2009 Eylül Anneleri

meryemcim benim kız öyle gönlü olarak yediği azıcık bişey oluyor zaten, eşim de bırak zorlama demekki mide kapasitesi bu kadar diyor... ama ne olacaksa işte kanımda türklük var ya, bebekken illa kilolu olacak.... aslında ne kadar saçma ne kadar kızıyorum kendime ama hakim olamıyorum işte. yoksa rüzgar çok sağlıklı bebek, maşşalhı var, daha hasta bile olmadı, hareketleri yerinde, eşim daha ne istiyosun diyo, haklı diyo.

biri beni mi çağırdı :)))
gülaycım ben ali efenin küçülenlerini vermek için bakınmış bulamamıştım sonra sosyal hizmetlere vermiştim ihtiyacı olanlara versinler diye. bence şöyle yapabilirsin. çocuk esirgemenin bebekler için bölümleri oluyor mutlaka. o parayı oraya makbuz karşılığında teslim verebilirsin canım. makbuz diyorum hani senin için rahat etsin doğru yere mi kullanılıyor diye.ordakiler cebe indirmesin diye

gülay kızın biraz mınyon bır kaç kişide boş kjonustuysa ondandır. yoksa gercekten kılo dert değil. bak bu ay bır gr almadı oğlum. banane almasın gelişimi iyi mutlu bır bebek ya gerisi faso fiso..

ayyy nasil sevindim anlatamammm sukurler olsun yarabbi.o zaman ya baharin dedigi gibi yap yada bunlara gondersek ki bilmiyom .

Son düzenleme:
evet meryem haklısın, haftasonu teyzemlere gittik, kuzeim siz bu çocuğa birşey yedirmiyormusunuz diyor, öbür kuzenimin 1,5 yaşındaki kızı 15 kilo olunca bizimki yanında çıtır çerez kalıyor tabi.... işte insan etkileniyor ne kadar saçma bulsa da bu lafları....

ya benim oglan 11 kilo 82 cm masallah ama zayif fiyorlar yani milleti anlamak zor:) bende evet zayif hareketli ondan diyorum napiyim dert anlatacak halim yok.boylu diye normal bebek goruntusunde bingil bingil etli bebegi bende seviyorum ama olan bu napalim saglikli sukur yeter bana.o yuzden takmayin kafaya.

ayfer senınkıde zayıfsa bızımkıler yok:) hoş bizde 10 kıloyuz ama :) yaa bana sacma gelıyor. gelıyorlar aa zayıflmaısmı?? bebeklıgındekı gibi beklıyorlar. alıtuna ılk ay 1550 gr aldı 2. ay 1100 gr aldı ee zaten zayıfda değildi tombiş bebekti. ama hareket yoktu. şimdi onun peşinde ben 49 kıloya düştüm:) onun almaması çok normal. saglıklı olsunlar yeter..

ay insan ne kadar mantıksız da olsa takıyor bir yerde işte. ama herkes diyecek bişiler buluyor illa demek gerekiyormuş gibi. :)
kayınpederim ilk geldiklerinde ali efe 6-7 aylıktı hareketsiz dediler ki hareketliydi maşallah. 10 aylıkken memlekete gittiğimizde pilav tabağı yerle bir olunca gördüler ki hareketliymiş :)))

yavrum valla ilk aylar hareketli degiller kilo alimlari iyiydi.doktorumuz dediki kilo almazlar bu aylarda.cunku 6 aylikken 6 kiloydu 6 ay gecti 1 kilo alabilmis.ama gelisimi iyi diyor doktor problem yok bakmiyom soylenenlere aman yaa.sen de ki ana ogul form tutuyos:)

ya hemen olsun istiyor insanlar biseyleri halbuki gelisimleri birden olmaz hersey yeri zamaniyla.simdi inan durmak bilmiyorlar hepimizinki.anlatiklarimiz hep birebir.o yuzden he he deyin.

Sağol Gülaycığım. Rüzgara da geçmiş olsun benimde endişelerim var. Yürüyünce daha zor olacak. Annemde diyor kim gezecek şimdi bunun arkasından:)))

valla ayfer seninkine zayıf diyenler gelsin rüzgarı görsünler, 8600 ... düşün yane :)

ama rüzgar işte azda olsa kilo almaya devam ediyor.... ama yaşına yine 9 kilonun altında girecek... belki rüzgar kilo alırdı daha fazla ama 9,5 aylık yürüyünce kıçı yer görmedi yediğini yaktı bigüzel...

canım sonradan zaten çok zayıfladı malesef en son dr gittiğimizde 150 gr almıştı yemiyo bide çok hareketli sütümde yetmiyo (

zaten bu süt konusunda çıldırmak üzereyim sürekli kucağıma gelip memme memme diyip iki emiyo sonra geri gidiyo 5 dk sürmüyo sonra bidaha resmen göğsüm dışarda yaşıyorum uçlarıda çok acıyo meme yok diyorum bu seferde ağlıyo kıyamıyorum ((( bu konuda çok dertliyim bazen sütten kesmeyi bile düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…