2009 Eylül Anneleri

ateistlik değil bahsettiğim canım. müslümanlar okadar çokkki Allahtan haberi yok. ben senın yerınde olsam evın her tarafı kameralı derim.

ya meryemcim evet bir de o var ..onu da düşünüyrum ama daha nasıl yapacağımı araştıramadm..nasılsa burdayz diye..bir de tabi şubata kadar iznim uzar falan diye..ama bıçak kemiğe dayandı yarın gidyrm..geldğmde okulda olmş olcğm..bakıcı..kamara..yemin..ve ahmet efemin bakıcıya alışması..ve ben yarın firar...umutsuz vakamıyım neyim

biz oğlumun odasını tepe home dan aldık çok kaliteli ve çok guzel.. olmazsa olmaz yatak:) biz dolabınıda çok buyuk aldık. 3 kapılı genclıgındede arzu ederse kullanır

meryem peki desenli filan bisimi tercih ettiniz karar veremiorum guzel temali odalar gemi temali filan gibi var ama biraz buyuyunce bikarmi yoksa uzun ssure severmi acaba

kesinlikle katılıyorum canım. benim de birkaç ateist arkadaşım birçok müslümandan çok daha insancıldı vicdan sahibiydi. herkes müslüman geçiniyor ama sokakta gördüğü aç kedi köpeğe bile hoşt diyorlar bi lokma ekmek atmıyorlar. şekle değil kalbe bakmak lazım.

slm :))

bugun çook değişik bir rüya ile uyandım allah hayır etsin diyorum hala etkisindeyim

aslında benim burda olmamam lazım ama merak ettim sizi bi gelliim didim :)) bi ton işim var mutfakta

burcucum ben mobilyamı belis ten almıştım büyüyebilen beşik şeklinde memnunum odasında mutlaka oması gerekenler konusundada bolca seyyar raf ve gece lambası olsun af ıvır zıvır larını dizmek için ideal oluyo irde arzu edersen ben gökşenin odasına ikeadan yataklı koltuk almıştım bazen yanında yatmak çin hasat olduğunda filan zaten ilk zamanlar ben onun yanında yattım sonra sonra ben kendi odama geçtim oda odasına alışmış oldu :))

gülaycım ya benim de acı bir tecrübem var bu konuda çooook eskiye dayanan ..6 sınıftan itibaren ve lise dönemimde bile hep aynı sırayı paylaştığım arkadaşım ateistti..ve biz ailecek de görüşüyrdk çünkü biz okadar samimiydk ki..babam ona kara kızım derdi bizde çok kaldı ben de onlrda..ama malesef son sınıfta bilmiyrm artık gençliğin verdği toylukla mı bahsetmek istemediğim acı bir tecrübesi var ben de..

bahar o kadar sinir oluyorumki o tiplere
basta benim mudurum cok inanclidir guyya kendisi ama okulun bahcesinde gordugu en ufak bi hayvani taslar tabii bunu goren 1000 ogrencide pesinden
bu igrenc davranisi yok edebilmek icin ogrencilere hep 1 verdim
ne zaman hayvanlara iyi davranirsuiniz notunuz yukselir diye tehdit ettimde biraz sakinlediler

eyvallah

bahar sana katılmıyorum:) ben girişken ve konuskanım ama çokda sabırlıyımdır..

gülay bu arada tuttum temizlikçini:)

bahar kesinlikle alma arabalı yatak iğrenç rahatsız kenarları filan aklında bulunsun ,g örümcem aldı atacak yer arıyor şimdi....

bence sade olmalı bıkmamalı, çileğin genç odaları güzel.

hayirlara gelsin ne gordun ruyanda
bu belis nerde oluyo avrupa anadolu

benim de bugun çok işim var.........geçmişe de bakmadım hiç, baya bir çene yapılmış bugun yine..........kaydirigubbakcemile3 görüşürüzzzz

valla temizlikçim benim de gözüme girdi, bir laf söylüyorum kadın bana ince ince geçiriyo ama saygısızlık etmiyor....

esincim tabi yaşadıkların seni etkileyebilir ama kurana el basıp neler neler yapabilecekler vardır. burada sen tabiki düşüneceksin evladını, inşallah Allah istediğin gibi birini verir, sen istediğin herşeyi yapki önceden için rahat etsin. olmazsa kamera da döşe ... ama işin içine kamera girerse ben hep olumsuz biteceğini düşünüyorum.... çünkü anne olarak en küçük şeye tahammül edemeyiz. bence izle bak kadına, yeminini de ettir gerekirse, sonra Allaha emanet et oğlunu....

anadolu canım ümraniye tarafında :)

bu arada kızlarında dediği gibi çilektede güzel şeyler var ve şu an %50 indirimde fırsatın varken kaçırma çünkü sezonunda 1000 tl dediği beşik yarısı olmuş :)

bende kişide suret gözetilmemesi gerektiğini düşünüyorum insanın içini sadece allah bilebilir bu yüzden herzaman dediğim mevlam bizi iyi insanlarla vicdam merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın :)

lan bu ne işler bitmiyo:) haa ben hava atmayı unuttum musadenizle:) hepiniz yazıyorsunuz kadınlıgımdan utanarak okuyorum :) şimdi sıra bende:)
cumartesi pazar bı temızlık yapmısım Allah Allahhh:) kadın gelmeyınce ve ramazanda ablalar calısmadıgından eve bir giriştim:) ev tertemiz. mutfak dolaplarının içi dışı miss miss fırın pırıl pırılll... Allahım çok sukur bende yazdım :)

baharcım aslında bir bakıcı adayım var ama aynen dediğin gibi çook sabırsız..daha doğrusu bu benim evime kasım ayından beri temizliğe geliyrdu ve çocuğa bakarım dedi..ama ben oralı olmadım çünkü nedense ona bu konuda güvenemedim..ikinci kez de tekrarladı..hatta misafirim geldğnde falan ahmete baktı ama evde biz de vardk.hem ahmet efe de şimdiki gibi kuduruk değildi..ama ben araştrdm danıştm uzmanlar diyr ki herşey olumluysa bile içinizdeki ses doğru insan bu değil diyrsA İÇİNizdeki sese güvenin..ben sıcak kanlı bir insanım tabi ona da öyle davrandm..önceden bana esin hm derdi şimdi esincim diyr yaşı da genç ama.problem değil aslnda bu ..fakat...işte hep soru işareti

işte bazı eğitimcilerin ne kadar eğitimli olduğunu da tartışmak lazım, şeklen dindar görünüp dinimizin felsefesinden uzak sefil yaşayanları da ama sabaha kadar sürer be burcucum :)
eyvallah
bahar sana katılmıyorum:) ben girişken ve konuskanım ama çokda sabırlıyımdır..
gülay bu arada tuttum temizlikçini:)
canım ben de girişken ve konuşkanım ama bir bebeğe zarar veremem o ayrı ama başka birinin çocuğuna sabır gösterebilmek te ayrı konu. ben genel bir durumdan bahsettim sadece
bahar kesinlikle alma arabalı yatak iğrenç rahatsız kenarları filan aklında bulunsun ,g örümcem aldı atacak yer arıyor şimdi....
bence sade olmalı bıkmamalı, çileğin genç odaları güzel.
hadi ya biz babasıyla pek özenmiştik o yataklara tamam canım iyi oldu söylediğin aklımızda olsun
günaydınnnnnnnnnnnnnnn a.s.
hoşgeldiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…