gamzecim bizim de gitmeye karar verişimiz dün oldu..eski kullandğm tel de bozuldu arayamadım aslnda çoktandr haber alamıyrm diye arayacktm ama tel sizim bugün inş yenisi gelecek
burcum maşallah ya daha ne istiyosun, sen dert etme zaten 2 yaşında ortalama kilo 12 kiloymuş. rüzgar 2 yaşında 12 kilo olsa göbek atarım valla... bizimki de 8700, 75 cm....
maşallah sabah kahvaltısı da çok öenmli zaten, maşallah yesin onu... demekki sevdiği şeyleri bulup verecez...
burcu bu arada senin face bookun var mı ben senle arkadaşmıyım acaba. şimdi merak ettim.
kim çıkarıyo bunları kim kim kim:)
vaşşa pircan didi yaaa tubayla meryemle buluşmuşsun didi benim nerem senle buluştu kanıtlasınlar ozaman :))))))))))))))
sağol canım aramış kadar oldun ama yenisi gelsin telefonun artık yeter demi ama yaa :)))))))))
işallah yolunuz tatiliniz iyi geçer dinlenirsiniz...... insana çok iyi geliyo evden çıkmak...
ayyy gülaycım sağol yaaa ama çok haklısın hakkımdan geliyo dışardayken.. artık durmuyo hiç.. evde sabahtan beri mızmızlık dışında delirmedi bakalım işallah ankaradaki tempoyu unutmuşter :))))
bircanım yaa sorma valla uzun yol zor iş bide bukadar uzun ilkti bizim anam anam yamulduk düştük eşimle... bir ara yaa sustur artık gamze nolur kaza yapacam konsantrasyonumu mahvettiii diye bağrınındı adamcağız yaaaa.....
bu arada ben tubişle buluştum valla meyreme sahip çıkın benle falan buluşmadı birileri onu gamzeyim deyu kandırıyo olabülür :))))))))))))))
eveet bu arada buluşma otobüsü yapıp il il gezicem herkeslle buluşucam nihohaahahahahaaa :))))
istanbul buluşmasına yetişemedim yaa yanarım yanarım ona yanarımmm :))))))))
bu arada bendede buraya girememek hala gerginlik yapıyoo :)))
özledim bende sizi.... böle geyiksiz sizsiz hayatmı geçer beeeeeeee :)))))))[/QUOTE
gamze süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. bizim kitap okumamızda şöyle bitiyor kitabı bana ver diye yırtınıyor illa alıcak bakıcak alıyor sonra resimlerini parmağıyla gösterip ayyy ayyyy diye seviyor bazen öpüyor gibi yapıp yalıyor sonrada kıvrıştırıp kitabın içine ediyor
ohoooooo meryem gamzeyle hangi ara buluştun. hadi özgeyle beni toplantı arasına sıkıştırdın gamzeyi nereye sıkıştırdın bacım?
esincim Allah korkusu olan insan zaten evladına kötü davranmaz Allah korkusu yoksa kurana el basmanın ne anlamı olurkı??
meryemcim büyük yemin ettirmeyi düşünüyrm valLa..düşünsene bizim Allah korkumuz yok mu ama bazen bunu unutup hata yapıyrz ..o da öyle ..ama yeminini unutmaz herhalde..hem çocuğuma bakan insanın ateist olmasını istemem
mod dediğin böyle olur ziyaret eder dertleri dinler. aferin gandi meryemim :)))yaa şöyle oldu:) bizim ankara subeye gittim yolda bi baktım aa gamze dedım kız bi dur buluşalım:) oda dedıkı haa hadi dedı 10 dk oturalımda mıllete buluştuk dıye hava basalım:)
oradan izmir şubeye gecerken baktım aaaa müşü tuba falan :) ee hadı dedım sizinlede buluşalım:) boyle boyle subeleri gezdikçe buluşuyorum herkesle:) adana subeye gitmiyorumn kımse yok dıye:)
biz daha oda yapmadık bende bu saftiriklik oldukça en az 1 sene daha bizimle uyur. ayıramıyorum yapamıyorum :2: ama çilekteki araba yataklar benim çok hoşuma gitti. kızlar içinde hoş modeller vardı.kislarrr donmeme 1.5 ay kaldi ve artik kizima guzel bi oda yapmayi planliyoruz
ben mobilyami surdan aldim cok iyi diyen
oda sinda sunlar mutlaka olsun diyen varsa lutfen bi adim one ciksin
esincim meryeme katılıyorum canım. bakıcının hareketlerini izle. sakin yapılı olması çok önemli. çok konuşan girişken biriyse sabırsız olma ihtimali de yüksek gibi geliyor bana.meryemcim büyük yemin ettirmeyi düşünüyrm valLa..düşünsene bizim Allah korkumuz yok mu ama bazen bunu unutup hata yapıyrz ..o da öyle ..ama yeminini unutmaz herhalde..hem çocuğuma bakan insanın ateist olmasını istemem
ay çok güldüm gülay. sağlam laf söylemiş kadın ama :)esincim için rahatlayacaksa ve kadın bun ayanaşacaksa yaptır...
ben haftasonu temizlikçiden ağzımın payını aldım, eşim de benle dalga geçti koca gülayın hakkından bunca yıldır gelemedim kimler geldi bak diye....
olay şöyle oldu, toz almış ama içime sinmedi bariz tozlar meydanda... neden böyle oldu dedim birkaç kere kadın da bana şöyle dedi. benim yaptığım sizin içinize sinmiyo, en iyisi ben hiç gelmeyim, sizin yerinizde olsam iş çıkışı cumadan başlayın temizliğe pazar günü akşamına kadar, siz de rahat edersiniz bende. böyle zınk diye kaldım:) ama kadının açık sözlülüğü hoşuma gitti, sevidm birden bire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?