2009 Eylül Anneleri

ya bizimki uzun diye kilolu durmuyor ama bence zayifta hic degil amaaan napim desinler.
bu arada kizlar daha narin bide seninki biraz erken baslamis anacim aktif hayata :)bizimki anca emekliyor siraliyor son hizla:)

ya zeynepcim bizimki 10 ay bitince birakti memeyi ki cok severdi sut cok gelmesede emer dururdu uyurdu falan.ama sonra sonra isirmaya oynamaya basladi emmez oldu oylece meme isi bitti.emzikle uyuyor simdi.

yok be canım çıkartılıp takılan bişi olsa eline vericem yani o derece

gökşen doğduğundan beri çook düşkün memeye şimdi dahada düştü bunun bi çözümü olmalı (

ali efe de bırakalı baya oldu.zaten çok çok düşkün değildi. ben sağıp vermeye çalıştım son birkaç aydır ama emme hissi olmadığından sütüm de iyice azaldı en son ekşi gelmeye başlayınca kestim ben de. emzik te tutmadı. biberonla uyuyor genelde. ama emse eminim canımı çok yakardı.

bugun nedense oruç beni çook zorluyo kızlar bi yere düşüp bayılmssam iyidir dün hiç böle değildim sürekli midem bulanıyo

değişik bir çorba hazırladım egemene buğday yeşil mercimek erişte haşladıktan sonra hepsi aynı ayarda haşlanmıyo dikkat önce buğday sonra mercimek en son erişte sonra onlar ılıklaşınca içine yoğurt isterseniz az tereyağ koyabilirsiniz hem biz içiyoruz hem egemene yediriyorum

zeynep ya bende çıldırmak üzereyim, benim sütüm aksine hala çok sayılır, ama rüzgara yatırmadan önce zaten pınar ilk adım içiriyorum, karnı davul gibi oluyor, onun üzerinede sürekli emmek istiyor, ağzından hiç çıkarmayacaksın, o istediği heran memeye ulaşabilmeli, yoksa yatakta feryat figan, şöyle 3 saat kesintisiz uyuyamıyorum...
hele dün resmen baygınlık geçircektim, vermeyim diyorum deli gibi ağlıyor.... ya benim sütüm sağdıkça artıyor, kesiyim diyorum ama kıyamıyorum... ben kesesem de zaten o boş memeyi emmek ister eminim. neredeyse geceleri meme ve rüzgar bitişik haldeler.

maşallah ben tutamıyorum o emdikçe benim dilim damağım kuruyo öğlene kadar denesem baş dönmesi baygınlık dayanamıyorum 9 yaşımdan beri tutardık 2 senedir malesef

ama işte benim sütüm bol ama kalitesi konusunda şüphem var, 250 cc içse benim sütümden yeter diyorum, zaten 250 cc falan pınar ilk adım veriyorum, yeter 500 cc... öğlen işte 200 cc döküyorum sütümü, ama işten gelince de emdiği için rüzgar, rahat 400,500 bazen 600 cc benden emiyordur, 250 cc de iiçse hazır süt 650 cc en az içiyor süt günde, daha bunun meyve suyu falan var.. içi dışı sıvı doluyor...

slm kızlar bugün evlilik yıldönümümüz akşam iftar için evlendiğimiz otelin restorantında yer ayırttım kocam pahalı olur dedi ama ban feda olsun dedim ayırttım senede 1 defa sonuçta..ama eymen yine kayınvalidemde kalacak.eşim yanımızda götürme taraftarı dedğil ama kayınvalideme ayıp olacak zaten gündüz bakıyor.. valla oğlu istemiyor..ALLAHtan dün iftara çağırmıştım kredi notum yükselmiştir...
siz dışarı çıkarken yavruları ne yapıyorsunuz onlarla gidersek bişey anlamaycaz..kafamçokkarıştı

gülay 200 cc döküyorsun akşam da 600 cc mi çıkıyor??? hey maşallah diyorum. hem de tek meme. benim sütüm taşıyor dediğim zamanda bunca bol değildi. kescem atcem bu memeleri o olcak sonunda...

ayy benim okadar sütüm olsa gülay alituna okadar içse heralde su an en şişman oydu;:) zaten aldıgı kılolarda hep sütün bol oldugu zamandan

ya gülaycım ben öle cc hesabı yapmıyorum sağmadan sürekli emzirdiğim için açıkçası ne kadar emzirdiğimi bile bilmiyorum sütün kalitesi arttırılabilir bişi düzenli ve sağlıklı beslenirsen bence sütün kalitesi artar ama şu an orucum ne kadar kaliteli sütüm olabilirki biz gece gündüz resmen ikiz gibi yapışık yaşıyoruz ( uykuya göğsümde dalıyo ayağımda uzun zamandır salamıyorum uyandığında emer yemekten sonra emer canı sıkılır emer hele evde yalnızken daha çok düşüyo annemlere filn gitsem orda oyuna fila dalıyo çok istemiyo bununla birlikte yediği çorası kahvaltısı olsun 5 kaşığı geçmiyo meyve ağzına koymuyo yediği şeyler sınırlı bazen kendime kızıyorum acaba benmi yanlış yaıyorum beceriksizim diye (((

nice senelere canım. ben oğlumu yanımda götürüyorum. sadece sevgılıler gununde esımın ayırttıgı yer cocuk için uygun değildi başbaşla gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…