2009 Eylül Anneleri

Kızlar inanamıyacaksınız ama mesajdan sonra çiçek geldi şimdi iş yerine ahşap kovanın içinde kocaman bir buket çiçek. ama ben yazdıktan sonra pekte anlamlı olmadı

bide biz denize sokabilsek

canım deniz tuzu satılıyor olmazsa onlardan al havuzuna koy ben en son öyle yapıcaktım deneyelim şans dedik ya resmen biz 20 kez denedik kıyameti kopartıyordu en son nasıl oldu Maşallah ağlamadı...dünde aile resmi çektik deniz kenarında tabe uzuuuuuuuuuun aradan sonraaa

bayramlığı doğumgünlüğü ohoo bizim kızın çok işi var vallaha.......
zeyno senin hazır galiba bayramlıklar.... :)))

dün lcw ye baktım ama poyraza göre güzel bir şey bulamadım. rodi mood ta hele hiç birşey yok. Kanz paklıcak bizi. yok yani bayramlık sonra doğum gününe yarı alcaz bakalım. lcw den tshit aldım bayramda kusar falanda yedek olsun diye 2 tane o kadar

Bircancım Maşallah...sakın bişey deme ona eşinden adım geldiğinde sende ona adımını at bak yinede aşkını düşünüp göndermiş...sninkide benim eşime benziyor ters davrndığında bidaha göndermez emin olçok sevindim mutlulugunuz daim olsunnnnnnnnnopuyorumnanaktan

reyhancım çok sağol, peki mustela dışında ne tavsiye edersin o zaman mustelalarını alayım ben, birde h&m var bildiğim. sen daha iyi bilirsin, ne alınabilirki değsin yani....sana özel mesaj atarım....

valla ben de direkt H&M'e gidicem..hem kaliteli oluyor hem de değişik şeyler oluyor..
bi de vichy ucuz orada :)

yine de göndermiş ya bu bile bir gelişme yatak odası konularını hafife alma erkeler çok fazla önemsiyo emin ol umursamıyomuş gibi yapsalar bile öyle değil

bircancım ne güzel en azından almış geç olsada eşim ben sölesem bile sölediğim için yine yapmaz :)

H&M güzel ürünleri var gökşenin mor renkte bi mont almış eşim ama o markanın erkek gömleklerine gıcık oluyorum ütüle ütüle açılmıyo :))

sagol cnm paylaşımın için opuyorumnanaktan

canım benim çok geçmiş olsun Kıyamam sana ya yat dinlen kendine gel.

tubacım hi. kıyamam geçmiş olsun canım.. bünye düşüyo haliyl üstüste gelince haklısın.. annende olman ne büyük şans çok selam söyle kendine çokiyi bak lütfen canım.. (((

tubacım geçmiş olsun

Tuba canım çok çok geçmiş olsun iyiki ailenin yanındasın bebekle evde tek hasta olmak kadar kötü bir durum yok yaşadım bilirim maalesef...

sagolun kızlar. biraz uyudumi ter attım. kapının önünde kaza oldu. bamm biye sese uyandım. birinin omzundan sanırım kolu kırılmış. ambulans, polis falan yeni sakinledi ortalık. sıcaklar, oruç falan kimsenin saygısı kalmamış. bir telaşdır gidiyor. allah kazadan korusun herkesi. neyse şimdi daha iyiyim.. inanamazsınız defne hiç benim yanıma gelmiyor. çocuk butun gun beni gormekten sıkılmış galiba akannehir dedesi dolaştırdı dışarda şimdi geldiler. iyi ki annem burada gerçekten ya..allah başımızdan eksik etmesin onları.

gamzecim, anneminde selamı var sana zemuszemus

ama mesaj attım attıktan sonra adres istedi söylemedim netten almış adresi yani ben mesaj attım herkese evlilik yıl dönümünde çiçek geldi bana gelmedi yazdım diye gönderdi kendi istediği için değil

ayneen bizimkide yapmazdı ama şimdi ben burdakiler karşısında kötü duruma düşmeyim diye göndermiştir bide burdaki arkdaşın kocasıyla iyi anlaşıyor oda göndermişti kızda hemen yetiştirir diye yani ben kendi mesaj atmasam hayatta göndermezdi

bircancım, biraz baktım yazdıklarına ne diyim güzelim allah yardımcın olsun..

seyahate çıkacaklara da iyi yolculuklar kızlar..

biz de eşimle sarıyoruz arada birbirimize ya defne yemedikçe, uyumadıkça gereksiz stres. of düzelsin şu durumlar ama yaa.........

yine de göndermiş ya bu bile bir gelişme yatak odası konularını hafife alma erkeler çok fazla önemsiyo emin ol umursamıyomuş gibi yapsalar bile öyle değil

bencede <haklısın ama ancak haftada 1 ya oluyor ya olmuyor bide ramazan geldi hiç olmıyor olsada ben çok bişiy hissedemiyorum artık

sağol tatlım benim ya. sende daha iyisen çok sevindim

özel günlere ben de her bayan gibi düşkünüm hediyeydi, çiçekdi..ve eşim o açıdan sagolsun hiç es geçmez. bunlar hayatın ve ilişkinin renkleri, güzellikleri.......

bu arada bizim 12 eylül de düğünümüz var. hem düğün de hem d.gününde giydirecegim bir elbise aldım defneye yanlız ayakkabı almam lazım benim de. bir de bayramlık tabi..ne bitmez masrafları var ya..

bizim özel günümüz sadece doğum günü onun dışında pek hediye gelmez ama arada habersiz hediyeler alır gelir yada bişiyi çok istiyosam onu almamda yardımcı olur

ama mesaj attım attıktan sonra adres istedi söylemedim netten almış adresi yani ben mesaj attım herkese evlilik yıl dönümünde çiçek geldi bana gelmedi yazdım diye gönderdi kendi istediği için değil

seni gayet iyi anlıyorum hatta buna benzer bir konumda yaşadım inan sert çıkarsan tamamen bırakır ama onun devamlı hatırlaması için sende çok güzel bir jest yap inan bana artık özel günlerinizi unutmaz...
eşimden biliyorum ben dedim diye yaptığı çok şey var anlamı kalmıyor deyince biliyorum kendimi çok kötü hissediyordum ve rest çekiyordum yapmıyordu en son dur farklı bişey deniyim dedim ve ondan sonraki özel günümü unutmadı...unutmadan pohpohla elinden geldiğinceDD

ve ve giyimime çok asırı karısıyordu dün allem ettim kallem ettim bikini giydim ama etekleyani erkek hindi gibi kabarıcak yeterki yolundan git eşlerimiz benziyor ondan bilmiş konusuyorum:)fotograf bile çektikkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…