2009 Eylül Anneleri

gülaycım onudamı beğenmedi dicem ama dinleme valla şırıngla gitsin.. tamam yedirme zorlama başa şeylere eyvallah ama vtamini almaları lazım.. böyle olmazki....
Allah yardımcın olsun canım işallah şunların gırtlakları açılırda bizde bi rahat oh deriz bee :))))

Canım inanki herkes aynı şeyi söylüyor sadece ilk kayınvalidem bana laf söylediğinde 7. aylık hamileydim annesine gittti kavga etti oymuş ama kayınvalidemin hacı ve hocaları nuskaları sağlam ya o kadar tehlikeli kadın ki hacılara hocalara gidiyor ki ben hiç bilmezdim böyle şeyler şaşıyorum ama kokkuyorum sürekli dua ediyorum namazlarımın arkasından ramaza girdiğimizden beri kılıyorum dua ediyorum kendine dönsün Allahım kourusn ama kocam çok değişti annesi konusunda inanılmaz değişti. Geçen anlattım burda kadın haziran ayında çıkın evden kiraya vercem dedi sırf huzur bozmak için kavga etmek için eşimde hiç ses çıkarmadı ya tamam dedi ama hala oturuyoruz evde kayınpederimin üstüne dahada 1 senedir oturuyoruz eski hali olsa eşimin kıyameti koparırdı o evde de oturmazdı

selam kızlar,

dün artık vücut pilim bitmiş sanırım. akşam eşyaları hazırlayıp anneme geldik. ben giderek çöktüm. gece de ateşlendim, çok kotuydum. defneyle ugrasmak baslı basına bir iş zaten. yanı sıra evin işleri, oruç, uyku sıkıntısı (yine defne sagolsun) bütüm vucudumun ustunden sanki tır geçmiş gibiydi. ilaçlarla, uykuyla toparlarım sandım ama hala aynı durumdayım. size bile zor yazıyorum. anneme gelmek isabet olmuş. yoksa evde yanlız benim küçük cadımla napardım bilmem bilmiyorumkismile bugun de oruç değilim. iyi ki tutmamışım, yoksa kesin hastanelik olurdum..görüşmek üzere fıstıklar... hemen biraz uyumak istiyorum....

canım benim çok geçmiş olsun Kıyamam sana ya yat dinlen kendine gel.

İş yerinde kimin doğum günü olsa yada evlilik yıl dönümü olsa herkese çiçek geldi bana GELMEDİ HEmde hiç odun kocam sağolsun

tubacım hi. kıyamam geçmiş olsun canım.. bünye düşüyo haliyl üstüste gelince haklısın.. annende olman ne büyük şans çok selam söyle kendine çokiyi bak lütfen canım.. (((

gülay azmine hayranım cnm geçen ben 2 saat çıktım eve gelene dek nefesim kesildi oruçlu...
gerçi biz oğluşla olunca kucağıma da aldığım için belkiii

bircan senin annen yada baban eşini karşısına alıp bi konuşsa belki bi faydası olur cnm

Tülay zaten sevmez bizimkileri sözlerinide dinlemez ayda yılda bir gelir annemlere ama aralarında hiç bir problem olmadı yani daha annemler o geldiğinde ne yapcaklarını şaşırırlar ama soğuk adam napayım

Tuba canım çok çok geçmiş olsun iyiki ailenin yanındasın bebekle evde tek hasta olmak kadar kötü bir durum yok yaşadım bilirim maalesef...

kızlar balık yağı kullanan varmı benim kız balık yemeyi maalesef sevmiyor zaten yemek yemiyor bende hafta da 3 kez bir çay kaşığı balık yağı veriyorum...portakallı tadına bayılıyor Maşallah...keske yemekleride öyle yese...

Bircancım dediğim gibi tepkini koy ama sert sekilde onların diliyle değil
ve asla ağlama....canım aşırı duygusalsın ve bu dahada baskın olmalarına neden oluyorki benimkilerden biliyorum ...cevabını esirgeme sustukca mmm bak biz haklıyız susturduk diye küstah tavırlarını sergileyip durucaklar...

biz kullanıyoruz balık yemiyor çünkü ama sevmiyor genellikle balık yağını kusuyor

evet zaten öyle oluyor... geçen Eşime dedi ki poyraz kaçta ama yedi dedi. eşimde bilmiyor nerdne bilcek bana soramıyor ya neyse sorsa ki cevap verirrim neyse eşimde salladı 5 te diye bende neden sallıyorsun uyduruyorsun dedim ben biiyorsan bana sorulcak o zaman dedim kayınvalidem acaip bozuldu...

Geçen gittik kapıdan girince biz Hoşgeldiniz Gökhan dedi yani bana demiyor kayınpederim bana baktı hoş geldin kızım dedi. bende hoşbulduk baba dedim yani herkes duyuyor görüyor ama kavga çıkmasın diye susuyor yoksa kayınpederim çok sever beni ama karısından korkuyor bide hiç bişiy olmamaış gibi darvamaya çalışıyor..

Kadın manyak delirti beni yazdıkça yazasım geliyo. Hanım bizim eve giremiyormuş onu sıkıyorlarmış bizim evde hoca getircekmiş bizim eve eşimde yok istemeyiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…