reyhan ben isterim açıkcası, bir araştırayım eğer uygun olursa sana zahmet olmazsa alırsan sevinirim. ama işte bana kargolaman lazım bir de. bir araştırayım boynuz kulağı geçmesin... bu arada sen nerede çalışıyorsun.
canım ben önümüzdeki sene için 21 numara ila 22 numara alıyorum, zaten büyük olması farketmez. rüzgarın ayakları 18 numara, benim ayaklarımda çok küçük 35 numara, o yüzden hızla büyümez. büyüse büyüse 1, 2 numara büyür. mesela rüzgar şuan 20 numara spor ayakkabısı giyor, gayet rehet ediyor, 22 numara aldım nike 34 lira, şimdi de 21 numara aldım sandalet 11 lira... yeter ona seneye :)
teşekkür ederim gülaycım :))
reyhacım sana iyi yolculuklar güle güle git güle güle gel ama yuladan da ayrı kalıcaksın senin için su gibi geçsin zaman :))
demet allah o adama akıl fikir ihsan eylesin ne insanlar var ya(
bircancım böle durumlarda beklenti içine olmıcaksın yoksa hep hayal kırıklığı olur sonu sende benim gibi yap hediye bekleme
off araştırdıkça mustelaya ben burada parayı bayılıyomuşum resmen, yurtdışındaki internet sitelerinden aynı kremi 11-12 dolar arası alabiliyosu. yani 15 tl....
teşekkür ederim gülaycım :))
reyhacım sana iyi yolculuklar güle güle git güle güle gel ama yuladan da ayrı kalıcaksın senin için su gibi geçsin zaman :))
demet allah o adama akıl fikir ihsan eylesin ne insanlar var ya(
bircancım böle durumlarda beklenti içine olmıcaksın yoksa hep hayal kırıklığı olur sonu sende benim gibi yap hediye bekleme
Canım o kadını düşünme inan bende hep benimkinin yaptıklarını düşüne düşüne sinirlerim yıprandı artık dayanamadım cevabını verdim ne söylediyse geçmişte yaptıklarınıda döktüm önüne rahatladım sende yap inan rahatlıycaksın...Valla hafifledimevet zaten öyle oluyor... geçen Eşime dedi ki poyraz kaçta ama yedi dedi. eşimde bilmiyor nerdne bilcek bana soramıyor ya neyse sorsa ki cevap verirrim neyse eşimde salladı 5 te diye bende neden sallıyorsun uyduruyorsun dedim ben biiyorsan bana sorulcak o zaman dedim kayınvalidem acaip bozuldu...
Geçen gittik kapıdan girince biz Hoşgeldiniz Gökhan dedi yani bana demiyor kayınpederim bana baktı hoş geldin kızım dedi. bende hoşbulduk baba dedim yani herkes duyuyor görüyor ama kavga çıkmasın diye susuyor yoksa kayınpederim çok sever beni ama karısından korkuyor bide hiç bişiy olmamaış gibi darvamaya çalışıyor..
Kadın manyak delirti beni yazdıkça yazasım geliyo. Hanım bizim eve giremiyormuş onu sıkıyorlarmış bizim evde hoca getircekmiş bizim eve eşimde yok istemeyiz dedi
canım biz carlson portakallı veriyoruz limonlu aldık beğenmedi kuzum:)haklısın bende arştırdım türkiye de en iyi marka bu...eşimin kardeşi amerikada eğitim görüyor şuan ama o aileden bişeyde istemek canımı acıtıyor...ama isim aklımda kalsın yinede...özlemcm aratırdım en iyi balık ağı carlston türkiyede bulunanlar içinde. ama eşim türkiyede bulunmayan bir balık yağını sipariş verecek yurtdışından. ismini bilmiyorum. bu arada ben şimdilik balık yağlı vitamin kullanıyorum efa vit ismi.
bircan sen yazdıkça bana afaganlar bastı, sinir oldum kayınvalidene eşine ya, tülay da demiş ailen konuşsa diye ama takmaz diyorsun.... ne yapılabilir ki... biran önce birşeyler yapman lazım, iyice huy edinmesin... ama aklıma hiçbişey gelmiyor.
tülay valla ben bu azimle yürüyerek tüm türkiyeyi gezerim heralde:) napıyım öğle tatilinde kös kös oturmayı sevmiorum.
canım benim çok naifsin teşekkür ederim kendi adıma...sağlıcakla git gel...mustela kullanıyoruz bizde hem nemlendiricisini hemde güneş kremini artık stok yaptım geçen iki tane aldım izmire zor gidiyoruz diye...ama çok ucuzmuş hayret ettim biz bayağı para bayıyoruz maalesefben de haftaya parise gidiyorum 3 günlüğüne oğluşumu bırakıp mecburen..
birşey isteyen varsa getiryeim..
mustela falan ucuz orada..
benim eşimde kızımın kıyafetine cok karısıyor kalın giydirme vs diye giydirdiğimde tek altdan çıtçıtlı body:)))ama ben kafama göre alıyorum ne derse desinlcw indirim vardı bakamadım eşim oruçluydu sinirküpüydü yeni sezondan aldı bir takım bişey diyemedim penye dışında bişey giydirmiyo çocuğa şık şık şeyler almıştı rahat edemez diyo soyuyo bende bişey almıyorum kendi alsın alıyorum giydirtmiyo nasıl olsa
zaten bize ne ucuzki.... bir vergi koyuyolar gümrükte tam iki katına fırlıyo kol gibi......vatandaşını bukadar keriz enayi yerine koyan devlet varmıdır acaba başka... başta araba olmak üzere herşeyde anormal vergiler var.. sonra ya pahalı alıyoruz.. yada böyle gelenden gidenden medet umuyoruz ne gıcık bi durum yaa........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?