ateistlik değil bahsettiğim canım. müslümanlar okadar çokkki Allahtan haberi yok. ben senın yerınde olsam evın her tarafı kameralı derim.
biz oğlumun odasını tepe home dan aldık çok kaliteli ve çok guzel.. olmazsa olmaz yatak:) biz dolabınıda çok buyuk aldık. 3 kapılı genclıgındede arzu ederse kullanır
esincim sakın yanlış anlama ama benim görüşüm ben bakıcıya vereceksem ne müslüman ne ateist ne hristiyan, benim için önemli olanı vicdanlı olması olurdu. varsın ateist olsun..... ki benim üniversitede ateist olan arkadşlarım gerçekten çoğu arkaşımdan daha sağlamdı... din işi kişisel önemli olan karakter bence.....
esincim sakın yanlış anlama ama benim görüşüm ben bakıcıya vereceksem ne müslüman ne ateist ne hristiyan, benim için önemli olanı vicdanlı olması olurdu. varsın ateist olsun..... ki benim üniversitede ateist olan arkadşlarım gerçekten çoğu arkaşımdan daha sağlamdı... din işi kişisel önemli olan karakter bence.....
mod dediğin böyle olur ziyaret eder dertleri dinler. aferin gandi meryemim :)))
esincim meryeme katılıyorum canım. bakıcının hareketlerini izle. sakin yapılı olması çok önemli. çok konuşan girişken biriyse sabırsız olma ihtimali de yüksek gibi geliyor bana.
meryem peki desenli filan bisimi tercih ettiniz karar veremiorum guzel temali odalar gemi temali filan gibi var ama biraz buyuyunce bikarmi yoksa uzun ssure severmi acaba
slm :))
bugun çook değişik bir rüya ile uyandım allah hayır etsin diyorum hala etkisindeyim
aslında benim burda olmamam lazım ama merak ettim sizi bi gelliim didim :)) bi ton işim var mutfakta
burcucum ben mobilyamı belis ten almıştım büyüyebilen beşik şeklinde memnunum odasında mutlaka oması gerekenler konusundada bolca seyyar raf ve gece lambası olsun af ıvır zıvır larını dizmek için ideal oluyo irde arzu edersen ben gökşenin odasına ikeadan yataklı koltuk almıştım bazen yanında yatmak çin hasat olduğunda filan zaten ilk zamanlar ben onun yanında yattım sonra sonra ben kendi odama geçtim oda odasına alışmış oldu :))
işte bazı eğitimcilerin ne kadar eğitimli olduğunu da tartışmak lazım, şeklen dindar görünüp dinimizin felsefesinden uzak sefil yaşayanları da ama sabaha kadar sürer be burcucum :)bahar o kadar sinir oluyorumki o tiplere
basta benim mudurum cok inanclidir guyya kendisi ama okulun bahcesinde gordugu en ufak bi hayvani taslar tabii bunu goren 1000 ogrencide pesinden
bu igrenc davranisi yok edebilmek icin ogrencilere hep 1 verdim
ne zaman hayvanlara iyi davranirsuiniz notunuz yukselir diye tehdit ettimde biraz sakinlediler
canım ben de girişken ve konuşkanım ama bir bebeğe zarar veremem o ayrı ama başka birinin çocuğuna sabır gösterebilmek te ayrı konu. ben genel bir durumdan bahsettim sadeceeyvallah
bahar sana katılmıyorum:) ben girişken ve konuskanım ama çokda sabırlıyımdır..
gülay bu arada tuttum temizlikçini:)
hadi ya biz babasıyla pek özenmiştik o yataklara tamam canım iyi oldu söylediğin aklımızda olsunbahar kesinlikle alma arabalı yatak iğrenç rahatsız kenarları filan aklında bulunsun ,g örümcem aldı atacak yer arıyor şimdi....
bence sade olmalı bıkmamalı, çileğin genç odaları güzel.
hoşgeldiinnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnn a.s.
kizlar hava atmak gibi olmasin ama iftara 1 saat kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?