2009 Eylül Anneleri

KIzlar ahmet efe bana aşırı düşkün oldu.tuvalete gitsem kapıda ağlıyr vuruyr kapıya beni de al içeri diye zaten beraber banyo yapyrduk şimdi diyrm tuvalete de el koymaya çalışyr tövbe tövbe..eskiden üzülrdm bana düşkün değil diye sokaktan geçen karpuzcuya bile gülerdi ama bitti artık

gamzecim bizim de gitmeye karar verişimiz dün oldu..eski kullandğm tel de bozuldu arayamadım aslnda çoktandr haber alamıyrm diye arayacktm ama tel sizim bugün inş yenisi gelecek

sağol canım aramış kadar oldun ama yenisi gelsin telefonun artık yeter demi ama yaa :)))))))))
işallah yolunuz tatiliniz iyi geçer dinlenirsiniz...... insana çok iyi geliyo evden çıkmak...

yok canim benim kiloyl derdim yokk sadece vitamin filan girmiyo artik vucuda diye dusunuyorum stokdan yiyo gibi gelio yoksa kucukken bastiklarimla iyi sisirduim
bide eskiden herseyi yuturrurken simdi iki kasik icin savasmak kotu gelio bana

vaşşa pircan didi yaaa tubayla meryemle buluşmuşsun didi benim nerem senle buluştu kanıtlasınlar ozaman :))))))))))))))

yaa ben senlemi buşultum yaa bende heryerde herkesle buluşuyorum ama benim haberim yok:) haa çok isterim senınle buluşmayı ama buluştuysam nniye hatırlamıyorum gamze ben karıştım benı toparla:):)

sağol canım aramış kadar oldun ama yenisi gelsin telefonun artık yeter demi ama yaa :)))))))))
işallah yolunuz tatiliniz iyi geçer dinlenirsiniz...... insana çok iyi geliyo evden çıkmak...

inş.canım ..ama bugün bakıcı işini çözemezsem işim yaş aklım hep dolu olacak ..çözsem ahmeti bir de alıştrmak var tabi bensizliğe ank. nasıldı gamzecim havalar bunaltyr muydu

kızlaar bana güler misiniz bilmyrm ama bakıcıya Kuran üstünde yemin ettirmeyi düşünüyrm ahmete iyi davranması adına

esincim Allah korkusu olan insan zaten evladına kötü davranmaz Allah korkusu yoksa kurana el basmanın ne anlamı olurkı??

kızlar daha yeni gelmştim face ..doyamadan gidiyrm yarın..gerçi yine arada gelirim ama burdaki gibi fırsatım olmaz

ohoooooo meryem gamzeyle hangi ara buluştun. hadi özgeyle beni toplantı arasına sıkıştırdın gamzeyi nereye sıkıştırdın bacım?

yaa şöyle oldu:) bizim ankara subeye gittim yolda bi baktım aa gamze dedım kız bi dur buluşalım:) oda dedıkı haa hadi dedı 10 dk oturalımda mıllete buluştuk dıye hava basalım:)

oradan izmir şubeye gecerken baktım aaaa müşü tuba falan :) ee hadı dedım sizinlede buluşalım:) boyle boyle subeleri gezdikçe buluşuyorum herkesle:) adana subeye gitmiyorumn kımse yok dıye:)

kislarrr donmeme 1.5 ay kaldi ve artik kizima guzel bi oda yapmayi planliyoruz
ben mobilyami surdan aldim cok iyi diyen
oda sinda sunlar mutlaka olsun diyen varsa lutfen bi adim one ciksin

esincim Allah korkusu olan insan zaten evladına kötü davranmaz Allah korkusu yoksa kurana el basmanın ne anlamı olurkı??

meryemcim büyük yemin ettirmeyi düşünüyrm valLa..düşünsene bizim Allah korkumuz yok mu ama bazen bunu unutup hata yapıyrz ..o da öyle ..ama yeminini unutmaz herhalde..hem çocuğuma bakan insanın ateist olmasını istemem

esincim için rahatlayacaksa ve kadın bun ayanaşacaksa yaptır...

ben haftasonu temizlikçiden ağzımın payını aldım, eşim de benle dalga geçti koca gülayın hakkından bunca yıldır gelemedim kimler geldi bak diye....

olay şöyle oldu, toz almış ama içime sinmedi bariz tozlar meydanda... neden böyle oldu dedim birkaç kere kadın da bana şöyle dedi. benim yaptığım sizin içinize sinmiyo, en iyisi ben hiç gelmeyim, sizin yerinizde olsam iş çıkışı cumadan başlayın temizliğe pazar günü akşamına kadar, siz de rahat edersiniz bende. böyle zınk diye kaldım:) ama kadının açık sözlülüğü hoşuma gitti, sevidm birden bire.

biz oğlumun odasını tepe home dan aldık çok kaliteli ve çok guzel.. olmazsa olmaz yatak:) biz dolabınıda çok buyuk aldık. 3 kapılı genclıgındede arzu ederse kullanır

ateistlik değil bahsettiğim canım. müslümanlar okadar çokkki Allahtan haberi yok. ben senın yerınde olsam evın her tarafı kameralı derim.

gülaycım düşündüm düşündüm çalışmaya karar verdğim günden beri..ve eveet içim rahatlayacak...en azından oğluma iyi davranması için benim elimden nekadarı geliyrsa tüm kozlarımı oynayacğm

esincim sakın yanlış anlama ama benim görüşüm ben bakıcıya vereceksem ne müslüman ne ateist ne hristiyan, benim için önemli olanı vicdanlı olması olurdu. varsın ateist olsun..... ki benim üniversitede ateist olan arkadşlarım gerçekten çoğu arkaşımdan daha sağlamdı... din işi kişisel önemli olan karakter bence.....

mod dediğin böyle olur ziyaret eder dertleri dinler. aferin gandi meryemim :)))
kislarrr donmeme 1.5 ay kaldi ve artik kizima guzel bi oda yapmayi planliyoruz
ben mobilyami surdan aldim cok iyi diyen
oda sinda sunlar mutlaka olsun diyen varsa lutfen bi adim one ciksin
biz daha oda yapmadık bende bu saftiriklik oldukça en az 1 sene daha bizimle uyur. ayıramıyorum yapamıyorum :2: ama çilekteki araba yataklar benim çok hoşuma gitti. kızlar içinde hoş modeller vardı.
esincim meryeme katılıyorum canım. bakıcının hareketlerini izle. sakin yapılı olması çok önemli. çok konuşan girişken biriyse sabırsız olma ihtimali de yüksek gibi geliyor bana.
ay çok güldüm gülay. sağlam laf söylemiş kadın ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…