muhammet bebek annesine döndü canım, memleketlileri araya girip barıştırmışlar, neneleri hala dua ediyormuş bizlere....
şimdi tanıdık biri olsa ben gidip elden vereyim, yada ihtiyaçı ne ona göre alıyım diyorum....
kızlar okey derse göndereyim, bahar bu işe bi el atsan... huhu nerdesin....
gülay kızın biraz mınyon bır kaç kişide boş kjonustuysa ondandır. yoksa gercekten kılo dert değil. bak bu ay bır gr almadı oğlum. banane almasın gelişimi iyi mutlu bır bebek ya gerisi faso fiso..
yavrum valla ilk aylar hareketli degiller kilo alimlari iyiydi.doktorumuz dediki kilo almazlar bu aylarda.cunku 6 aylikken 6 kiloydu 6 ay gecti 1 kilo alabilmis.ama gelisimi iyi diyor doktor problem yok bakmiyom soylenenlere aman yaa.sen de ki ana ogul form tutuyos:)ayfer senınkıde zayıfsa bızımkıler yok:) hoş bizde 10 kıloyuz ama :) yaa bana sacma gelıyor. gelıyorlar aa zayıflmaısmı?? bebeklıgındekı gibi beklıyorlar. alıtuna ılk ay 1550 gr aldı 2. ay 1100 gr aldı ee zaten zayıfda değildi tombiş bebekti. ama hareket yoktu. şimdi onun peşinde ben 49 kıloya düştüm:) onun almaması çok normal. saglıklı olsunlar yeter..
ay insan ne kadar mantıksız da olsa takıyor bir yerde işte. ama herkes diyecek bişiler buluyor illa demek gerekiyormuş gibi. :)
kayınpederim ilk geldiklerinde ali efe 6-7 aylıktı hareketsiz dediler ki hareketliydi maşallah. 10 aylıkken memlekete gittiğimizde pilav tabağı yerle bir olunca gördüler ki hareketliymiş :)))
günaydınlar...
ebrucum hadi hayırlı olsun...
off yürüyünce herşey daha da zor, rüzgar dün koltuğa çarptı yürürken, burnu, alnı ve gözü şişti, şimdi de morarmak üzere.... herşey daha zor oluyor... o yüzden keşke geç yürüseydi diyorum bazen. sonuçta eninde zonunda yürücekler....
kızlar ya bizim kızın resmen damak tadı var, aç olsa dahi eğer damak tadına uygun değilse yemiyor, mesela eşim balık çorbası yaptı havuç, domates ve soğanlı ekmek batırarak bir güzel yedirdim cumartesi ama aynı çorbayı ertesi gün yemedi, çünkü taze yapılmış yemek olmazsa da asla yemiyor.... makarna yaptık hemen onu yedi....
bu arada rüzgara dün armut suyu sıktım içine de çeyrek muz rondoladım onu da içti, muz yemiyor ama ben meyve sularının içine rondoluyorum.... iki kez çok güzel içti maşallah diyim, azıcık muz yese yeter ona diye seviniyorum... bir de sütüne (pınar ilk adım) biraz avakado rondoladım onu da içti, normalde bunları asla içmezdi ama sevdiği bişeyin içinde gözü görmüyo....
bu arada kalorisi en yüksek meyvelerden biri armutmuş, içindeki şeker oranından dolayı,, eşim marketten çok değişik bir armut almış, armut gibi değil ama tadı harika ve çok sulu. rüzgar asla armut suyu içmezdi buna bayıldı, naşi armutu eğer görürseniz mutlaka alın, eline verdiğimiz de de severek yiyor...
meryem nasılsınız, ali tuna nasıl, yemek yeme düzeni biraz düzeldimi canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?