cok ılgınc ıns ızeyebılırız hava cok kapalı yagmur var cunku
slm :)))
kızlar yumurtanın beyazını veriyomusunuz artık kahvaltılarda ?? bide süt veryim dedim bugu bi kaç yudum aldı o kadar biberona koydum içemedi sonra ağzına biraz daha deldim bi kaçta öyle içti o kadar( sanırım bu kız süt içmiyecek
yok be eylul zayıflamadan kaynaklanan bı ıncelme oldu tabı ama urunden kaynaklı deıl emınım
rüzgarda günde 1 kez bazen 2 kez yapıyor...
ama şunu biliyorum rüzgarın 5 kez yaptığı iki ay boyunca rüzgar 100 gram bile almamıştı. bizde kaka sayısıyla kilo alma arasında ters bağlantı ver :)
ya ben akşam yatmadan 1 saat önde elma ve armut suyu veriyorum.... gerçekten bağırsakları felaket çalışıyodu gurul gurul, gaz yapmış olabilir.
Günaydınlarrr.
Sabah sabah sizin yazdıklarınızı okurke yoruldum vallahii.
Herkes bir takım zorluklar yaşıyor. Çalışan bayan veya ev hanımı farketmiyor ama yinede herkes rahat bence (bana göre) Oğlumla her hafta eğitim merkezine gidiyoruz. Yağmur çamur kar fırtına hiç farketmiyor. Haftada bir bazen 2 veya 3 oluyor. Düzenli olarak Fakülteye KBB ye gidiyoz. Mızmız bir çocuğu beslemek çok zor ama bu çocuğu beslerken cihazlarını çıkarmazı ve onu takmaya çalışmanız daha zor. 5 dk. yanından uzaklaştığında tepki olarak cihazını yemeye çalışması da. Eve gidince yorgun argın abinin ödevlerini kontrol etmek. Diğerine oyuncaklarka işitme konuşma eğitimi vermek aynı zamanda yemek yapmaya çalışmak...... Hepsii ama hepsii çok zor. Ama evlat hasretiyle yanmak kadar zor değil.Ne mutluki bize evlatlarımız var.
Bu sıkıntıların hepsi gececek ve benim gibi bir bakacaksınızki çocugunuz büyümüşte sisin kolunuz kanadınız olmuş. İşte o zaman ne güzel evlat yetiştirmişim diyeceksiniz. Hep beraber biraz daha sabır.
ebru sus aglattın ıste benı rabbım once sana sabır versın sonra cumlemıze
Günaydınlarrr.
Sabah sabah sizin yazdıklarınızı okurke yoruldum vallahii.
Herkes bir takım zorluklar yaşıyor. Çalışan bayan veya ev hanımı farketmiyor ama yinede herkes rahat bence (bana göre) Oğlumla her hafta eğitim merkezine gidiyoruz. Yağmur çamur kar fırtına hiç farketmiyor. Haftada bir bazen 2 veya 3 oluyor. Düzenli olarak Fakülteye KBB ye gidiyoz. Mızmız bir çocuğu beslemek çok zor ama bu çocuğu beslerken cihazlarını çıkarmazı ve onu takmaya çalışmanız daha zor. 5 dk. yanından uzaklaştığında tepki olarak cihazını yemeye çalışması da. Eve gidince yorgun argın abinin ödevlerini kontrol etmek. Diğerine oyuncaklarka işitme konuşma eğitimi vermek aynı zamanda yemek yapmaya çalışmak...... Hepsii ama hepsii çok zor. Ama evlat hasretiyle yanmak kadar zor değil.Ne mutluki bize evlatlarımız var.
Bu sıkıntıların hepsi gececek ve benim gibi bir bakacaksınızki çocugunuz büyümüşte sizin kolunuz kanadınız olmuş. İşte o zaman ne güzel evlat yetiştirmişim diyeceksiniz. Hep beraber biraz daha sabır.
canım senin yaşadkların tabii ki hepimizden zor
hem korayın özel durumu hem iki çocuk sahibi olmak....
Allah hepimizi daha beterlerinden çaresiz durumlardan korusun
tabiki de tatlı zorluklar yaşıyoruz ama işte insan çocuğu söz konusu olduğunda iyice duygusallaşıyor
evdyken işlerden yetemiyormuyum diyorsun
işteyken neler kaçırıyorum diye hayıflanıyorsun
mesela az önce kız kardeşim aradı
abla eda yürüyor dedi
gel de kahrolma yaaa
her akşam beraber yürüyoruz 5-6 adım atıyordu ama bugün sokağın bi başından bi başına yürümüş
herşeye rağmen kızım sağlıkla yürüyebildiği için seviniyorum tabi ama içime de oturmuyor değil
suan acık pencereyı de kapattım dıdıklıyorum desem kım ınanır?yok boyle bı serınlık agaclar secde edıyor hayr olsun
allah koraya sağlık versin inşallah.inşallahta emekleriinin karşılığını alacaksın canım.dediğin gibi ne mutluki evlatlarımız var biliyorsun yaşadığımız sıkıntılı özlemle beklediğimiz günleri.
bak maşallah korayın abisi büyümüşte sana destek oluyor.
inşallah bebişlerimizde büyüyecek.
kızlar eymenin doğum gününe az kaldı ama ben büyük bir kutlama yapmayı düşünmüyorum belki fotoğrafı olsun diye eşimle pasta alırız o kadar..ne zaman büyüüyp doğum gününün kutlamayı isterse o zaman yapmayı düşünüyorum.. eymenin doğumundan bir gün sonra kardeşimi kaybettim o yüzden kutlamayacam varsın kaynanamlarda pasta yemesin o üzüntüyle kimseye hizmet edip gülücük dağıtamam
kızlar eymenin doğum gününe az kaldı ama ben büyük bir kutlama yapmayı düşünmüyorum belki fotoğrafı olsun diye eşimle pasta alırız o kadar..ne zaman büyüüyp doğum gününün kutlamayı isterse o zaman yapmayı düşünüyorum.. Eymenin doğumundan bir gün sonra kardeşimi kaybettim o yüzden kutlamayacam varsın kaynanamlarda pasta yemesin o üzüntüyle kimseye hizmet edip gülücük dağıtamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?