2009 Eylül Anneleri

İşte eşimi 5 yıldır tanıyorum 2 yıl ne sevgililer günü ne doğum günüdür ne yıldönümü hiç birinde bişiy yapmadı bir çöp bile almadı. ama en güzeli söylemeden kendi içinden gelerek düşünerek yapması ama bizimki anlamıyor gündne beri bende söylüyorum ki belki düzelir diye. ama çiçek göndermeside iyi bir gelişme. söylemesem gelmedi o ayrı ama belki senye bir örnek olur

evet ya sorma emininm çok güzel elbise almışsındır canım benim zevkli kızsın. bebekinde çok güzel ve şeker

uffff 3 kez uyuttuummm halil ibrahimi
uyanıyooo benim uykum geldiiiiiii
şimdi yine uyudu uyanmaz inş.
yoksa saf saf düşüp duruyoooo

yemeğim de yarım kaldı
masada doğradığım soğanları döktüüü
vışşş bnm halıme

bayramlık bende lcw da aldım oğluşumaaa
bi gömlek,bi tişört,bi dene şort,ayakkabısı hepsi hazır
bi askı alıcam pantolunu kucakta düşüoo

ahh cnmmmm pc bağlantılarım kayıpp bulsammmm neler eklicem ama
yaaa kırmızı loceste yaka tişört gömlekte beyaz gitar resmi var üzerinde
pantolunuda laci keten gibi bişi aynıları vardır sizin lcw dada

haklısın canım

yani mesela akşam 7de denize götürdü üstelik niyetliyim ve cevrede yşlı bayanlardan başka kimse yoktu o şekilde izin verdisempatiksalakcinniyani iyi tarafından bakmaya çalışıyorum yoksa izin verdi diye sevinmem kendi psikolojim içinsende hep kendin ve bebeğin için iyi tarafından bak boşver maçoluklarını yada kaba hareketleriniolumunekankayizsmile

Evet tatlım sanırım biraz böyle bakmakta lazım ama inanın içimi döktüm rahatladım kızlar bu gün çok iyi geldi hepinize tşk. ederim

ekledim yukarıda her yer bayan doluydu olgun eşim araştırmıs öyle yoksa hayatda izin vermezDD o deil direk babasıyla kızı girdi bende resim çektim sonra vın eve iftar acmaya

arkadaşlar siz neler yediriyorsunuz bebişlere çorba olarak.eylül yayla ve şehriyeden başka çorba yemiyor.(onlarıda canı isterse yiyor)hangi çorbaları severek yedirebilirim.
ayrıca eylül hala balık ve tavuk eti yemiyor.sadece kıyma o da çorbalarda olursa.balık ve tavuğu nasıl alıştırabilirim.
akşam akşam ne versem yemedi .dün tavuk bugün balık yediremedim.

kızlar yaa bıktım sizi özlemekten yaa offf pc yine çöktü kafayı yicem üstelik yarın akşam ilk misafirlerimi alıyorum..
Allahın ne sevgili kuluysam regl oldum :roflol: hem eşimle atışmıştım azıcık "gece gelme yanıma" demiştim..
"görürsün sen" diye sırıttı ve çıktı dışarı ve aklımdan geçen olduuuu :roflol: :roflol:
ya hadi o iyi de, sonra kazası var bunların -tatlicadiarzu- Allah ömür versin de inş.. :)
kocaları çekiştirmişsiniz yine çok hoş bi sohbet olmuş, bircancım gerçekten burda içini dökmek çok iyi geliyor insana..
çünkü biliyorsun akıllı ve mantıklı konuşuluyor, rahatlıyoruz valla :))))
tülaycım hep böyle bunlar, yaa bi bebek -o da en fazla- 15 dk uyur mu, delirtecek bu kız beni
her yer her yerde kızlar yürüteçle ve emekleyerek yetiyordu artık daha beter oldu, yemin ederim ev toplu kalmıyor arkamdan döke döke geliyor cadı yaa :roflol: :roflol:
salihacım Allaha şükür reyyan her şeyi yiyor, bu yüzden bilmiyorum ki nasıl alıştırabilirsin..
fikir vermek isterim ama inan ki hiç uğraşmadım ne versem yedi (maşallah diyelim ) hiç fikrim yok ama eminim güzel fikirler gelecektir...

bu arada dün kızıma çok özendiğim nike ilk adım ayakkabılarını aldııkk ne pembe ne kırmızı gibi çok şekerrr

şu an için tuzlu olunca azıcık büyük aldım ama 2 aya kalmaz tam olur sıpama

kızlar tekrar görüşmek üzere, kendinize herşeyden iyi bakın, öpüyoruz yavruşları teyzoşlaarr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…