2009 Eylül Anneleri

meryemcim şimdi sütümü dökmemin ilk nedeni, artık steril koşullarda sağamamam, yani toplantı vs, sürekli yanımda geziyo makine, hemen bir yerde sağıp dökmem gerekiyor, aparatları taşıyamıyorum saklamam da sorun oluyor, en önemli nedenim bu....

tabi en önemli neden zaten rüzgar fazlasıyla içiyor sütümden dediğim gibi dökmeme rağmen 400 cc en az alıyordur, 1 yaşına gelecekler ve süte de alışması gerek diye düşünerek pınar ilk adıma başladım, çünkü kızım asla bebek sütlerini kabul etmedi ya.... sütüm bittiğimde birden ortada kalmasın diye, maksat alıştırmaktı süte başlamamın nedeni

üçüncü olarak sütümüz artık besleici değil, bağışıklık güçlendirici, okuduğum kitaplarda artık azaltın diyor, kesin değil ama azaltıp başka şeylerle takviye edin....

ben az yediğimden gün içinde vitaminli şeyler alamıyorum ama pınar ilk adım vitaminli bir süt...

yukarıdaki nedenlerle döküyorum canım....

ben de başlayayım zeynepcim...

kızlar midem fena halde ya, öğlen yediklerim dokundu sanırım, eve zor yetişecem sanırım. kendinize iyi bakın

bende çalışmadan önce sütüm yettiğini hissediyordum ama şimdi gündüz emzirmiyorum oruçlukta cabası sütüm iyice azaldı eymen doymadığı için gece uykusu paramparça sizler gece kalktığında mamamı veriyorsunuz devam sütümü ben birkez mama vermeye çalıştım uykusu kaçmasın diye ışığı açmadım ikiimizn üzeride battı yani..en iyisi biberonda herhalde..

yaa ne biliyim gülay benim sütüm az oldugundanmıdır nedir:) benım oğlkum sütü çok sveıyor devam sütü çok kullanıyor. sütüm olsada keske kullanmasam..
bu arada ben ınek sütü ıle değil keçi sütü ilşe başlamayı planlıyorum tabı once dr amcamıza danısıcaz:)

oooo demet hojgeldin biz iyiyik sizde ne var ne yok

hosbulduk canim
erdenayla ugrasiyorum isde offfffffff is erdenay ev bumerang gibi donuyorum
ortalarindaaaaaaaaaaa

gulay canim ewet haklisin bu zamanlarda azaltin diyor ama suttunu yogurt veyada corbalarina ekleyebilirsin dokmek yerine.

zeynep erdenayda aynisi hicbisey yemiyor yarin konntrolu var bakalim ne kadar olmus prenses.

slm hanımlar kuzum uyudu bende uzandım.. ramazanınız nasıl geçiyor..
bizim şimdilik iyi şükür.. bugün kolay yemekler seçtim 7 gibi yapsam olur...
emzirmekten bahsetmişsiniz akifeymende emiyor ama uyumadan uyumaya .. kızlar yoğurduna büskivi kattım bugün çok sevdi ..

demet hepimiz anneyiz hepimiz bumerangız diye ofiste bağırasım geldi bir an walla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demetçim bakılım dr uz ne dicek buradan yaz unutma tamammı ??

PAYLASIRIM canim en son menu veermisdi
6.00 anne sutu
9.00 kahvalti
13.00 yemek
17.00 meyve
21.00 anne suttu ve uyku bu kadar bakalim yarin ne olacak dr gitmiyoruz canim buda dr ama aylik erdenayin ozel drsi degil bakalim hayirlisiiiii

demetcim menülerin arası çok uzun değilmi çocuk 13 te yemek yiyecek bidaha sabah kahvaltı yazık yaa çocuk aç kalır yaa 3 saate bi yemesi lazım zaten ufacık mideeri var. ve gece yatmadan mutlaka muhallebi vermek gerekli tok yatar çocuk...
bak bizim menümüz şöyle
8.30 kahvaltı
12.30 çorba
15.30 yoğurt
18.00 sebzeli etli yemek
21.00 muhallebi
aralardada mutlaka büskivi meyve ayran meyve suyu içiyoruz..

10:00-10:30 kahvaltı hemen peşinden süt
14:30 sebze+köfte
15:30-16:00 süt
19:30 çorba + meyva (biz yemege gecınce paşa meyvaya baslıyor:)
bu saatten sonra yatana kadar içtiği kadar süt. gecede 1 kez emiyor..

artık yaşlarına giriyorlar nasıl alıştılarsa yemek düzenine öylegider gibi geliyo..
meryemcim muhallebi yemiyormu.. yiyiyor diye biliyordum alitunayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…