2009 Eylül Anneleri

siyahinci ne güzel evlilik yıldönümüz kutlu olsun daha nice güzel yıllar geçirin beraber :))

biz dışarı çıkmıyoruz malesed saygı değer kocacım kızını bırakıp bi yere gidemiyoruz halbuki annemler dünden razı bakmaya (

benim sütüm kaliteli değil , yoksa rüzgara şuan obezite tedavisi uygulanır olurdu :)

keşke yarasa da sütüm dayasam ağzına emse tüm gece cok cok, ben mümkün olduğunca pınar veriyorum....

baharım kesme memelerini , memesiz ne yapcan yahu :)

benimki su niyetine gibi, ha bağışıklığı kuvvetli rüzgarın kilo almıyo ama dirençli... ona faydası vardır kesin.

ne alakası var senın becerıksızlıgınle. çocuk beslenmesıni kendısı belırler. bize çok bişey düşimüyor ama memeden azar azar uzaklastırmak gerekıyor. ben hep saatlşı emzırdım yemesı ıcmesı hep saatlı bızım. sadece akşam yemegınden sonra ıstedıgı kadar ıstedıgını yer i,çer

meryem ali efe de aynen şuan eskisi gibi sütüm olsaydı herhalde 25 kilo olurdu ali efe de :)))
zeynep beceriksizlik değil canım bilmeden hata yapabiliyoruz o kadar. bence de azar azar uzaklaştırabilirsin normal yeme düzenini sağlaması açısından.

zeynepcim ben sağdığım için biliyorum dolu göğsüm 150 cc veriyor, günde 5 yada 6 kez tamdoluyor....

rüzgar Allahtan gün içinde çok emmez oradan yırttım ama gece olmaya görsün bir eli diğer göğsümün ucunda sündrür, diğeriyle mememi kendine sıkı sıkı çeker....

bu yüzden Allahtan diğer süte alıştı, biraz karnını dolduruyorum, yoksa beni töbe gece uyutmaz....

tabi zeynepcim ondan yemiyorlar, gece beslenen çocuklar gün içinde sadece 1 öğününü tam yerlermiş, başka yemezlermiş, benimkinin gece midesi sütle doluyor, akşama kadar ancak içtiği sütleri işemekle meşgul oluyor hanfendi, yemekle arası nasıl olsun.

nice nice yıllara... biz ali efeyle çıktığımızda genelde kendisi günün yıldızı oluyor ve hiçbirimiz yediğimizden bişey anlamıyoruz o yüzden böyle bir kutlamada başbaşa olurduk herhalde. o kadar para verip bir de o menüyü sömüremezsem üzülürdüm doğrusu :))))

ama uzaklaştıramıyorum kızlar sorunda bu oyalamaya çalışıyorum eline başka seyler veriyorum meyve filan en son çubuk krakere taktık onda bile bi elinde çubuk kraker bi elinde göğsüm emdi :))

peki gulay karısmak bana düşmezde elbet neden sütünü döküyorsunki. pınarınm sütü senin sütünden dahamı iyi??

ya acep ben de mi vitamine ve balık yağına başlasam, sütümden geçse bari... ben günde sadece 1 öğlen öğünü tam yiyorum. sabah taze sıkılmış portakal suyu içerim... akşam da yarım kaseden az yemek....

güzel dilekleriniz için çok tşkrler kızlar.. aslında ben oğluşumuda götürmek istiyorum kayınvalideme yük olmamak için. görümcemde eşiyle arası bozuk olduğu için orada 8 aylık kızı var onunda 3 gün öncede kaynım askerden geldi kayınpederimde evde.kalabalıklar yani..

bizimde zaten şu an yediklerini gün içersinde toplasan anca sağlam bi öğünün içeriği olur dr gidicez bakalım ne dicek kilo bakımından hiç umudum yok ama en azında boyu filan uzamış olsun gelişimi adına iyiye işaret olurdu

yaa zeynep kızın hasta değil çok sukur ben olsam takmazdım bu kadar ama evet memeden uzaklastırırdım.. mesela bır sure sag ver..

gülay tesekkur ederım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…