2009 Eylül Anneleri

eymen benı sureklı su sekıl ısırıyor.hıncını alamayıp kafayı saga sola sallıyor bazen ısırmayınca.
kızınca da sırıtıp opuyr bu ne anlama gelıyo sımdı
bu ara ısırınca onu odada yalnız bırakıp cıkıyorum arkamdan aglıoyo eger yurutecteyse pesımden gelıp sarılıo
uzmanların onerısı boyle bakalım ne zaman ıse yarayacak

Son düzenleme:

amiinnn
ben de doğumdan sonra hemen o anda kucağıma verdiklerinde soğuk bişe bekliyodum
yanağından öptüm sıcacıktı ateş gibi çok şaşırmıştım
ayyy gözlerim doldu ne güzel anlar yaşamışız yaaa

elacım çok tatlısınız maşallah . ama korkma bizimki kendi kendine unuttu resmen ısırmak için ağlıyordu ama unutuyorlar

[ATTACH[/ATTACH]yemişim uzmanlarını yaa
şunun tatlılığına bak
benim de omuzum ve bacaklarım edanın ısırık izleriyle dolu

o zaman eski ama bi ısırık resmi de bizden

Son düzenleme:
bu arada yarın eylülün yaşını kutluyoruz normalde 1 eylül ama haftasonu herkez daha müsait olduğu için bikaç gün erken yapıcaz çok heyecanlıyım bi yandan kafam bozuk okadar kişi olcak ne yapcam ne etcem düşüncesi annem falan olucak yardım eden olurda evin hali falan bi yandanda onları düşünüyorum oruç arkadaşlarımız vardır diye menüyü yazmıyorum ama 10 çeşit olucak bakalım hakkımda hayırlısı:))))

kızlar maşallah size
analarda bebelerde çok şekerlerrrrr
ben resim ekleyemiyorum malummm pc format yedi ama sorunlarımız düzelmedi (

sağol gamze biz de senin face deki resimlerinle yetiniyoruz artık
bu arada kızlar benim burnuma yine kokular gelmeye başladı
ne olduğunu söyleyemiyorum canınız çeker diye ama ooyyyyy olsa da yesek yawww

filizcim..... herkes yazmış evet bende onlar gibi düşünüyorum Allah verir Allah alır..... bizim verebileceğimizin çok üzerinde ilahi bir karar bu.... o yüzden sorgulamamak ve riayet etmek gerek..
sağlam olupta 30 yaşında para vs için beni dövüp söveceğine varsın down sendromlu olsun... bazen sorgulamamak gerek...... hemde hiçç....

ya elennnktıkr gıttı:)goremedııım fotoyu

gamze hg seker nbr

kollarım hep ısırık ızı ya ama yanagımı hep aynı yerfden ısırıo artık orası yesıl curuk:S

masallah sıze eda kıme benzıyor sana dııl baba herhalde dımı.ama sen bu ısırma ısınden memnunsun gıbı gorunuyor:))

maaşallah cnm ikinizede..... ısısıyormu ne?

ya bugün hafif cıvık kakası halil ibrahimin
neden ki diş yaparmı?kuru incir katıom kahvaltısına ondanmı acep?

ya aynalar,mobilyalar,parkeler, tv vs vs kısacası heryer halil ibrahimin el izleri
bazısı çıkmıyo dalga dalga
sizde de ölemi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…