2009 Eylül Anneleri

bu saate kadar hiçbirşey yememiş kahvaltı dahil, sanırım dişler geliyor, aç olsa yerdi çünkü... ağzından çıkartıyormuş.... off bir an önce eve gitsem keşke....

canım ya çok geçmiş olsun Allah beterindne korusun ve Bir daha göstermedin Acil Şifalar diliyorummm. Nica mutlu huzurlu sağlıklı yıllar koraya

Sağolun kızlarr. Allah razı olsun.

canım çok gecmiş olsun.koray şimdi nasıl canım.allah beterinden korusun.inşallah bu son sıkıntı olsun.

selam kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz erdenay yine istahsiz ama normal dsleri yuzunden 2.azi disimizin 1/4 cikariyor 1 .azi disin sadeece 1 bolumu kaldi neyse...
bircancimmasallah poyraza nazar degmesin

ahhhhhhhhhhhh kralicem ECEMkiyamam sana ben yaaaaaaaaa insallah cabucak sular gelir yerim ben o kizil dereli kaani bogliiiiiiii sinaniiiiiiiiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ebru(koraypasanin annesi) cok gecmis olsun canim yasinizda kutlu olsun saglikli mutlu nice yaslara

ebrunerde kizlar izine ayrildimi 1 aylik haberiniz varmiiiiii galiba ev islerinden za,an bulamiyor

yani bencede bişi olmaz zaten çocuk ürünü sonuçta ben bazen dışardayken falan bizim için üretilen danone aktivyalardan bile veriyorum sonuçta yoğurt ne zararı olacak zaten bebişlerde 1 yaşına geldiler

evet canım aynen katılıyorum sana. artık o kadarda kasmıyorum çoğu zaman bizim yediğimiz şeylerden tattırıyoruz

ooooy hiç sorma demetcim çok fena yaa allahtan ıslak mendiller var
erdenayımada maşallah dişleri sıraladı kuzum

canım çok gecmiş olsun.koray şimdi nasıl canım.allah beterinden korusun.inşallah bu son sıkıntı olsun.

selam kızlar,
ben hala annemdeyim. burayı pek okuyamıyorum malesef.
bugun biraz daha iyiyim. ateşim yok en azından.
defne artık çok zorluyor, burda rahatım da..bakalım evde napıcam.

gülaycım, balık yagı carlson mu aldın canım?

kızlar bir de iştah açıcı kullanan varmı aranızda???

slmlarrrr
poyrazıma maaşallahhh küçük adamımm bnm yakışıklım
gülay cım sakin ol diştir
ebru cum çooookkk geçmiş olsun DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Rabbim nice güzel günler göstersin bundan sonra inş....

Tatlım benim napıyorsun İbrahim nasıl? ya bende iştah açıcı hakkında bilgi almak istiyorum

Sağol Tülaycığım.Darısı sizin başınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…