sürekli uyuyan çocuk gitti artık ya da bu aralar mı öyle bilmiyrum canım çoook bunalttı bu bakıcı işi beni
ayyy gülaycım sağol yaaa ama çok haklısın hakkımdan geliyo dışardayken.. artık durmuyo hiç.. evde sabahtan beri mızmızlık dışında delirmedi bakalım işallah ankaradaki tempoyu unutmuşter :))))
bircanım yaa sorma valla uzun yol zor iş bide bukadar uzun ilkti bizim anam anam yamulduk düştük eşimle... bir ara yaa sustur artık gamze nolur kaza yapacam konsantrasyonumu mahvettiii diye bağrınındı adamcağız yaaaa.....
bu arada ben tubişle buluştum valla meyreme sahip çıkın benle falan buluşmadı birileri onu gamzeyim deyu kandırıyo olabülür :))))))))))))))
eveet bu arada buluşma otobüsü yapıp il il gezicem herkeslle buluşucam nihohaahahahahaaa :))))
istanbul buluşmasına yetişemedim yaa yanarım yanarım ona yanarımmm :))))))))
bu arada bendede buraya girememek hala gerginlik yapıyoo :)))
özledim bende sizi.... böle geyiksiz sizsiz hayatmı geçer beeeeeeee :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?