2009 Eylül Anneleri

slm :)) bugun misafirlerim var iftara annemler gelicek :) gökşen annemlerde bi bakıyım size dedim yeni alışverişten geldim kızımın bayramlıkları hazır artık :))

ben evlendıkten sonra bu lojmana geldıgım ıcın ve burası da 2+1 oldugu ıcın ayrı bır otrma odası yapmamıstım.ama gttıgım yerde yapmak ıstıyorum cunku yemek odası takımım da bıldıgınız uzere salon takımımla aynı odada.burda salonum baya buyuk oldugundan sorun olmuodu ama artık eymen buyudu tulayın da deıdgı gıbı mobılyalar telef oluor.gecende elındekı hurmayı konsola surmus epey bı cocemedım bu ne dıe.acıyorum esyalarıma.umarm gttıgım yerde hersey musaıt olur da ayrıı bır otrma odası yaparım yoksa 2 sene sonra bu esyaları atmak zorunda kalırım eymenın bu azgınlıgıyla

ela yeni ev lojman mı olucak yine?
ya işte bnm kaçarım da yokk napim bizle mi yaşıcak eşyalar(öle deyp moral buluom)
daha da elde yemeleri olcek bu bebelerin vııışşşş

h.g zeynep bacıııı hadi güle güle kullansın kuzucuk cicilerini

masallah sıze eda kıme benzıyor sana dııl baba herhalde dımı.ama sen bu ısırma ısınden memnunsun gıbı gorunuyor:))

ela dedim ya o resim biraz eski
o zaman iki dişi vardı sadece altta
memnundum
şimdi üstte de 4 tane var ısırınca kopartıyor
bi de ısırıp çekiyor iyice acıtıyor
şimdi hiç de memnun değilim :)
bu arada evet eda bana hiç benzemiyor malesef
ben de huyu bana benzesin diye avutuyorum kendimi :)

ben de edadan önce salonda otururdum
heyy gidi günler heyyy
şimdi oturma odası yaptık orda oturuyoruz gerçketen de daha rahat
en azından kapısını kapattığımda tv dışında tehlikeli bişe olmuyor
oturma odasındaki koltuklarımın içine eda iyice etsin de büyüyünce tekrar salona geçerim inşallah
ela senin de yeni evinde öle bi fırsatın olursa değerlendir mulaka
ama olmazsa da boşver
eskimezlerse değiştirmek için nası bahane bulucaksın ki

tulay agzı burnu gozlerının rengı sen halıl ıbrahımın ama kafa yapısı gozlerının cekıklıgı falan babası

oğluşun ikinizdende almış tülaycım :))

mesela gökşende bana hiç benzemez eşime biraz benzer gerisi hep kız ve erkek kardeşim :))

teşekkür ederiz tülay teyzesi sizde güle güle kullanın cicilerinizi bayramlıklarınızı almıştınız siz bildiğim kadarıyla :))

ya eylülcüm sorma geçen benim cadıyı emzirken bi ıssırdı ama ben nasıl bağırıyorum ısırıken bide çekmiyomu kendine doğru göğsümün ucu kopucak sandım (

tulay agzı burnu gozlerının rengı sen halıl ıbrahımın ama kafa yapısı gozlerının cekıklıgı falan babası

evet %90 herkesin sölediği bu ama
kafa yapısı da günden güne değişiyo gibi geliyo bana
hele eşim kucağına alınca çok komiğime gidiyo biri sarı biri kara :)

göz rengi aslında babam ve abim

aslında nasıl derler çocuk kime benziyosa eşlerden daha çok sevilmiştir manasındaymış

yani bana benzediğine göre eşim beni daha çok sevmiş....rivayete göre hihi

eymeninde ayna takıntısı var aynada kendini görünce bir seviniyor bir mutlu oluyor.öpe öpe aynalar özellikle gardolabımın kapısı el ve dudak izi

aauuuwwwww okurken bile canım yandı
eda emerken ısırmayı keşfetmedi daha
inşallah hiç keşfedemez :)
ısırmadığı halde canımı o kadar yakabiliyorsa ısırınca gözünden yaş gelir insanın yaw

tülay face deki resimlerinize bakmıştım ama hatırlayamadım
akşam bi daha bakarım
bu arada kızlar ben hamileyken bi programla çocuğumuzun neye benzeyeceğine bakmıştık
eşimin ve benim resimlerinmizi yükleyip
eda ona benziyo biliyomusunuz
bi ara yüklerim buraya

bi de ben ünv. deyken bi bebek resmi bulmuştum inşallah bebeğim buna benzer diyodum
eda tıpkı o bebeğe benziyo :) onu eklerim birazdan :)

tülaycım o olayın aslı şu hatta araştırılıp bilim adamları tarafından kanıtlanmış bu :)
bebek yapılırken kim daha tutkulu ve karşı tarafa sevgisisi diğerinden fazlaysa bebek onun cinsiyetinden olurmuş tabi bazı yerlerde bu saçma geliyo ama işin gerçeği bu :))

lojman ıyıyse orda kalıcaz olmazsa baska ev bakıcaz tulaycım

kızlar ya eymen az once koltuga tutunup kalktı ve 10 adım gttı tek basına masallah soktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…