2009 Eylül Anneleri

canım çok güzel cicisi güle güle giysin fındık

herkese günaydın kızlaaar :)))
kızımın ağlama huysuzluk ve mızmızlık kriziyle uyandık sonum hayrolsun bugun artık ne diyim :))))
şu 1 yaşına gelse doktora gitsekte bitse şu her sabahki demir içirme krizlerimiz.... çocukta haklı iğrenç tadı var, kabız ediyo.... herkes nerede bu arada yaa geç kalmış bizim takım :)))))

bende her gün vermiyorum ama çocuk daha şişesini görünce kaçıyo açmıyo ağzını sonrada zorla içirince ağlamaktan çatlıyo boğazında kalcak diye korkuyoryum

meryemcim günaydınnnnnnnnnnnn
yaa ben nasıl dayanıcam ama o ciğerin kokusuna ııııııııııııyyyyyyyy :S
ya fatoş face e bitirdiğine dair bişiyler yazmış... çok üzüldüm ama onun içinde iyisi bu ki böyle bir karar vermiş Allah arkadaşımızın yar ve yardımcısı olsun ne diyelim.....

aynen bizdede durum o bircancım yaa valla 12 eylül sabahı böle şangıır diye kırıcam şişesini o demirin kızımın gözleri önünde :)))))

Neyi bitirmiş ya anlamadım:umursamaz:

gamze hiç zor değil valla. bende sevmem kokusunu falan koy tencereye haslansın. geç blanderdan ustune su ekle erişte haşla yoğurtla. o zaman koku ne senı ne onu rahatsız edıyor.

günaydın herkeseee
ben yeni başladım demiri vermeye içemiyoduk biliosunuz
şimdi sorunsuz içiyo ve kabız yapmıyo
yaşından sonra da versem olarmı ki??

fatoşumun Allah yardımcısı olsun inş.

günaydın arkadaşlar.. gerçekten fatoşun bitti haberi benide çok üzdü ama eşi adam değilmiş belli oldu rabbim hayırlısını nasip etsin... inşlhh son bikez daha düşünürler...
gamzecim ben nerdeyse 4 aydır demir ilacı vermiyorum asla istemiyordu çünki meryemciğimin dediği gibi ver çiğeri bende öyle yapıyorum valla kan değerimiz çok iyi ve kara üzümde yediriyorumm..

ben vermedim hiç ciğer ama vereyim dana ciğerimi koyun ciğerimi kafam karıştı

her sabah bugün süpürmicem diom eviiiii
hooopp yine süpürüommmm
kendime sinir oluyom bazennn
oğluşu yıkadımmmm

bişi sorcam
son günlerde çok mızmız durup durup ağlıyooo
herşeye kızıyooo halil ibrahim sizdede durum aynımı???
bazen deliricek gibi oluyomm o kadar yani ufacık şeylere ağlıyoo

bizim de öyle canım ya..
devamlı mızmız mız

aynen tülaycım dün iftar yemeğini kucağımda yaptım tere battım yaa gelip bacaklarıma yapışıyor ne var yok döküyorum halının üstüne yok yine aynıı bu 11 ayda akifeymen çok ağlayan bebek oldu(
canım bende hep süpürmiycem diyorum ama süpürmeyincede akşama kadar çok kötü oluyo.. sahurda banyodan inanılmaz bir koku geliyodu nerden anlamadım gece vakti tüm banyoyu domestosladım( aslında titiz biri değilim ama kötü kokulara tahammülüm yok..
tülaycım simetri hastalığı varmı gerçekten sende facede paylaşmışsın da çok kötü bişey yaa oo
bende hiç yok :)))))))) yamuğumdur.. şimdi işe başlıyım nasipse gardolabı girer birbirine yine:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…