kızlar nasılsınız...
brican senin yazdıklarını okudukça çok üzüldüm, cevap veren biri olsan biraz rahatlayacaksın belki, ama ben inanamıyorum nasıl olur da eşin annesinden yana olur, asıl ailesi sizsiniz... tabi annesini de atsın bir kenara asla demiyorum ama senle bir hayata evet demiş, önceliği sen ve yavrusu olmalı. sakın yanlış anlama gaz vermek değil amacım ama tavrını koysaydı eğer eşin annesi her laf söylediğinde bir adım geri çekseydi onlardan kendini bak gör seni nasıl el üstünde tutarlardı. yanlış anlama ama sen yazdıkça eşine sinir oldum....
demet oğlun nasıl canım.... maşallah adımlıyormuş artık, yeme durumu nasıl... benimki biraz daha iyi gibi, gamzenin kullandığı vitamine başladım bir de efavit....
gamzem benim kız o harika meyveli vitamini de yemiyo, ben de ağzına şırıngalıyorum....valla hemşireler kadar deneyimli oldum bu şırınga konusunda....
özlemcm aratırdım en iyi balık ağı carlston türkiyede bulunanlar içinde. ama eşim türkiyede bulunmayan bir balık yağını sipariş verecek yurtdışından. ismini bilmiyorum. bu arada ben şimdilik balık yağlı vitamin kullanıyorum efa vit ismi.
bircan sen yazdıkça bana afaganlar bastı, sinir oldum kayınvalidene eşine ya, tülay da demiş ailen konuşsa diye ama takmaz diyorsun.... ne yapılabilir ki... biran önce birşeyler yapman lazım, iyice huy edinmesin... ama aklıma hiçbişey gelmiyor.
tülay valla ben bu azimle yürüyerek tüm türkiyeyi gezerim heralde:) napıyım öğle tatilinde kös kös oturmayı sevmiorum.
selam okuyordum bayağı sohbet muhabbet olmuş bircan ömür boyu huzur mutluluk diliyorum inşallah şaşırtır seni yengemle konuşuoyduk bu adamları düzelticez diye biz yamulduk annesi babası akrabaları bizimkiler çoluk çocuk hiç bitmiyo meseleleri yemekte haberleri alıyım diyo anlatıyorum ailesinde olanları ilgilen sen işte yaaa diyo uğraştırma beni erkekler hep haklı çalışıyoruz bahanesiyle zeytinyağ gibi hep üstteler (her zaman) dır dır yapmamak için anlatmıyorum üzüldüğümü görünce niye konuşamıyoruz biz diyo umarım anlar seni çok gençsin bu kadar çabuk pes etme :))
inşallah canım ama çok umudum yok açıkcası...
canim hersey senin ellinde yaaaaaaaaaaaa ama pes etme
bak benim bir tanidigim kiz 9.5aylik hamile okuz kocasi kizi dovmussssss serefsizzzzzzzz sebebideee gece isiiiiiiiiiiiiiiii.........................
ben de haftaya parise gidiyorum 3 günlüğüne oğluşumu bırakıp mecburen..
birşey isteyen varsa getiryeim..
mustela falan ucuz orada..
hadi ya nasıl yani gece isiiiiiiiiiiiiii analamdım ya? ne manyaklar var ya bide bu adama çocuk doğur demi... sonra çocuk için katlan herşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?