buda benim bıcırıgımın son hali
bircancım benim sorunum ilgi kayınvalide filan değil benim kocam zaten kaynana gibi adam
herşeyime karışıyo özellijkle gökşene bakımımda ve ben sinir oluyorum herşey onun dediği gibi olucak
dertsiz ev olmuyo malesef ama burcu sana katılıyoru içindekileri söylemek lazım herşeyden önce oturup karşılıklı konuşmak lazım ama bazen olmuyo işte ben herşeyi söylemiyorum o sonra içimde birikiyo daha da sinirleniyorum
canım sende bendensinvalla kızlar bende akrebim pek tutamıyom içim neyse dışıma patlıyo enson lafımı ilk söylüyom kaynanam direk demiştim çok güzeldi gezdik negüsel dedi siz niye gitmiyonuz biyere dedi sizden fırsatmı kaldı 15günde bebekle tatilde yicegimiz parayı sıkıntıdan burda yedik dedim saolun çok güzel tatil geçirttiniz dedim niye bekledinizki gitseydiniz dedi, iyi bunu hatırlat seneye beklemicem sizin keyfinizi dedim bende
benimkide artık cnm babayı görüyo baba gelll dio yanagına dudagını degdiriyo öpmeyi tam bilmiyo uzaktan öpücük atıyor herkesde bıcırık
çok tatlı ya maşallah saçlara bak ya ne güzel kız bebekleri süsülüyorsunuz. böyle görünce kız doğurasım geliyo
bende ne zaman içimdeki,leri söylemesem ileride sorun olarak karsıma cıkar. ve her defasında eşim bana kızar bunu içine atmıssın ondan olmus diye. bende artık herseyı söylüyorum. dediğim gibi elbette tartısmalar olucak oluyor ama alt yapıyı ıyı tutarsak tartısmalar daha hasarsız olur dıye düşünüyorum ve ben içime atmıyorum. sert olacagına mert olsun:)
saol cnm bnm allah razı olsunmerhabalar güzellerrrrr
yasemincim geçmiş olsun abine çokkkk
bircan cım tebrik ediyorum seni hem evlilik yıldönümünü hemde
kayınvalidene katlanmanı doğrusuuuu
gülay hayırlısı olsun kursa da yazılıyon valla her yere yetişiyon bravooooo
ayşe hakkında hayırlısı olsun iş için inş. ama bu saatten sonra akif eymeni bırakmakkk çok zor olucak senin içinnnnn
gamzeeee senin de geçmiş ama evlilik yıldönümüzü kutlarımmm canım nice sağlıklı huzurlu yıllara inş....
saol cnm bnm amin cnm kaynanam eşimi bendne çok kıskanır her defasındada bana şaka yolla çok laf koyar çok garibsiyom bu durumu geçe nenson patladım habire diyoki ah ogluşum zeyneble yasemin seni bende n kopardı haftada bir yüzünü görür oldum annesü üst katımızda buarada hergün görüyo oglunu geliyo sürekliya şu kayınvalideler neden gelinleri iyi olunca resmen kendilerinden nefret ememiz için bu tür saçmalıklar yapıyorlar...bircancım bence sende içindekileri söyle ama ağlamadan inan bende ilk zamanlar senin gibiydim içime atıyordum düşün en basiti daha 7 günlük lohusayım gelmiş bana oğlumu hakim arkadaşlarımın kızına istemişlerdi su arkadaşımda kızını ona vermek istiyordu işte eh artık seninle evlendi vs diyen biriydi ki her geldiğinde aynı cümle düşün psikolojimi sanki oğluyla zorla evlendim:)işte en son geldiğinde bu da dahil herseyi söyledim keşke oğlunuzu kızlarını peşkeş çeken o hakimin yada arkadaşlarınızın dostlarıyla evlendirseydinizde benim hayatımı böyle mahvetmeseydiniz dedim oğluda oradaydı yani kadın afalladı...üstüne oglunuz benle zorla evlendi dedim yüzlerine karşıbayanssulusmileyani bidaha o konuyu açmadı ki eşim yok annem söylemez öyle şey derdi eşimde şaşırdı bazı şeylerini eşininde farketmesini sağla inan yardımı olucaktır sana...
canım sende bendensinbizde eşim geçen ay 20 günlük yıllık izin aldı tatile gidemedik eşimin ailesi bizdeydi ((
kuzuna Maşallah Allah nazarlardan saklasın yerim onun dudaklarınıopuyorumnanaktan
Yasemincim Maşallah Süphanallah yerim ben bu kızıııııı...kızım keltoş benim seninki ne güzel tokalar takmışşşşş...urada olsaydı annesi valla ısırırdım
maşallah zeynebe baya toplamış büyümüş yasemincim bak zor günlerin hep geride kaldı :))
reyhan benide götür :)))) üstün dökmeni severim eşimlede tanışmışlar bi kaç seminerde beraber çalışmışlar adamın kitaplarını okudum inşallah sana yardımcı olur :)
zeynep adaya kocaman bi maaşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?