seni gayet iyi anlıyorum hatta buna benzer bir konumda yaşadım inan sert çıkarsan tamamen bırakır ama onun devamlı hatırlaması için sende çok güzel bir jest yap inan bana artık özel günlerinizi unutmaz...
eşimden biliyorum ben dedim diye yaptığı çok şey var anlamı kalmıyor deyince biliyorum kendimi çok kötü hissediyordum ve rest çekiyordum yapmıyordu en son dur farklı bişey deniyim dedim ve ondan sonraki özel günümü unutmadı...unutmadan pohpohla elinden geldiğinceDD
özel günlere ben de her bayan gibi düşkünüm hediyeydi, çiçekdi..ve eşim o açıdan sagolsun hiç es geçmez. bunlar hayatın ve ilişkinin renkleri, güzellikleri.......
bu arada bizim 12 eylül de düğünümüz var. hem düğün de hem d.gününde giydirecegim bir elbise aldım defneye yanlız ayakkabı almam lazım benim de. bir de bayramlık tabi..ne bitmez masrafları var ya..
ve ve giyimime çok asırı karısıyordu dün allem ettim kallem ettim bikini giydim ama etekleyani erkek hindi gibi kabarıcak yeterki yolundan git eşlerimiz benziyor ondan bilmiş konusuyorum:)fotograf bile çektikkkkk
bayramlık bende lcw da aldım oğluşumaaa
bi gömlek,bi tişört,bi dene şort,ayakkabısı hepsi hazır
bi askı alıcam pantolunu kucakta düşüoo
haklısın canım
yani mesela akşam 7de denize götürdü üstelik niyetliyim ve cevrede yşlı bayanlardan başka kimse yoktu o şekilde izin verdisempatiksalakcinniyani iyi tarafından bakmaya çalışıyorum yoksa izin verdi diye sevinmem kendi psikolojim içinsende hep kendin ve bebeğin için iyi tarafından bak boşver maçoluklarını yada kaba hareketleriniolumunekankayizsmile
Evet tatlım sanırım biraz böyle bakmakta lazım ama inanın içimi döktüm rahatladım kızlar bu gün çok iyi geldi hepinize tşk. ederim
dur bir resim ekliyim arka plana bak hemen silicem ekleme olurmu canımDDgülmen için...eşimin yüzünükapadım mecburiii (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?