teşekkür edeirm canım, geçer inşl.kıyamam ona ben çok geçmiş olsun cnm bnm ya melegine acil şifalar zeynep bu arada kızımın adaşısın adı zeyneb ada benimkininde sagol cnm düşünmen bile yeterli gelmiş kadar oldum otatlı kızınla senin resmini görünce annesi gibi güsel hatun olcak kızındaaopuyorumnanaktan
cnm ben sana demiştim dimi aman dikkat et kızına bulaşmasın diye...çünkü aynısını ben yaşadım benim hastalıgım kızma bulaştı halada talatamadı kuzum aynen sizinki gibi...ateşi yükseliyordu.burnu akıyo gözleri akıyo.öksürüyodu...üstelik burnu ve bogazları tıkalıydı.farenjit olmuş yavru kuşum..öksürügü hapşırıgı geçti şükür ama bogazının tıkanıklıgı geçmedi tıkanıp kalıyo hırıl hırıl yavrummafoldumben bizde antibiyotik kullanıyoruz balgam sökücü ve burnuna serum fizyolojik...bilemiyorum ilaçlardanmı nedir hep uyuyo :gitme: üstelik okadar iştahsızki.biberonuda almıyor artık mamayı hiç yemiyo..zorla enjektörle yediriyorum:gitme: çünkü ilaçlar isal yaptı minnoşumu.sıvı kaybediyo:sinifsinif::gitme: sizdede iştahsızlık varmı:gitme:
ayy sorma yaa, mikrop almış hasta olanınız varmı dedi doktor bende ben hastayım dedim, iiyi senden geçmiştir dedi
boğazı ve burnu tıkalı hırıl hırıl, emmede zorluk çekiyo
dün gece her emmeden sonra kustu bi güzel, yutkunamıyor garibim
ateşi 38,3 oluyor fitil veriyorum düşüyo, gece bi bakıyorum tekrar çıkmış
burnuna serumfijyoloji verdi
antibiyotik 4 iğne ve şurup, birde peditus şurup verdi
keyfi yok, iğneyi yedi uyuyor şimdi, seside kısık sanki
bende antibiyotik kullanıyorum sinüzit + orta kulak iltahabı var
en kısa zamanda atlatırız inşallah