ya gülaycım ben öle cc hesabı yapmıyorum sağmadan sürekli emzirdiğim için açıkçası ne kadar emzirdiğimi bile bilmiyorum sütün kalitesi arttırılabilir bişi düzenli ve sağlıklı beslenirsen bence sütün kalitesi artar ama şu an orucum ne kadar kaliteli sütüm olabilirki biz gece gündüz resmen ikiz gibi yapışık yaşıyoruz( uykuya göğsümde dalıyo ayağımda uzun zamandır salamıyorum uyandığında emer yemekten sonra emer canı sıkılır emer hele evde yalnızken daha çok düşüyo annemlere filn gitsem orda oyuna fila dalıyo çok istemiyo bununla birlikte yediği çorası kahvaltısı olsun 5 kaşığı geçmiyo meyve ağzına koymuyo yediği şeyler sınırlı bazen kendime kızıyorum acaba benmi yanlış yaıyorum beceriksizim diye (((
slm kızlar bugün evlilik yıldönümümüz akşam iftar için evlendiğimiz otelin restorantında yer ayırttım kocam pahalı olur dedi ama ban feda olsun dedim ayırttım senede 1 defa sonuçta..ama eymen yine kayınvalidemde kalacak.eşim yanımızda götürme taraftarı dedğil ama kayınvalideme ayıp olacak zaten gündüz bakıyor.. valla oğlu istemiyor..ALLAHtan dün iftara çağırmıştım kredi notum yükselmiştir...
siz dışarı çıkarken yavruları ne yapıyorsunuz onlarla gidersek bişey anlamaycaz..kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?