2009 Eylül Anneleri

ohooo kızlar ne çok ilaç kullanıyormuşsuz, ben ne demir ne dvit vermiyorum hiçbirini...
bayramdan sonra bi kontrol olacağız bakalım sonuç nasıl, hayırlısı olsun inş..

kızlar bana dua edin yarın sınavım var ehliyet...
doğru düzgün çalışamadım, cadım sağolsun...
girmesem mi diye bile düşünüyorum, halbuki tüm derslerden 100 alma hedefiyle başlamıştım ve çok iyi gidiyordu... dualarınızı bekleriz...

geçmişi çok okuyamadım ama fatoşun haberini gördüm...
çok üzüldüm ama onun mutlu olması için dua etmekten başka birşey gelmiyor elden....
hakkında hayırlısı olsun ve mutlu olsun, olsun ki yeğenimizin de büyüme mucizesinin tadını çıkarabilsin doya doya....

en tatlı rüyalar sizlerin olsun çok özledik haberiniz olsun

Canım iyi Şanslar sana inşallah çok güzel geçer

günaydıııııın kızlar nasılsınızzz
tubacım geçmiş olsun cnm kısa zamanda iyileşirsin inşallah
mervecim sınav için başarılar diliyorummm

Son düzenleme:
slm kızlar :)

mervecim bende bugun ehliyet sınavına girdim gayet güzel geçti bi aksilik çıkmassa hepsinden rahat rahat geçerim sorular kolaydı çünkü :))

sende başarılı olmussundur inşallah :)

slm hanımlar sopalı ve altı şilteli yürüteçler var onlardan kullanmış olanınız varmı birilerine vermeyi düşünüyorsanız bana özel mesaj atabilirmisiniz ilginize şimdiden teşekkürler hepimiz anneyiz

Selam kızlar netim 2 aydır yok sizleri cok özledim unutanlar icin hatırlatayım ben esin :) eymenin annesi. nasılsınız durumlar ne bir haftadır cep tlf dan facebooka giriyorum ama nete fazla giremiyorum sürekli donuyor tlf ile girmek de sinir bozuyor esimde net alma taraftarı degil.Cepten idare edicem artık

artık kk ya girmek benim için lüks oldu diyeblirim temizlik yemekti derken kuzum bütün evi kolocan ediyo peşindeyim hep... herkesinçok öptük..
esincim eşin neden bu kounuda ısrar edyorki napıcan netsiz ne saçma bi inat..........

selam hanımlar iyi dilekleriniz için çok sağolun güzel geçti sınav inş. sonucu iyi olur :)
zeynepcim haklısın çok kolaydı sorular, inşallah yüksek yüksek puanlarla alırız ehliyetlerimizi :)))
benim için de kk lüks oldu valla, şimdi yine çıkıp işlerimi halletmem lazım..
öğleden sonra bursaya görümceye gidiyoruz ve çok heyecanlıyım, inşallah kızıma alışveriş yapıcam bayram için
hepinizi çok öptük annişler, en güzel pazarlar sizlerin olsun :))))

edit: reyyan 11 ayda sınavıma onun aydönümü şans getirecek inşallah :)))

kizlar gecmiste gordum su pipiyi geri cekme olayini bize doktorumuz efsane onlar sakin yapmayin dedi bilginiz olsun.ayrica demir ve dviti kesmistim sakin dedi kesme hatta vermedigin zamanlari telafi icin 5 damla fazlalastirdi ikisinide kansizlik var dedi.ona gore yani.

herkese iyi pazarlarrrrr
merve ve zeynep hayırlı uğurlu olsun sınavınızz...hadi atlatınnız
ayfer cim bizim dr muzda hiç bişi dememişti o pipi temizleme konusunda ama bnmde hiç içime sinmediği vee taaa hamilelilke aklımı kurcaladğı için 4,5 aylııkennn sünnet olup tümden rahatladıkk o konudaaaa
darısı herkesin başınaa...
böle çok rahat temizlik canım erkek için sünnet

bende haftaya temzliğine başlıcam evde nasipse(bayram temizliği)
haftaya dediğim yarından sonra işte
nasıl gözümde büyüyorrr ama regl olucam ona denk getircem yoksa
zorlanırım bayaa

hiç kimse girmemiş şaşırdım.. pazar olduğunuda unuttum::)))))))
tülaycım bende regl olunca temizlik yapıcam yoksa çok zor tabiki..

aynen kızlar bende regl olunca yapıcam yoksa çokkkkkk zor hem bayram hem haftasına yapcam doğum gününü zor olcak baya benim için

Günaydın kızlarr...
Oğlum artık yürüyorrr. Ama hala hiç dişimiz yok en sona biz kaldık sanırım diş konusunda.
Ela seizin tayin nereye çıktı.
Fatoşa ne olmuşki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…