2009 Eylül Anneleri

ali efe önce tanımak için dikip gözleri rahatsız edene kadar inceliyo. sonra elektriği tutarsa gidiyor kucağına ama çok durmuyor. genelde benle olmak istiyor bazen babaneme düşkünlüğü artıyo. ali efe biraz politik sanırım :)

ela o densizlerden çok canım yaaaa
bizede hiç tanımadıklarımız ayy ne kadar tatlı nazar boncuğu varmı demiyomu
nazar boncuğu soracağına bi maaşallahh de yaaaaa

Kızlar bazı insanların nazarı çabuk değermiş ama illa kalbinden kötü geçirdiği için değil gözünde olurmuş neyse baktınız biri seviyor içinizden 3 kez Maşallah mübarek Allah deyin bana bir tanıdığımız söyledi karşındaki demeden içinden söyle o zaman nazarı değmezmiş

Ben tek kelimeyle 7 ay çalışmadım 5 aydır açlışıyorum evde olmak çok daha kolay. en azından evdesin illaki gün içinde yapıyorsun işlerini ama çalışınca illaki herşeyi akşam yapmak yemek çocuk temizlik o kadar zor oluyorki benim oğlum 22:00 de uyur o uyuduktan sonra toparla yat saat 12 oluyor yani çoğu zaman temizliğe vakit kalmıyor ve hafta sonuda tüm günün temizlikle geçiyor ne eşine ne çocuğuna vakit ayıramıyorsun ama evde olsan haftasonu yapmazsın haftaiçi ahlledersin haftasonuda eşinle çocğunla olursun

ama Tülay çocuk olunca çok daha farklı. çocuk yokken çalışmak çok iyi herşeyin planlı oluyor düzgün oluyor

aynen ya bizimkide babasına o kadar düşkün ki. adam ayağa kalkamıyor

ama Tülay çocuk olunca çok daha farklı. çocuk yokken çalışmak çok iyi herşeyin planlı oluyor düzgün oluyor

cnm elbette haklısın
ama bak evde kafayı sıyırma durumuna geliosun
herkese çat gidilmiyooo sosyal hayat sıfır
hele çalışıp evde olmak psikolojikman çok kötüüü
bak ebru mesela neler yaşadığını yazmışşşş
hep evde hep evde cümle kurmayı unutucam ben yakında konuşmaya konuşmaya
çocuğa çok düşüosun bu sefer sinirler yıpranıo iice
yani bnm yaşadıklarım bunlar tabi ....
herkesin yaşadığı zorluk kendince ağır tabiikiii

kıyamam ya bazı insaları kanları alıyor sanırım. bizimki pek insan ayırt etmiyor ya ilk bir ortama girdğimizde 10-15 dk yapıyor bazen heleki ayakta bir insan çağırıyorsa gidiyor hemen. ama tanıdık birini görünce hemen ona geri gitmek istiyor ama alışınca kim olsa gidiyor. şimdi dayıma dede diyor dayımda sürekli arabayla onları gezmeye götürüyor dayımı görünce elini direksiyonla tutar gibi yapıp vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyor yani arabayla gidelim demek poyrazın en çok sevdiği düşkün olduklarını yazıyorum
1. Babam Yani dedesi
2. sırada dayım onada dede diyor
3. sırada Annem
4. sırada babası
5. sırada Ben

üzücü ama çocuk erkekleri ve çocukları çok seviyor yemek yiyoruz hepimiz oturuyoruz babamın kucağında tepesinde gelmiyor hiç birimize biz veriyoruz çorba yemiyor babam karnı tokta olsa 1 kaseyi yediriyor

ben armut vermıyorum su armutlarda ılac varmıs gumrukten donmus bılmem ne dedıklerınden berı.
uzum,karpuz,muz,seftali,ıncır,dut .. yedırıyorum

rüzgarda günde 1 kez bazen 2 kez yapıyor...

ama şunu biliyorum rüzgarın 5 kez yaptığı iki ay boyunca rüzgar 100 gram bile almamıştı. bizde kaka sayısıyla kilo alma arasında ters bağlantı ver :)

ya ben akşam yatmadan 1 saat önde elma ve armut suyu veriyorum.... gerçekten bağırsakları felaket çalışıyodu gurul gurul, gaz yapmış olabilir.

teşekkürler kızlar. ali efe bu ara biraz da olsa yemeye başladı sanırım ondan kakası eskisi kadar sulu olmuyor zaten 4-5 dediğim hepsinde gürül gürül yapmıyo kuzum ıkın sıkın bi hal oluyor :)

teşekkürler kızlar. ali efe bu ara biraz da olsa yemeye başladı sanırım ondan kakası eskisi kadar sulu olmuyor zaten 4-5 dediğim hepsinde gürül gürül yapmıyo kuzum ıkın sıkın bi hal oluyor :)

ama canım belki az az yaptığından taksit taksit çıkarıyordur

bizimki yaptımı baya dolduruyo kereta:teytey:

tülay bende vermeıdm. dr umuz bize dedıkı hiç bir faydası yok. boşuna vermeyınd edı. bende vermedım. ama ılla verılmez dıye bişey yokmus

bende vermedim ama
biz çok seviyoruz evde pişiriyorum heppp
artık evde pişenlerden vermeye çalışıyorum ondaaannnn sordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…