2009 Eylül Anneleri

bircancım ne diyim allah sana sabır versin tatlım insanlarla bir arada huzurlu bi şekilde yaşamak zor malesef mutlu etmek hiç kolay değil bu yüzden herşeyden önce kendim diceksin başkalarını sonra düşünüceksin ..

tülaycım paylaşımın çok hoşuma gitti burda paylaşayım dedim :))

Eflatun'a İki Soru Sormuşlar;
Eflatun'a iki soru sormuşlar;
- Birincisi, İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki... davranışı nedir ?

Eflatun tek tek sıralamış, ?Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler
?Ne var ki çocukluklarını özlerler
?Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.
?Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.
?Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.
?Sonuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar.
?Hiç ölmeyecek gibi yaparlar.
?Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.

Sıra gelmiş ikinci soruya; -"Peki sen ne öneriyorsun?"
Bilge yine sıralamış,
?Kimseye kendinizi "sevdirmeye" kalkmayın !
?Yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi "sevilmeye" bırakmaktır.
?Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır.

oyy kucuk cadi masallah
benim kizin saclar bonus hic taratmio cok ozeniorum tarayip toka takanlara

maşallah yerim onun bonuslarını minik bebeklerde kıvırcık saç çok şeker duruyo ama ayrı bi güzel oluyolar maşallah bizim cadıda dalin reklamını açıyomda toplatıyo yoksa anniii die kızıyorrr

maşallah zeyneb çok şeker yahuu..

tülayım hoşgeldn saol bitanem yav :))

kızlar benimkide babası konu oldumu gamz<e ver cevabını ama kırma der ama gamzede gaz varr fren yokk.. lafı çakıncada sorun oluyo ne yazıkki....

en son evine gittiğimizde bize gayet neşeli bir kahvaltının ortasında şakk diye; evlenince evlatları insandan kopuyo kaçıyo çocuklarımsız çok üzüldüm yıkıldım ben dedi.... kusura bakmada hadi evlenen kaçtı bekar neden kaçıyo sende onu kendine sorucan.... sen evlendinde anana babanamı kaldın düzen böyle bunda şikayet edilicek bişi yok dedim malak gibi bakakaldı.....

burcucum bonus derken kıvırcık mı ??

gökşenin saçları epey kıvırcık biz de ıslatıyoruz aynanın önüne oturuyoruz birlikte tarıyorum tokalıyorum ama saç bandı filan taktırmıyo onun dışında :))

çok güzel ve anlamlıymış cnm a.s.

gazme adama iyi laf sölemissin canım be :))

bu arada geçmişte okudum kızkardeş istiyomussun yakınına bana bi ev ayarla geliyim yanıbaşına :)))

saol cnm bnm senin meleginde çok datlu maşallah
süper demişsin cnm hakedene hakkını vericen hiç agızlarından çıkanların nereye gidicegini hesap etmeden söylüyolar bende demiştim sen böyle oglumu aldın diyonya annem geldi aklıma ilk göznuruyum senin dibine yolladı beni içi içini yiyodur ozaman dedim kalakaldı oda eşim kızdı anne sen beni vermedin yasemine ben onu aldım kadınmıyımda verdim oglumu diyon ya dedi bende kabul et annen seni kız gibi seviyor dedim yıkıldım gülmekten eşim bozuldu

saol cnm bnm zeyneb adada keldi dedim hiç uzamıcak heralde şükür çıktı geçte olsa melegininkide çıkar cnm bnm bizimki altları bukle bukle oldu babasına çekti
Maşallah kuzuyaaaaa annesi yerime öp bol bol....benimkisinin saçlarını kestirdik sıfırladıkuzadı ama milimyok gürleşmedi yani:bayanssulusmile

Son düzenleme:

sağol canım benim teşekkür ederim

evet cnm bnm içimde tuttum baktım kolum uyuşuyo ben kızlar çektiklerimi bir kalemde yazsam dersinizki kız senin maşallahın var bukadar şeye ragmn gülebiliyon 2kere sinir krizi geçirdim ben şükür toparlandım kaynananın harbiden tahtası kaymış sanırsam oen öyle evli adam sonuçta artık neyi ispat etmeye çalışıyoki anlamadım allah akıl fikir versin ona takma cnm sende hiç
benimkide habire kızıma cahil cahil şeyler söylüyo kızım gel annenin memesinden büyük benimki emme onu kaka diyo deme anne öyle dedim bak benimki dah güzel diyo ben 58kiloya düştüm 76.5tan o ise 80kilo demesmi sen benden kilolusun yıkılıyom gülmekten bukadarmı çekemez beni o öyle dedikçe popoma cimcik atıyom göz var fena üstümde işlerim ondan hayırla gitmiyo zatenn

gazme adama iyi laf sölemissin canım be :))

bu arada geçmişte okudum kızkardeş istiyomussun yakınına bana bi ev ayarla geliyim yanıbaşına :)))

şekerim bende böle baştan deli olduğumu bildilerde aldılar çekicekler :)))))

evet dün öyle bi kriz yaşadım kardeş krizi ama neyse bugun gerçeklere döndüm :))))
çok şeşekkur ederim canım benim sizlerde benim uzaktaki kardeşlerimsiniz emmeeeee haala valizler bana bakiiy ben valizlereeee :))))) işim çok şak şak şak yaoan yok şak şak şak malım mülküm çok olsun ziyanı yok şak şak şak :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

aynen yaa kız vermiş gibi davranıyolar zaten dipdibesiniz daha ne yaaaa

tülayım burda bütün karılar böle kavruk.. lassa lastik gibi zindana dönmüşler halada yanmaya çalışıyolar.... bunu meziyet sanıyolar....

ya tüm sağlıkçılar bas bas bağırıyo zararlı die
hayır bide kışın öle bronz olmakk,bronz görünmek çok saçma geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…