2009 Eylül Anneleri

napim canım regl dönemine sıkıştırdım
yoksa nerdeeeeee sıcak,oruç,hatim

ama olsun bu koşuşturma,ramazan ayı çok güzel
Rabbim nice ramazanlar göstersin bizlere inş.

inşalalh canım malesef benim reglim ramazanın başındaydı o zamanda misafir ağırladım hep o yüzden temizliği nasıl yaparım hiç bilmiyorum tüller bana bakıyo ben tüllere :)

Kızlar ya eşim erken çıkıp gidio poyrazı aldı annemlerden kayınavlidemlere götürdü bende çıkıca gidicem oraya inanın kadını 3 haftadır görmüyorum ne kadar huzurluyum. ama şuan oraya gidicek olmak bile nefesimi daraltıyor midem bulanıyor bayılcam şimdi o kadar kötü oluyorum kadından ürküyorum istemiyorum görmek. Allahtan eşimin babaannesi var alt katta orda da oturcaz oraya yani kendi kayınvalidesine gelmez hanım. orda rahatım ama illa çıkcam onların evine

allah yardımcın olsun bircancım oruç oruç kötü olmuş neyse merak etme akşam eve gidiceğiniz zamanı dşün yatağına yattığın zamanı :)))))

ya bırcan sen boyle anlattıkca aynı kendı kayınvalıdem hakkında konusuyormusssun gıbı oluyo senle aynı duyguları paylasıyorum canım.bu kadar nefret ederken bı ınsandan aman takma onun yaptıklarını soyledıklerını duymamazlıktan gel demesı yokmu annemın falan delırtyor benı.ama sen de gt vazıfe gıbı cok otrma kalk gel adın gtmedı olmasın.bır de benım esım annesıne asırı duskun oyle deılse senınkı ısın daha kolay kı sanırım deıl babannesıne duskunduı dıe bılıorum.o yuzden rahatlatmaya calıs kendını gıt karnını doyur kalk evıne gel sen cocugunla ılgılen

Ela canım benim Ne bu bizim çilemiz ya... Neyse konuşuruz yine beni anlayabilirsin öptüüm seni

offf tam dertler tavan yapmış ama çıkıp gitme saatleride gelmiş...
ahhh kızlarrr hani bi türkü varya:
DERT BİR DEĞİL ELVAN ELVAN....
o hesap bizimki...
Rabbim yinede can sağlığı versin ne diyelim.... insan tüm sıkıntıları aşıyo alışıyoda sağlıkla ilgili bi sorun olunca herşeyin önüne geçiyo....
ama yinede erkeğin ailecil olanı çok zor... aşırı düşkünlükleri yokmu en nefret ettiğim şey... ama yapacak bişiy yok.... insan bazen kaçmak bazen gebertmek istiyo ama işte öyle öyle bakıyosun yıllarında geçip gidiyo.....
bakıyorumda 7 senemin nasıl geçtiğini bilmiyorum inanın....
Allah evli her kadının yardımcısı olsun zor dertlerle sınamasın inşaallah diyelim bu mübarek günlerde....
bizde bugünlerde yine sıkıntılıyız... biliyorum amaan yinemi diyenleriniz olacak.. malum kayınpeder geldi gitti...Allah kimseyi böyle sınamasın...yaşayan bilir gerçekten çok zor... bi adamla evlen.. onu hayatının merkezine koyma aptallığını yap ve herşeyi ellerinle mahvedişini izle.... çünkü adam artık doyumsuz ve istemenin sınırlarını yitirmiş durumda.... çünkü adam hep daha fazlasını isterken vermemeye kilitlenmiş sadece ister olmuş... varın olabilecekleri siz düşünün işte böyle bir evde...
neyse dertlendim gene... kalkayımda yemeğimi yapayım malum misafirimiz var.... :)
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm.....

günaydın kızlar,
çok sinirlerim bozuk. kızım yataktan düştü. dün gece misafir dönüşü baya huysuzluk yaptı, uykusu kaçtı muhtemelen. zorla, oyunla muhallebi yedirip yatırdık. gece de aglayarak uyandı ama ne aglamak. sanki aglama nöbeti geçiriyor. artık yorgunluktanmı, rüya gördüğü için mi bilmiyorum. ağlıyor ama gözleri kapalı. zor sakinleştirdik ve aramıza yatırdık. 1 saat once de ben lavaboya kalktım, eşim yanında ama dalmış uykuya ve kızımı yerde gördüm küt diye bir sesle. aklım çıktı yemin ederim, kalbim nasıl çarptı anlatamam. 2. kez oldu bu durum, o kadar üzgünüm ki.... üstelik o kadar da dikkat ediyorum ki olmasın diye... off ya umarım onemli bir durum yoktur. kafasının arkasında kızarıklık vardı, buz falan koyduk. uyutmadık 1 saattir, 24 saat takip edicez bakalım. şu an da çok uykusu var mecbur yatırıcam birazdan. dua edin nolur birşey olmasın.:Saruboceq:

kusma...dalgınlık...uyuma hali (buna dikkat edemiyoruz zaten çok uykumuz var)...dışında dikkat edebilecegimiz bir durum varmı sizce? daha once de düştü ama bu biraz daha kotu :2:

gunaydınlar herkese:)

tugbcım cok gecmıs olsun canım benım nasıl korktugunu tahmın edebılıyorym.ama korkma canım onlar bırer melek rabbım koruyor onları.bısey olmaz allahın ıznıyle sen yuregını ferah tut.ızle yıne durumu ama sakın ol bısey olmamıstr.

Günaydın kızlar
Canım Tuvacım korma bitanem bişiycik olmaz bizimkide bir kaç kez düştü kafasınıda çarptı sen içini ferah tut Allah koruyor onları...

Gamzecim bu adamları anpcaz inana benimkide aynı bizde üstüne annesi var düşün.

Dün akşam gittik ya kadınla hiç konuşmadık ama yinede beni delirtiler

dün bütün akşam çocuğu bir annesi bir babası eşimin sokağa çıkarıp durdular sanki sokağa götürüyoruz çocuğu biz elaleme çocuk gösteriyorlar akıllarınca neyse. sabah bir kaltık çocuğun gözü kızarmış altı ve biraz şişmiş acaba neden oldu ya çok üzüldüm sabah sabah moralim çok bozuldu oturdum ağladım elim ayağım boşaldı. göz bu ya çok bir şişlik yok ama kızarık acaba arbacık dedikleri şeyden mi çıkıcak nazar mı yoksa mikrop mu kaptı anlayamadım

günaydınlarrrr
tubacım geçmiş olsun....bişicik olmaz Allah ın izniyle ama gözetim altında tutmaya dvm et 24 saat...düşe düşe büyücekler cnmmm

canım gözlerinde kayma varmı die bakabiilrisin bide normal dışı hareket kontrolü yap!

bircan belki sinek filan ısırmıştır,sıkma canını hemen geçiyo onların kızarıklık morları...çok hızlı geçio hemde

ay aradılar tülay pastaneden 2 saat oldu hala eşimde işte ne yazdırcam diye düşünüyorum kafayı yicem aklıma iyiki varsın yiki doğdundan başaka bişey geliyo değişik bişeyler olsun istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…