2009 Eylül Anneleri

reyhan ben isterim açıkcası, bir araştırayım eğer uygun olursa sana zahmet olmazsa alırsan sevinirim. ama işte bana kargolaman lazım bir de. bir araştırayım boynuz kulağı geçmesin... bu arada sen nerede çalışıyorsun.

canım ben önümüzdeki sene için 21 numara ila 22 numara alıyorum, zaten büyük olması farketmez. rüzgarın ayakları 18 numara, benim ayaklarımda çok küçük 35 numara, o yüzden hızla büyümez. büyüse büyüse 1, 2 numara büyür. mesela rüzgar şuan 20 numara spor ayakkabısı giyor, gayet rehet ediyor, 22 numara aldım nike 34 lira, şimdi de 21 numara aldım sandalet 11 lira... yeter ona seneye :)

teşekkür ederim gülaycım :))

reyhacım sana iyi yolculuklar güle güle git güle güle gel ama yuladan da ayrı kalıcaksın senin için su gibi geçsin zaman :))

demet allah o adama akıl fikir ihsan eylesin ne insanlar var ya (

bircancım böle durumlarda beklenti içine olmıcaksın yoksa hep hayal kırıklığı olur sonu sende benim gibi yap hediye bekleme

şimdi baktım paris te mustelanın aldığım alerji kremi 19 dolarmış, yani 30 tl, gerçekten uygun.. ben buradan 50 liraya alıyorum aynı kremi.... ben biraz daha araştıryım olmazsa sana mesaj atarım yada eşimin iş arkadaşı da paris te, o dönecekse ondan isterim

tamam canım sen bak..
ben özel mesaj atmaya çalıştım sana ama beceremedim..
bana yazar mısın cevap yazayım

bende yakınlarda seneye evde giymesi için hazırda indirim varken eşortman takımları filan alıyım diyorum bir sürü elbise si kaldı bu sene giyemedi büyük geldi seneye olur onlar ee babamızda getirdi bir sürü yurt dışından :))

bu arada aklınızda bulunsun kanz da çok güzel şortlar vardı 4 liraya aldım 3 tane çok rahatlar ama şimdi ek giydiremiyorum emeklediğinden dizleri tahriş oluyo ama seneye de almıştım ayrıca onları giyer o zaman :)

off araştırdıkça mustelaya ben burada parayı bayılıyomuşum resmen, yurtdışındaki internet sitelerinden aynı kremi 11-12 dolar arası alabiliyosu. yani 15 tl....

aminnnnnnnnnnnnn ama adamda akil yokkkkkkkkkkkkkkkk

lcw indirim vardı bakamadım eşim oruçluydu sinirküpüydü yeni sezondan aldı bir takım bişey diyemedim penye dışında bişey giydirmiyo çocuğa şık şık şeyler almıştı rahat edemez diyo soyuyo bende bişey almıyorum kendi alsın alıyorum giydirtmiyo nasıl olsa

off araştırdıkça mustelaya ben burada parayı bayılıyomuşum resmen, yurtdışındaki internet sitelerinden aynı kremi 11-12 dolar arası alabiliyosu. yani 15 tl....

ben hamileyken gitmiştim
bissürü almıştım
hala onları kullanıyorum..buranın yarısı kadar neredeyse..
ankarada teyzem var benim..onunla yollarım sana..kargo parasına da gerek kalmaz :)

yoo hep ben yaptım bu sene bişiy yapmıcammmmm beklemicemde

eşim kıyafet işimize hiç karışmaz allahtan ben istediğim gibi süslerim giydiririm ama bazen yakışmış yakışmamış diyerek direktifler verir :))

gülaycım bende yurtdışında bebek arabaalrının fıyatlarına baktım benim burda 300 lira verdiğim araba orda 150 lira aynı model aynı renk ülkemizde pahalı ya satıyo bazı şeyler

zaten bize ne ucuzki.... bir vergi koyuyolar gümrükte tam iki katına fırlıyo kol gibi......vatandaşını bukadar keriz enayi yerine koyan devlet varmıdır acaba başka... başta araba olmak üzere herşeyde anormal vergiler var.. sonra ya pahalı alıyoruz.. yada böyle gelenden gidenden medet umuyoruz ne gıcık bi durum yaa........

bayramlığı doğumgünlüğü ohoo bizim kızın çok işi var vallaha.......
zeyno senin hazır galiba bayramlıklar.... :)))

reyhancım çok sağol, peki mustela dışında ne tavsiye edersin o zaman mustelalarını alayım ben, birde h&m var bildiğim. sen daha iyi bilirsin, ne alınabilirki değsin yani....sana özel mesaj atarım....

Canım o kadını düşünme inan bende hep benimkinin yaptıklarını düşüne düşüne sinirlerim yıprandı artık dayanamadım cevabını verdim ne söylediyse geçmişte yaptıklarınıda döktüm önüne rahatladım sende yap inan rahatlıycaksın...Valla hafifledimDD
canım biz carlson portakallı veriyoruz limonlu aldık beğenmedi kuzum:)haklısın bende arştırdım türkiye de en iyi marka bu...eşimin kardeşi amerikada eğitim görüyor şuan ama o aileden bişeyde istemek canımı acıtıyor...ama isim aklımda kalsın yinede...
ben de haftaya parise gidiyorum 3 günlüğüne oğluşumu bırakıp mecburen..
birşey isteyen varsa getiryeim..
mustela falan ucuz orada..
canım benim çok naifsin teşekkür ederim kendi adıma...sağlıcakla git gel...mustela kullanıyoruz bizde hem nemlendiricisini hemde güneş kremini artık stok yaptım geçen iki tane aldım izmire zor gidiyoruz diye...ama çok ucuzmuş hayret ettim biz bayağı para bayıyoruz maalesef(((
benim eşimde kızımın kıyafetine cok karısıyor kalın giydirme vs diye giydirdiğimde tek altdan çıtçıtlı body:)))ama ben kafama göre alıyorum ne derse desin

aynen katılıyorum herşeye vergi zam diye diye milletin aldığı maaş bunlara gidiyor:((

bu arada kızım denizde kıyamet kopartıyordu dün hayret ettik denizde ağlamadı Maşallah bir sevdi sormayın.vücudunu tuzlu suya sokmak çok iyiymiş derisini sağlıklı şekilde kalınlaştırıyormuş bide bizde isilik var yani ağlamadı ya ben mutluluktan ağlıycaktımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…