2009 Eylül Anneleri

canim istah problemi ayni gaz devam ediyorrrrrrrrr bisey yemedi kaldigindan beri sadece beni emdi o kadarrrrrrrrrrr offffffffffff sikiloiyorum artik adim atiyor dusuyor miz miz mizzzzzzzz

kizlar buarada kilo vermisimmmmmmmmopuyorumnanaktan 69.5kg olmusummmmmmmmmm

özlemcm aratırdım en iyi balık ağı carlston türkiyede bulunanlar içinde. ama eşim türkiyede bulunmayan bir balık yağını sipariş verecek yurtdışından. ismini bilmiyorum. bu arada ben şimdilik balık yağlı vitamin kullanıyorum efa vit ismi.

bircan sen yazdıkça bana afaganlar bastı, sinir oldum kayınvalidene eşine ya, tülay da demiş ailen konuşsa diye ama takmaz diyorsun.... ne yapılabilir ki... biran önce birşeyler yapman lazım, iyice huy edinmesin... ama aklıma hiçbişey gelmiyor.

tülay valla ben bu azimle yürüyerek tüm türkiyeyi gezerim heralde:) napıyım öğle tatilinde kös kös oturmayı sevmiorum.

slm uyumuş kalmışım kzıçemle niyeyse şu uykuya doayamıyorum ( dünden çok yorulmuştum haşatım çıktıydı bugunde öyleyim

gülay cım eşinin sipariş vericeği balıkyağı nın markasını öğrenip banada sölermisin babam yurtdışına çıkanca getirsin bende araştırıyorum eşilede konuştum

selam okuyordum bayağı sohbet muhabbet olmuş bircan ömür boyu huzur mutluluk diliyorum inşallah şaşırtır seni yengemle konuşuoyduk bu adamları düzelticez diye biz yamulduk annesi babası akrabaları bizimkiler çoluk çocuk hiç bitmiyo meseleleri yemekte haberleri alıyım diyo anlatıyorum ailesinde olanları ilgilen sen işte yaaa diyo uğraştırma beni erkekler hep haklı çalışıyoruz bahanesiyle zeytinyağ gibi hep üstteler (her zaman) dır dır yapmamak için anlatmıyorum üzüldüğümü görünce niye konuşamıyoruz biz diyo umarım anlar seni çok gençsin bu kadar çabuk pes etme :))

egemen hala adım atarken tutunmak istiyo ama ufak ufak gidiyo korkusu geçicek inş yarına iyi gelin olasım tuttu kayınvalideme çağır misafirlerini yaparım dedim benim tarafta yediricem yapıcam yemekleri onda bulaşık makinesi yok masası takımları yok zorlanma dedim yani yarın biraz zor bir gün olacak ama yaşlı sevap ramazan günü

evet ama çok şey denedim nasıl davranırsam davranayım değişmiyor değişmez

inşallah canım ama çok umudum yok açıkcası...

Assos+, cingene00+, denizz35, egemenadil+, FESLEGEN79, mysweetgirl+, nevestabircan+, pushing+, ronican, Twilight09

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo asagisi carsamba pazari gibi yazan yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Eşime mesaj attım burdaki herkese evlilk yıl dönümünde çiçek geldi bana gelmedi dedim. hemende yazmış işte ben akşam sana eve çiçekelr sercektim ama sen acele ettin hevesimi kaçırdın yazmış ama hiçte inanamadım bu güne kadar böyle bişey yapmadı

bide gülaycım sen seneye ayakkabı aldım demissin kaç numara aldın bende araştırıp alıcaktım ama ayakabı numarası çok değişiyomuş 2008 eylül annelerine sormuştum bebileriniz kaç numara giyiyo diye herbiri ayrı numara söyledi :))) o yüzden bend ayakkabı işini seneye bıraktım kıyafet işini halediyorum sadece :)

canim hersey senin ellinde yaaaaaaaaaaaa ama pes etme
bak benim bir tanidigim kiz 9.5aylik hamile okuz kocasi kizi dovmussssss serefsizzzzzzzz sebebideee gece isiiiiiiiiiiiiiiii.........................

hadi ya nasıl yani gece isiiiiiiiiiiiiii analamdım ya? ne manyaklar var ya bide bu adama çocuk doğur demi... sonra çocuk için katlan herşeye

http://www.best-omega-3-supplement.com/

zeynepcim burada ingilizce bir emtin var, araştırmış biri ve düşüncelerini yazmış, eşimin iş arkadaşının dediği gibi kesinlikle yeni zellanda açıklarındaki balıklardan elde edilen yağların iyi olduğunu yani omega 3 açısından zengin olduğunu dile getiriyor....

ben eşimden ismini öğrenir sana yazarım.... yukarıdaki yazıda Xtend-Life Natural Products isimli firmanın balık yağı öneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…