2009 Eylül Anneleri

baharcım günaydın kesinlik haklısın, ben de çok üzüldüm... ama üzülüyorum işte, bu haberlerin etkisi ilk izlediğimde oluyor zamanla rüzgara yine sarıyorum ::)

baharcım günaydın kesinlik haklısın, ben de çok üzüldüm... ama üzülüyorum işte, bu haberlerin etkisi ilk izlediğimde oluyor zamanla rüzgara yine sarıyorum ::)

ya illa ki sarıcaz. balık hafızası gibi zaten amaaaaaan yemezsen yeme diyorum iki dakika sonra elimde başka bişeyle deneme yapıyorum evde :)

baharcımm naber cicoşuumm
kızlar beliş durmuyo yatırayım onu işallah bende uyurum azcık haşatım inanın.....

gamzecim belizime haksızlık etme, kar peteğim benim o , kızlar inanılmaz beliz gerçekten büyümüş de küçülmüş gibi, annesinin hakkından geliyo, nasıl diller laflar var inanamadım.... evet rüzgar gerçekten yürüyor hareket yeteneği çok iyi ama beliz resmen büyümüş de küçülmüş gibi, gamzem bile başa çıkamıyor düşünün artık... sürkeli etrafına birşey anlatma derdinde, heryeri kıpır kıpır maşallah.... çok iyi geldi bana da gamze, ankaraya herkesi beklerim valla.....

baharcımm naber cicoşuumm
kızlar beliş durmuyo yatırayım onu işallah bende uyurum azcık haşatım inanın.....

Gamze canımcım benim tatlımmmmmmmm. hoş geldin özledik seni. Maşallahın var ne güzel tuba ile meryem ile buluşmuşsun resimlerini gördüm face tuba ile süpersiniz tatlışım kızlarınızda öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Emsal hiç girmiyor nerelerde?

KIyamam sana ya yolculuk çok zor bizimkide afyona gidip gelirken kudurmuştu çok zor ya.

gülaycım ben de öyle düşünüyrm ve ben işimi de çok sevyrm aslnda..sayısal öğrencisiyken sırf bu branş için sözel okudm işte çok şükür artık kafam net kararımı verdim sıra bakıcıda

gülay benim eşekde erişte hastası:) ama ben bıkmasın dıye hergun vermıyorum haftada 1 gun. onuda hep aynı değil. mutlaka kemık suyu ıle haşlıyorum. içine bazen kıyma domates koyuyorum. bazen yeşil mercımek ekliyorum hazır yıyorken ne kadar sey eklesem içine kardır dımı:) birde mutlaka yoğurt döküyoruzx üstüne:)

ayyy gülaycım sağol yaaa ama çok haklısın hakkımdan geliyo dışardayken.. artık durmuyo hiç.. evde sabahtan beri mızmızlık dışında delirmedi bakalım işallah ankaradaki tempoyu unutmuşter :))))

bircanım yaa sorma valla uzun yol zor iş bide bukadar uzun ilkti bizim anam anam yamulduk düştük eşimle... bir ara yaa sustur artık gamze nolur kaza yapacam konsantrasyonumu mahvettiii diye bağrınındı adamcağız yaaaa.....
bu arada ben tubişle buluştum valla meyreme sahip çıkın benle falan buluşmadı birileri onu gamzeyim deyu kandırıyo olabülür :))))))))))))))
eveet bu arada buluşma otobüsü yapıp il il gezicem herkeslle buluşucam nihohaahahahahaaa :))))
istanbul buluşmasına yetişemedim yaa yanarım yanarım ona yanarımmm :))))))))

bu arada bendede buraya girememek hala gerginlik yapıyoo :)))
özledim bende sizi.... böle geyiksiz sizsiz hayatmı geçer beeeeeeee :)))))))

gamzecim evet canım demiştin önceden kusura bakma benim kafa bugün iptal..inş.canım kolay olur ben de korkuyrm açıkcası ahmet çok değişti gamze o oasiste sürekli uyuyan çocuk gitti artık ya da bu aralar mı öyle bilmiyrum canım çoook bunalttı bu bakıcı işi beni

benim belize kitap okuma denemelerim genelde şöle bitiyo... ya anne salakmısın ne okuması yaa ver onu bana okunmaz o ısırılır der gibi bakan bir beliz ve şaşakalmış şekilde eşek-hoşaf durumunu bizzat yaşayan haliylede kitabı uzatan ben :))))))))))))))

gamzecim bizim de gitmeye karar verişimiz dün oldu..eski kullandğm tel de bozuldu arayamadım aslnda çoktandr haber alamıyrm diye arayacktm ama tel sizim bugün inş yenisi gelecek

yaa sorma canım belizde ööyle kırlent gibi yatardı ama şimdi nerdeeeeee düz duvara tırmanıcak az kaldı durdurmak imkansız... ankaradakiler verdiğim karışımlara meyvesine yemeğine şaşıp kaldı e bu çocuk tabi böle olur diye.... ellerimle kudurtuyorum hissine kaptırdılar beni :)))) ama şaka bi yana mizacıda kudurukmuş kızımın anlıyorumki sırf yeme içme onun bunun ilgisiyle bukadar bozulacağını sanmıyorummm.... yiyeceklerden aldığı enerjiyi üstümde fazlasıyla harcıyo artık yedirmemeye karar verdim bende ööle boş boş bakınsınn :))))))))))))))

genelde oturup dinleyip bize tesekkur edeceklerine isirmayi yirtmayi tercih ediyolar :))
peki bu yok cocuga kitap oku su saatte yatir kaldir yedir... diyen muhtesem pedegog ve bilim adamlari hangi bebeleri baz aliolar yahuu varmi boyle bebek dunyada

ben kitap okumuyorum ama resimli kocaman bir kitap var, nesneleri tanıtan... mesela rüzgar dışarıdaki kediyi biliyor ya, 20 tane resim içinden hani kedi nerede diyorum parmağıyla kedinin kefasına bastıryor.... yani kitap okumak da gerekli ama ilgisini çekeceğini düşünmüyorum pek, resimli şekilli kitaplara bayılıyor bizimki....

bu arada gamze bu otobüs fikrine bayıldım sponsorun oluyum anacım :)

meryemcim valla ne girse midesine kar kardır....

kim çıkarıyo bunları kim kim kim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…