2009 Eylül Anneleri

bircan evet taksit taksit bir iki defa sonrasında büyük fırtına kopuyo tabi. bi de gazman oldu çıktı habire bırtlıyo annooow yapıyom kahkaha atıyo eşşek

eymen evde ne piştiyse yediği içi patlıcan yemeği olduğu zaman onunda tadına bakıyor..günde 1 kez kakasını yapıyor diş çıkarma evresinde yapıyordu 2-3 defa ama üsttende 2 diş patlamış 4 dişli oldu ısıra ısıra dolanıyor.. sürüne sürüne gelip ayağımı kucağımdayken koluma geçen öpecek zannettim yanağımı ısırdı ..dişlerde öyle keskin sıfır kilometre yıpranma yok tabi..

ben de vermedim vermeyi de düşünmüyorum şimdilik. patlıcan çok yağ çekiyo kendimize bile tost makinesinde ızgara yapardım eskiden sonra fırına verirdim şimdi fırsat olmuyo tabi kızartıyorum mecburen

dün halil ibrahimde her yerime yapışıyoo ısırmak için
kaşıntısı tavan yaptı yavrumun sanırsam
ama bide acıtıyooo

ben de yemeği rondodan geçirip suyuyla çorba kıvamında içine ekmek batırıp veriyorum. maşallah ekmekleri iyi yutuyor iki küp şeker büyüklüğünde oluyor.... kaşık alsa ezip vercem ama....

aslında rüzgar çiğneme konusunda daha becerikli
sen çok daha rahat verebilirsin gülay
biz daha çok yeni başladık çiğnemeye oda canı isterse
istemezse kusuyoo

CANIM BENİM RÜZGAR EVET GÜZEL ÇİĞNİYO, MESELA BALIĞI VERİYORUM ÇİĞNEYE ÇİĞNEYE YUTUYOR...

ama canım işte kaşık alsa verecem yemeği de almayınca biz de ekmek banıyoruz, elle verdiğim için.... gerçekten kızım çok deli bi çocuk ya, herşeyi elden ayrı, elimden olanı yiyor, kaşık olunca ağzını açmıyor....

ben de dün akşam kuru fasülye yedirdim
önce suyuna ekmek banıp verdim
sonra fasülyelerinden tane tane verdim çok hoşuna gitti
kendi yedi sonra

ela sana bişi daha sormak istiyorum
bi ara sen netten inceltici bi üürün sipariş etmiştin gbi hatırlıyorum
faydasını gördün mü

herkese selam kızlar
bugün baya derin konulara girmişsiniz.ben bu sene hazirana kadar calışmadım sonra bir ay calışıp tekrar tatile girdim.yani okullar açılınca anlıycam çalışmanın zorluğunu.ama ikisininde zorlukları ayrı tülayın dediği gibi çalışmayınca sosyal anlamda insan kısıtlandığını düşünüyor.çok iletişim kuramıyorsun kimseyle çocukla dışarıyada çıkamadık gecen kış ben birde hamileliğimdede dört duvar arasında yattığım için çok sıkılmıştım asosyal hissediyordum kendimi.ama çalışmaya başlayınca anladımki işler yetişmiyor herşeyin ötesinde çocuğu bırakıp gitmek ve ardından ağlamasını duymak kadar zor bir şey yok.inanın eylülün o ağlayışını görünce elimde olsada senelerce daha calışmayıp kızıma bakabilsem diye çok istedim.birde her nekadar evde olup sıkılsanızda bebeğin her anını görüp yaşamak kadar insanı hiç bir sey mutlu edemez.
dün doğum günümüzü kutladık çokta güzel geçti.kızımda bolca oynadı.

kızlar nette gezinirkenn buldum bu yazıyı

Mars gezegeni Agustos'tan itibaren gecele...ri gökyüzünün en parlak cismi olacak. Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek. 27 Agustos'ta Mars Dünya'ya 34,65 milyon mil yaklastiginda en büyük göründügü gün olacak.

27 Agustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin.

Dünyanin iki ay'i varmis gibi görünecek. Mars'in dünyaya bu kadar yakin gececegi bir sonraki tarih 2287 yili. Bunu dostlarinizla paylasin. Bugün hayatta olan hicbir kimse bu olayi tekrar göremeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…