2009 Eylül Anneleri

eylül ,teyzesiyle dışarıya çıktı.bensiz ilk kez dışarı çıkıyoır evde değil ya bir tuhaf oldum.

eylül ,teyzesiyle dışarıya çıktı.bensiz ilk kez dışarı çıkıyoır evde değil ya bir tuhaf oldum.

h.g cnm
bizimde Ramazan başından beri eşim erken gelip ezan saatine kadar
gezdiriyo oğlumuzu bi tuhaf oluyo insan hep beraber olunca yapışık gibi
ev bomboş geliyoooo

aynen tülaycım.zaten bir yasından itibaren anneye bağlanmanın doruk noktasıymış.aynende öyle oluyor .ama bende tam bu dönemde eylül başı göreve başlıycam.inşallah hemen alışır kızım bu duruma.

inş. cnm evet zor bi dönem keşke biraz daha eylül le olabilseydin

kızlar arkadasımdan bahsetmiştim belki hatırlarsınız.MS tanısı kesinleşmiş.hastaneye yatırmışlar.omurilikten beyin suyu alınıp ankaraya göndereceklermiş ve daha sonra 5-6 günlük kortizon tedavisi baslıycakmış.tabi sonra ne olucak belli bir sey yok ama ömür boyu sürecek bir tedavi süreci var.allahım sağlık versin.en önemli şey sağlık kızlar allah herkesi korusun.arkadaşımında hastalığı ilerlemeden kalır inşallah.

işallah ilerlemez canım.. bazıları çok hafif seyrediyo farkedilmiyo bile umarım öyle olur... Rabbim sağlık versin kimseyi kimseye muhtaç etmesin...

aLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

selam kızlar . sabahtan beri ayfam açık ama benim cadıdan ne okuyabildim ne yazabildim...sibelcim çok geçmiş olsun arkadaşına derdi veren dermenınıda verir inşallah.. benim kızda bana çok bağlandı eylülde ne yapcam bende bilmiyom hiç.. bazen duşa bile giremiyom kapının önünde beni bekliyo...

bircanım sende üzme kendini ne onlarla nede onlarsız olmuyo malesef.. bizde son zamanlarda eskiye göre daha çok dalıyoz birbirimize ama bunlarda geçici bir döenm sanırım..allah kimsenin evinden huzuru eksik etmesin.. kaynananıda bildiği gibi yapsınnn

Sağol tatlım tşk. ederimmm:asigim:

kızlar nasılsınız...

brican senin yazdıklarını okudukça çok üzüldüm, cevap veren biri olsan biraz rahatlayacaksın belki, ama ben inanamıyorum nasıl olur da eşin annesinden yana olur, asıl ailesi sizsiniz... tabi annesini de atsın bir kenara asla demiyorum ama senle bir hayata evet demiş, önceliği sen ve yavrusu olmalı. sakın yanlış anlama gaz vermek değil amacım ama tavrını koysaydı eğer eşin annesi her laf söylediğinde bir adım geri çekseydi onlardan kendini bak gör seni nasıl el üstünde tutarlardı. yanlış anlama ama sen yazdıkça eşine sinir oldum....

demet oğlun nasıl canım.... maşallah adımlıyormuş artık, yeme durumu nasıl... benimki biraz daha iyi gibi, gamzenin kullandığı vitamine başladım bir de efavit....

gamzem benim kız o harika meyveli vitamini de yemiyo, ben de ağzına şırıngalıyorum....valla hemşireler kadar deneyimli oldum bu şırınga konusunda....

hüsniyecim senin bu avatardaki fotoğrafını gördükçe çok duygusallaşıyorum, nasıl mahsun bakmış ya kzuun. birden kızım aklıma geliyo....

bugün kızıma indirimden 11 liraya ayakkabı aldım, çok güzel ya....
önümüzdeki yıl ayakkabıları hazır....

kızlar bu sıcakta üşenmeyip 1,5 saat öğlen dışarıda geziyorum. üşenmek bi yana beynim pişiyo sıcaktan, ama yine de kendimi durduramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…