2009 Eylül Anneleri

Tülay ben daha çok sana benzetiyorum.

Sence Poyraz kime benziyo

sana benzetiorum bircan ben babasına heeçç benzemioooo

e eymen basta aynı babasıydı sımdı ben nolcak ?kocam artık benı eskısı kadar sevmıo dmeh kı:))

üzülme ela cım bisde aynı durumdayız doğduğunda halil ibrahimde aynı babasıydı saç rengi felan kopyasıydı
hatta dr daha ultrasonda aynı baba sı diodu ama gel gör işte şu an ben

çok ayıppppkaydirigubbakcemile3 zeynep
+ biz bebeğe karar verdikten sonra görev gibi olmuştu bizim için.....o hadise

kızlar ahan da ben kaçtım
pazartesi tatil
süt iznimi de salıya kaydırdım
4 gün tatilim var
çarşamba görüşürüz inşallah

gercekten epey ısırdım patakladım kucakladım optum kokladım buyudugune bunca buyudugune ınanamıyorum sevıncı hele bıseyler yapabılıyorum havası yok mu agzını aca aca heyecanla adım atısı
1 kez 10 adım attı bugun ama yıne de yakın zaanda mı yrur kı?ama dunden berı onceden yapmadıgı sekılde yuruyo soyle kı onceden adım attar duserdı sımdı adım atıo duruo atıo duruo dengeleyebılıo kendını cok sukur ya buna da cok sukur

aksama dogum gunuymus alt kat komsunun.bıze bıseyler pısırmıs bahcede yıyelşım dedı hem pasta keserız dedık bız de pılav da bana dustu.kac bardakjtan yapmalı kı?6 kısıyız buyuk olarak

ya bende balık yapıcam en kolay fırın demi fırınlayimmmm

büyük balık bide uffffffffffffffff

eşim gelseydi dışarda hallettirseydi

yoruldum ya perdeleri hallettim bugün son du tmzlik bitti şükürrrrr

ay ben çıkıyım şimdi bir bir yemekleri yapıyım :)
herkese hayırlı iftarlar iyi hafta sonları :)) herşey gönlünüzce olsun görüşürüz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…