sağol bircancım ama gelecek gibi görünmüyooo
ebrucum çok geçmiş olsun canımmm şimdi nasıl peki
ayfercim arada sırada danino vermenin bi zararı olmaz cnm yoğurt sonuçta ilaç diil bende veriyorum bazen ama hergün belki ağır gelir haftada 1 taneden bişi olmaz bence
canım ya çok geçmiş olsun Allah beterindne korusun ve Bir daha göstermedin Acil Şifalar diliyorummm. Nica mutlu huzurlu sağlıklı yıllar koraya
canım çok gecmiş olsun.koray şimdi nasıl canım.allah beterinden korusun.inşallah bu son sıkıntı olsun.Selam kızlarr
Uuzn bir aradan sonra gelebildim.
Ela nereye taşınmış?
Biz Korayla hastanedeydik. Pazar sabahı yattık dün taburcu olduk. Oğlumda uzun zamandır geçmeyen bir öksürük vardı 4 kez doktora gittik tedaviler fayda vermedi. Pazar günü tanı kondu oğlum bronşitmiş ve solunum sıkıntısı var yatırmam gerekiyor dedi doktor. Yattığımız süre içinde 2 saatte bir maskeyle ventolin verdik. Sabahta kontrole gittik şimdi durumu daha iyi . Evde tedavisi devam ediyor. Solunun sorunu yaşarsak tekrar acilen gelin dedi doktor. Doğum günümüz hastanede geçti geçen senede hastanedeydik erken doğum tehlikesi vardı ben 15 gün kolumda serumla gezdim. Şimdide değişiklil olarak serum Korayın kolundaydı. 2 yaşına evde girmeyi ümit ediyorum şimdiden.
bu saate kadar hiçbirşey yememiş kahvaltı dahil, sanırım dişler geliyor, aç olsa yerdi çünkü... ağzından çıkartıyormuş.... off bir an önce eve gitsem keşke....
yani bencede bişi olmaz zaten çocuk ürünü sonuçta ben bazen dışardayken falan bizim için üretilen danone aktivyalardan bile veriyorum sonuçta yoğurt ne zararı olacak zaten bebişlerde 1 yaşına geldiler
bu saate kadar hiçbirşey yememiş kahvaltı dahil, sanırım dişler geliyor, aç olsa yerdi çünkü... ağzından çıkartıyormuş.... off bir an önce eve gitsem keşke....
selam kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz erdenay yine istahsiz ama normal dsleri yuzunden 2.azi disimizin 1/4 cikariyor 1 .azi disin sadeece 1 bolumu kaldi neyse...
bircancimmasallah poyraza nazar degmesin
ahhhhhhhhhhhh kralicem ECEMkiyamam sana ben yaaaaaaaaa insallah cabucak sular gelir yerim ben o kizil dereli kaani bogliiiiiiii sinaniiiiiiiiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ebru(koraypasanin annesi) cok gecmis olsun canim yasinizda kutlu olsun saglikli mutlu nice yaslara
ebrunerde kizlar izine ayrildimi 1 aylik haberiniz varmiiiiii galiba ev islerinden za,an bulamiyor
hayır içmemiş ya, inşallah diştir.
canım çok gecmiş olsun.koray şimdi nasıl canım.allah beterinden korusun.inşallah bu son sıkıntı olsun.
selam kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz erdenay yine istahsiz ama normal dsleri yuzunden 2.azi disimizin 1/4 cikariyor 1 .azi disin sadeece 1 bolumu kaldi neyse...
bircancimmasallah poyraza nazar degmesin
ahhhhhhhhhhhh kralicem ECEMkiyamam sana ben yaaaaaaaaa insallah cabucak sular gelir yerim ben o kizil dereli kaani bogliiiiiiii sinaniiiiiiiiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ebru(koraypasanin annesi) cok gecmis olsun canim yasinizda kutlu olsun saglikli mutlu nice yaslara
Sağolun canım daha nice yaşlara diyelim hep beraber. Koray şimdi daha iyi ama tedavimiz bitmedi. Aşımızda vardı onu da askıya aldık.
slmlarrrr
poyrazıma maaşallahhh küçük adamımm bnm yakışıklım
gülay cım sakin ol diştir
ebru cum çooookkk geçmiş olsun DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Rabbim nice güzel günler göstersin bundan sonra inş....
slmlarrrr
poyrazıma maaşallahhh küçük adamımm bnm yakışıklım
gülay cım sakin ol diştir
ebru cum çooookkk geçmiş olsun DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Rabbim nice güzel günler göstersin bundan sonra inş....
bircan ben bişi kullanmıyorum
efa vıt veriodum yaz dolayısıyla bıraktım şu an demir ve d3 alıyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?