saol teyzesi öpüyoruz sizleri meleklerinizede kocaman maşallah hepsine allahım uzun ömür saglık ve güzel kader yazsın inşallah
oyy kucuk cadi masallah
benim kizin saclar bonus hic taratmio cok ozeniorum tarayip toka takanlara
tülaycım paylaşımın çok hoşuma gitti burda paylaşayım dedim :))
Eflatun'a İki Soru Sormuşlar;
Eflatun'a iki soru sormuşlar;
- Birincisi, İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki... davranışı nedir ?
Eflatun tek tek sıralamış, ?Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler
?Ne var ki çocukluklarını özlerler
?Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.
?Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.
?Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.
?Sonuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar.
?Hiç ölmeyecek gibi yaparlar.
?Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
Sıra gelmiş ikinci soruya; -"Peki sen ne öneriyorsun?"
Bilge yine sıralamış,
?Kimseye kendinizi "sevdirmeye" kalkmayın !
?Yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi "sevilmeye" bırakmaktır.
?Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır.
maşallah zeyneb çok şeker yahuu..
tülayım hoşgeldn saol bitanem yav :))
kızlar benimkide babası konu oldumu gamz<e ver cevabını ama kırma der ama gamzede gaz varr fren yokk.. lafı çakıncada sorun oluyo ne yazıkki....
en son evine gittiğimizde bize gayet neşeli bir kahvaltının ortasında şakk diye; evlenince evlatları insandan kopuyo kaçıyo çocuklarımsız çok üzüldüm yıkıldım ben dedi.... kusura bakmada hadi evlenen kaçtı bekar neden kaçıyo sende onu kendine sorucan.... sen evlendinde anana babanamı kaldın düzen böyle bunda şikayet edilicek bişi yok dedim malak gibi bakakaldı.....
burcucum bonus derken kıvırcık mı ??
gökşenin saçları epey kıvırcık biz de ıslatıyoruz aynanın önüne oturuyoruz birlikte tarıyorum tokalıyorum ama saç bandı filan taktırmıyo onun dışında :))
saol cnm bnm işte toplamasam isilik oluyo çok tekirdag sıcak biraz daha uzasın siz şekilleri görün zeyneb adada elim biraz yatkın eleman arıyodum saçlarıyla ugraşcak kızım dogdu hehe
Maşallah kuzuyaaaaa annesi yerime öp bol bol....benimkisinin saçlarını kestirdik sıfırladıksaol cnm bnm zeyneb adada keldi dedim hiç uzamıcak heralde şükür çıktı geçte olsa melegininkide çıkar cnm bnm bizimki altları bukle bukle oldu babasına çekti
merhabalar güzellerrrrr
yasemincim geçmiş olsun abine çokkkk
bircan cım tebrik ediyorum seni hem evlilik yıldönümünü hemde
kayınvalidene katlanmanı doğrusuuuu
gülay hayırlısı olsun kursa da yazılıyon valla her yere yetişiyon bravooooo
ayşe hakkında hayırlısı olsun iş için inş. Ama bu saatten sonra akif eymeni bırakmakkk çok zor olucak senin içinnnnn
gamzeeee senin de geçmiş ama evlilik yıldönümüzü kutlarımmm canım nice sağlıklı huzurlu yıllara inş....
evet cnm bnm içimde tuttum baktım kolum uyuşuyo ben kızlar çektiklerimi bir kalemde yazsam dersinizki kız senin maşallahın var bukadar şeye ragmn gülebiliyon 2kere sinir krizi geçirdim ben şükür toparlandım kaynananın harbiden tahtası kaymış sanırsam oen öyle evli adam sonuçta artık neyi ispat etmeye çalışıyoki anlamadım allah akıl fikir versin ona takma cnm sende hiçMaşallah kuzuyaaaaa annesi yerime öp bol bol....benimkisinin saçlarını kestirdik sıfırladıkuzadı ama milim yok gürleşmedi yani:bayanssulusmile
inş gürleşir cnm büyüdükçe saçlar gürleşiyo belki vcimcimeninkide öyle olur bizimkide seyrek cnm uyansın öperim bolbol sende öp şirineyi cnm bnm içinnn
benim kayınvalidemde öyle eşimi benden cok kıskanıyor buraya geldiğinde bikini almıştı en son giyindi bideDDasırı mini gecelikler tövbeeee tövbe oglunun önünde giyiyo benden önce yokmus eşim diyoki menopoza girdi galiba vesselam sempatiksalakcinni
yasemin inan icinde bırakmaman iyi oluyor psikolojimiz rahatlıyor dimiDDbircan canım benim valla içine atma Allah korusun insanı üzüntü hasta eder...
aha kızım uyandı dönücem ben...güzel cümlelerle alt et onu...
gazme adama iyi laf sölemissin canım be :))
bu arada geçmişte okudum kızkardeş istiyomussun yakınına bana bi ev ayarla geliyim yanıbaşına :)))
saol cnm bnm senin meleginde çok datlu maşallah
süper demişsin cnm hakedene hakkını vericen hiç agızlarından çıkanların nereye gidicegini hesap etmeden söylüyolar bende demiştim sen böyle oglumu aldın diyonya annem geldi aklıma ilk göznuruyum senin dibine yolladı beni içi içini yiyodur ozaman dedim kalakaldı oda eşim kızdı anne sen beni vermedin yasemine ben onu aldım kadınmıyımda verdim oglumu diyon ya dedi bende kabul et annen seni kız gibi seviyor dedim yıkıldım gülmekten eşim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?