eylül ,teyzesiyle dışarıya çıktı.bensiz ilk kez dışarı çıkıyoır evde değil ya bir tuhaf oldum.
aynen tülaycım.zaten bir yasından itibaren anneye bağlanmanın doruk noktasıymış.aynende öyle oluyor .ama bende tam bu dönemde eylül başı göreve başlıycam.inşallah hemen alışır kızım bu duruma.
bircancım ne diyim allah sana sabır versin tatlım insanlarla bir arada huzurlu bi şekilde yaşamak zor malesef mutlu etmek hiç kolay değil bu yüzden herşeyden önce kendim diceksin başkalarını sonra düşünüceksin ..
kızlar arkadasımdan bahsetmiştim belki hatırlarsınız.MS tanısı kesinleşmiş.hastaneye yatırmışlar.omurilikten beyin suyu alınıp ankaraya göndereceklermiş ve daha sonra 5-6 günlük kortizon tedavisi baslıycakmış.tabi sonra ne olucak belli bir sey yok ama ömür boyu sürecek bir tedavi süreci var.allahım sağlık versin.en önemli şey sağlık kızlar allah herkesi korusun.arkadaşımında hastalığı ilerlemeden kalır inşallah.
bircanım sende üzme kendini ne onlarla nede onlarsız olmuyo malesef.. bizde son zamanlarda eskiye göre daha çok dalıyoz birbirimize ama bunlarda geçici bir döenm sanırım..allah kimsenin evinden huzuru eksik etmesin.. kaynananıda bildiği gibi yapsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?