ela o densizlerden çok canım yaaaa
bizede hiç tanımadıklarımız ayy ne kadar tatlı nazar boncuğu varmı demiyomu
nazar boncuğu soracağına bi maaşallahh de yaaaaa
dedım ya tartısılmaz bı konu bu su goturmez bı konu.o yuzden konuyu kapatalım da kımse alınmasın kırılmasın.herkesın yeterınce can sıkıntısı var ve kafası dolu zaten.
bakın dun gece ben nasıl sınır oldum:
bıze veda yemegı duzenlendı ya dun.gıttık herkes orda kaymakam adlıye personelı emnıyet jandarma.kaymakam eymenı aldı yanaklarını nasıl sıkıyor ama ne yedırıyorsunuz sız buna boyle boyle sısırmıssınız dedı ve yanaklarını nasıl sıkıyor kı bız sımdıye kadar dogru duzgun yanagından opmeyız bıle eymenı sarmasın agzının suyu akmasın gunahtır dıye ben de hormon basıyoruz ama lutfen bırakırmısınız yanaklarını ya napıyosunuz yazık dedım .ama onlar daha sabi cok cabuk nazara gelıyorlar boyle soylenır mı?kendı evlatları da var.bazen ınsanları gercekten anlamıyorum nasıl bu denlı densız ve dusuncesız olabılıyorlar
günaydınnlarrr
derin mevzularaa dalmışsınız sebah sebah:))
her iki tarafında kendine göre zorukları var bence de
herkes te yaşadığını bilirrr dolayısıyla herkes kendince haklı
ama önceden çalışıp 1 yıldır evde olan biri olarak bende evde olmanın
çok zorrrrr olduğunu belirtmek istiyorum ....
akşam kayınvalidemlere gittiğimde oğluşum bana bir sarılıyor dün elini açmış kayınvalideme bağırıyorr ...ben varken kayınvalidem çağırıyor eymen bana gel diyor sinirli sinirli bakıyor.. kayınvalidem sabahtan akşama kadar yedir içir altını temizle uyut akşaam anayı görünce yüzümüze bakmasın diyor.. annelik böyle bişey..büyüyünce nasılsa anlayacaklar bizi hak ta vereceklar eminim ..... bu arada eymen iyice babacı oldu eşim kapıdan çıkamıyorki.. banyoya girse kapısında ağlıyor.. kıskanıyormuyum evet.........
ama Tülay çocuk olunca çok daha farklı. çocuk yokken çalışmak çok iyi herşeyin planlı oluyor düzgün oluyor
tülay yabancı seçiyor dedin aklıma geldi,
geçen gün eşimin çalışığı işyerinin iftar yemeği vardı, kapıda başkan yardımcısıyla karşılaştık, rüzgarı kucağına aldı hemen, rüzgar adamın direk göğsüne yatıp elleriyle adama sarıldı, adamcağızda bırakamadı, aynı masaya oturduk yemek gelinceye kadar rüzgar o şekilde durdu, kafasını adamın göğsüne yapıştırıyor, ben de şakayla eşime dönerek biz hiç baba sevgisi vermemişiz sanırım dedim sonra güldük.... sonra adamın kucağından aldık, nasıl ağladı bir görsen
teşekkürler kızlar. ali efe bu ara biraz da olsa yemeye başladı sanırım ondan kakası eskisi kadar sulu olmuyor zaten 4-5 dediğim hepsinde gürül gürül yapmıyo kuzum ıkın sıkın bi hal oluyor :)
patlıcan verdinizmi hiç bebelere???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?