kızlar nasılsınız...
brican senin yazdıklarını okudukça çok üzüldüm, cevap veren biri olsan biraz rahatlayacaksın belki, ama ben inanamıyorum nasıl olur da eşin annesinden yana olur, asıl ailesi sizsiniz... tabi annesini de atsın bir kenara asla demiyorum ama senle bir hayata evet demiş, önceliği sen ve yavrusu olmalı. sakın yanlış anlama gaz vermek değil amacım ama tavrını koysaydı eğer eşin annesi her laf söylediğinde bir adım geri çekseydi onlardan kendini bak gör seni nasıl el üstünde tutarlardı. yanlış anlama ama sen yazdıkça eşine sinir oldum....
demet oğlun nasıl canım.... maşallah adımlıyormuş artık, yeme durumu nasıl... benimki biraz daha iyi gibi, gamzenin kullandığı vitamine başladım bir de efavit....
gamzem benim kız o harika meyveli vitamini de yemiyo, ben de ağzına şırıngalıyorum....valla hemşireler kadar deneyimli oldum bu şırınga konusunda....
selam kızlar,
dün artık vücut pilim bitmiş sanırım. akşam eşyaları hazırlayıp anneme geldik. ben giderek çöktüm. gece de ateşlendim, çok kotuydum. defneyle ugrasmak baslı basına bir iş zaten. yanı sıra evin işleri, oruç, uyku sıkıntısı (yine defne sagolsun) bütüm vucudumun ustunden sanki tır geçmiş gibiydi. ilaçlarla, uykuyla toparlarım sandım ama hala aynı durumdayım. size bile zor yazıyorum. anneme gelmek isabet olmuş. yoksa evde yanlız benim küçük cadımla napardım bilmem bilmiyorumkismile bugun de oruç değilim. iyi ki tutmamışım, yoksa kesin hastanelik olurdum..görüşmek üzere fıstıklar... hemen biraz uyumak istiyorum....
bircan senin annen yada baban eşini karşısına alıp bi konuşsa belki bi faydası olur cnm
slm kızlarrrr nasılsınız eşler kaynanalar konusuluyor aman açmayın beni derdinizi unutursunuz
h.g fatoşşş
aç bacım dök içini acılar paylaştıkça azalır
bircan yaniii ne diim eşineee
kızlar balık yağı kullanan varmı benim kız balık yemeyi maalesef sevmiyor zaten yemek yemiyor bende hafta da 3 kez bir çay kaşığı balık yağı veriyorum...portakallı tadına bayılıyor Maşallah...keske yemekleride öyle yese...
Bircancım dediğim gibi tepkini koy ama sert sekilde onların diliyle değil
ve asla ağlama....canım aşırı duygusalsın ve bu dahada baskın olmalarına neden oluyorki benimkilerden biliyorum ...cevabını esirgeme sustukca mmm bak biz haklıyız susturduk diye küstah tavırlarını sergileyip durucaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?