2009 Eylül Anneleri

yok ayse yemiyor. benım oğlanın tatlı ile arası yok. 7 8 aylıkken yemek yemedıgı zamanlarda sutlaç sevmişti o zaman veriyordum ondan sonra daha yemedi..

kizlar o menuyu padegog dr uzman birisi verdi
heray burda oyle kontrol oluyor ona gore veriliyor
ve bende sizin gibi veriyordum artik kucuk bebek degil cocuk diyorlar burda ve 4saat ara gayet normalmis ve 6 saat bile dayanabilirlermis acliga ve gece tatli asla verilmemeliymis muhallebi vs gibi bende sizin gibi yapiyordum sonraki obezite lik bellirtisi ymis kucuk yaSDA BESlenme duzeni olmaliymisssssssss

zeynepcim benimkide ıslak kuru çalışıyo fena değil memnunum diyebilirim..
meryemcim nazarmı değdi alitunaya ((
demetcim ne obezi anam çocuklarımız zayıflık tan kırılıyo hani çok toplu bebek olsalar tamam ama yok yaa 6 saat ben aç kalamıyorum yazık yaa..

slm kızlar
umarım herkesın keyfi iyidir ablamalr türkiyeye geldiler onlarla beraber bende izmire geldim 1hafta falan daha burdayım grmeye hiç vaktim olmuyor bugun yazlıga gıttılerde bıraz bakabılıyorum
yağız aynı bi yiyo bi yemiyo ama gece uykuları daha kötü oldu

yok be canım çıkartılıp takılan bişi olsa eline vericem yani o derece

gökşen doğduğundan beri çook düşkün memeye şimdi dahada düştü bunun bi çözümü olmalı (
ya fatos emzikleri var bi denesen.bizde ayniydik ama iyi bu emzik ya.

nice mutlu yillara canim.ya biz heryere goturuyoruz zaten birakacak kimse yok.
ya yok gece ne mamasi falan uykusu aciliyor hem.en iyisi devam sutu yada gulayin verdigi ilk adim sutu.biberon en iyisi.suyunuda ver oh icer mis gibi.
kızlar evinde şarzlı el süpürgesi kullanan varmı varsa tavsiye edebilieceğiniz marka ve model varmı ?????
electrolux aldim ben burada ama sadece kuru.iyi icindeki parcalarda yikaniyor.

gulcancim bende merak ettimdi seni.kalabalik olunca girilmiyor ya.gozunaydin ablanlar icin.

bu arada bizimki aptamili istemez oldu cok cok icen cocuk hasta oldugundan bu yana 1 haftadir falan icmiyor ya.immunofortisli iyiydi bagisikligi guclendirici ama umarim birakmaz tamamen.olmadi katarim yemegine hee:)

herkese gunaydınopuyorumnanaktan
eve geldım sızınle olcam derken esya toplama telasından cıhanımı gormez oldum
ebrucum sormus tayınımızı kutahyaya cıktı canım
herkes ıyı sanırım gecmıse hızlıca bı goz attım
artık buyuduler kuzularımız herseyı yıyebılıyorlar cok sukur
o yuzden yedıklerınden cok yaptıklarını konusalım
bundan sonra bu daha onemlı bence
topıkte yuruyen kac kuzu var bu arada ruzgarı bılıyorum ve halıl ıbrahımı baska var mı
bız henuz 4-5 adım atıyoruz sıralıyoruz heryere ama gerısı yok
bakalım ne zaman ızın gelecek rabbımden.

Son düzenleme:
ela kütahyaya çıkmış tayininiz sevindin mi sevinmedin mi anlamadım ama ordan kurtulmak istiyordun hep sanırım memnun olmuşsundur
hayırlı olsun inlşallah

ayyy canim cok sevindim ya kutahya cok guzel bir yer.hem annenlere daha yakin olursun.neydi o ta nerelerde imkanlar cok az dimi.hayirli olsun canim iyi bence yani sencede iyi ise.
senin isin zor simdi esya toplama tasinma isi bari annen kayinvaliden biri olsaydi yaninda yaa.
bizim kuzu henuz yurumuyor 10 gundur yere saldim cunku ondan once hep yatakta cekyattaydi.annemler bi saldi daha gelmiyo yukari:)vin vin emekliyor hizla:)siraliyor ama ayakta tay tay bile yok tabi yeni yani normal.aman hemen olsun diye acelem yok.18 aya kadar yolu varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…