2009 Eylül Anneleri

bende ne zaman içimdeki,leri söylemesem ileride sorun olarak karsıma cıkar. ve her defasında eşim bana kızar bunu içine atmıssın ondan olmus diye. bende artık herseyı söylüyorum. dediğim gibi elbette tartısmalar olucak oluyor ama alt yapıyı ıyı tutarsak tartısmalar daha hasarsız olur dıye düşünüyorum ve ben içime atmıyorum. sert olacagına mert olsun:)

merhabalar güzellerrrrr
yasemincim geçmiş olsun abine çokkkk
bircan cım tebrik ediyorum seni hem evlilik yıldönümünü hemde
kayınvalidene katlanmanı doğrusuuuu
gülay hayırlısı olsun kursa da yazılıyon valla her yere yetişiyon bravooooo
ayşe hakkında hayırlısı olsun iş için inş. ama bu saatten sonra akif eymeni bırakmakkk çok zor olucak senin içinnnnn
gamzeeee senin de geçmiş ama evlilik yıldönümüzü kutlarımmm canım nice sağlıklı huzurlu yıllara inş....

canım tek sorun o değil tabi eşimin ilgizililiği sevgisizliği adam odun dediğim gibi bide üstüne kayınvalide çevremdekiler sen bu insanları çok aradın mı diyorlar o derece yani

canım sende bendensinbizde eşim geçen ay 20 günlük yıllık izin aldı tatile gidemedik eşimin ailesi bizdeydi((
kuzuna Maşallah Allah nazarlardan saklasın yerim onun dudaklarınıopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok tatlı ya maşallah saçlara bak ya ne güzel kız bebekleri süsülüyorsunuz. böyle görünce kız doğurasım geliyo

saol cnm bnm işte toplamasam isilik oluyo çok tekirdag sıcak biraz daha uzasın siz şekilleri görün zeyneb adada elim biraz yatkın eleman arıyodum saçlarıyla ugraşcak kızım dogdu hehe

reyhan benide götür :)))) üstün dökmeni severim eşimlede tanışmışlar bi kaç seminerde beraber çalışmışlar adamın kitaplarını okudum inşallah sana yardımcı olur :)

süpersin bencede çok güzel bir taktik.. ama onuda baştan yapmak lazım sanırım şimdiden sonra pek etkili olmaz diye düşünüyorum KENDİM İÇİN

meryeme katılıyorum ufacık ta olsa sorun paylaşılmalı ki büyümesi engellenmeli
bende içimde tutmuyorum sakin bi şekilde sölerim eşime bnm için sorun teşkil etmiyo ama sen yine de bil numarasıyla

Yasemincim Maşallah Süphanallah yerim ben bu kızıııııı...kızım keltoş benim seninki ne güzel tokalar takmışşşşş...urada olsaydı annesi valla ısırırdım

saol cnm bnm allah razı olsun

saol cnm bnm amin cnm kaynanam eşimi bendne çok kıskanır her defasındada bana şaka yolla çok laf koyar çok garibsiyom bu durumu geçe nenson patladım habire diyoki ah ogluşum zeyneble yasemin seni bende n kopardı haftada bir yüzünü görür oldum annesü üst katımızda buarada hergün görüyo oglunu geliyo sürekli
dedimki oglu gülünce çok istiyosan dertliysen bu konuda anne al oglunu sizde kalsın biz günde 2saat görüyoz onuda görmeyiz yeterki sen üzülme sitem etme şaka kızım dedi hemen

Yasemincim Maşallah Süphanallah yerim ben bu kızıııııı...kızım keltoş benim seninki ne güzel tokalar takmışşşşş...urada olsaydı annesi valla ısırırdım

saol cnm bnm zeyneb adada keldi dedim hiç uzamıcak heralde şükür çıktı geçte olsa melegininkide çıkar cnm bnm bizimki altları bukle bukle oldu babasına çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…