ya fatos emzikleri var bi denesen.bizde ayniydik ama iyi bu emzik ya.yok be canım çıkartılıp takılan bişi olsa eline vericem yani o derece
gökşen doğduğundan beri çook düşkün memeye şimdi dahada düştü bunun bi çözümü olmalı(
nice mutlu yillara canim.ya biz heryere goturuyoruz zaten birakacak kimse yok.slm kızlar bugün evlilik yıldönümümüz akşam iftar için evlendiğimiz otelin restorantında yer ayırttım kocam pahalı olur dedi ama ban feda olsun dedim ayırttım senede 1 defa sonuçta..ama eymen yine kayınvalidemde kalacak.eşim yanımızda götürme taraftarı dedğil ama kayınvalideme ayıp olacak zaten gündüz bakıyor.. valla oğlu istemiyor..ALLAHtan dün iftara çağırmıştım kredi notum yükselmiştir...
siz dışarı çıkarken yavruları ne yapıyorsunuz onlarla gidersek bişey anlamaycaz..kafamçokkarıştı
ya yok gece ne mamasi falan uykusu aciliyor hem.en iyisi devam sutu yada gulayin verdigi ilk adim sutu.biberon en iyisi.suyunuda ver oh icer mis gibi.bende çalışmadan önce sütüm yettiğini hissediyordum ama şimdi gündüz emzirmiyorum oruçlukta cabası sütüm iyice azaldı eymen doymadığı için gece uykusu paramparça sizler gece kalktığında mamamı veriyorsunuz devam sütümü ben birkez mama vermeye çalıştım uykusu kaçmasın diye ışığı açmadım ikiimizn üzeride battı yani..en iyisi biberonda herhalde..
electrolux aldim ben burada ama sadece kuru.iyi icindeki parcalarda yikaniyor.kızlar evinde şarzlı el süpürgesi kullanan varmı varsa tavsiye edebilieceğiniz marka ve model varmı ?????
herkese gunaydınopuyorumnanaktan
eve geldım sızınle olcam derken esya toplama telasından cıhanımı gormez oldum
ebrucum sormus tayınımızı kutahyaya cıktı canım
herkes ıyı sanırım gecmıse hızlıca bı goz attım
artık buyuduler kuzularımız herseyı yıyebılıyorlar cok sukur
o yuzden yedıklerınden cok yaptıklarını konusalım
bundan sonra bu daha onemlı bence
topıkte yuruyen kac kuzu var bu arada ruzgarı bılıyorum ve halıl ıbrahımı baska var mı
bız henuz 4-5 adım atıyoruz sıralıyoruz heryere ama gerısı yok
bakalım ne zaman ızın gelecek rabbımden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?