kızlar yaa bıktım sizi özlemekten yaa offf pc yine çöktü kafayı yicem üstelik yarın akşam ilk misafirlerimi alıyorum..
Allahın ne sevgili kuluysam regl oldum :roflol: hem eşimle atışmıştım azıcık "gece gelme yanıma" demiştim..
"görürsün sen" diye sırıttı ve çıktı dışarı ve aklımdan geçen olduuuu :roflol: :roflol:
ya hadi o iyi de, sonra kazası var bunların -tatlicadiarzu- Allah ömür versin de inş.. :)
kocaları çekiştirmişsiniz yine çok hoş bi sohbet olmuş, bircancım gerçekten burda içini dökmek çok iyi geliyor insana..
çünkü biliyorsun akıllı ve mantıklı konuşuluyor, rahatlıyoruz valla :))))
tülaycım hep böyle bunlar, yaa bi bebek -o da en fazla- 15 dk uyur mu, delirtecek bu kız beni
her yer her yerde kızlar yürüteçle ve emekleyerek yetiyordu artık daha beter oldu, yemin ederim ev toplu kalmıyor arkamdan döke döke geliyor cadı yaa :roflol: :roflol:
salihacım Allaha şükür reyyan her şeyi yiyor, bu yüzden bilmiyorum ki nasıl alıştırabilirsin..
fikir vermek isterim ama inan ki hiç uğraşmadım ne versem yedi (maşallah diyelim) hiç fikrim yok ama eminim güzel fikirler gelecektir...
bu arada dün kızıma çok özendiğim nike ilk adım ayakkabılarını aldııkkne pembe ne kırmızı gibi çok şekerrr
şu an için tuzlu olunca azıcık büyük aldım ama 2 aya kalmaz tam olur sıpama
kızlar tekrar görüşmek üzere, kendinize herşeyden iyi bakın, öpüyoruz yavruşları teyzoşlaarr :)))
herkese günaydın kızlaaar :)))
kızımın ağlama huysuzluk ve mızmızlık kriziyle uyandık sonum hayrolsun bugun artık ne diyim :))))
şu 1 yaşına gelse doktora gitsekte bitse şu her sabahki demir içirme krizlerimiz.... çocukta haklı iğrenç tadı var, kabız ediyo.... herkes nerede bu arada yaa geç kalmış bizim takım :)))))
meryemcim günaydınnnnnnnnnnnn
yaa ben nasıl dayanıcam ama o ciğerin kokusuna ııııııııııııyyyyyyyy :S
ya fatoş face e bitirdiğine dair bişiyler yazmış... çok üzüldüm ama onun içinde iyisi bu ki böyle bir karar vermiş Allah arkadaşımızın yar ve yardımcısı olsun ne diyelim.....
aynen bizdede durum o bircancım yaa valla 12 eylül sabahı böle şangıır diye kırıcam şişesini o demirin kızımın gözleri önünde :)))))
ben vermedim hiç ciğer ama vereyim dana ciğerimi koyun ciğerimi kafam karıştıgünaydın arkadaşlar.. gerçekten fatoşun bitti haberi benide çok üzdü ama eşi adam değilmiş belli oldu rabbim hayırlısını nasip etsin... inşlhh son bikez daha düşünürler...
gamzecim ben nerdeyse 4 aydır demir ilacı vermiyorum asla istemiyordu çünki meryemciğimin dediği gibi ver çiğeri bende öyle yapıyorum valla kan değerimiz çok iyi ve kara üzümde yediriyorumm..
her sabah bugün süpürmicem diom eviiiii
hooopp yine süpürüommmm
kendime sinir oluyom bazennn
oğluşu yıkadımmmm
bişi sorcam
son günlerde çok mızmız durup durup ağlıyooo
herşeye kızıyooo halil ibrahim sizdede durum aynımı???
bazen deliricek gibi oluyomm o kadar yani ufacık şeylere ağlıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?