2009 Eylül Anneleri

Tülay ya sinek ısırığı değil. sanki sivilce gibi ucu var gözünün içinde alt tarafında şişmiş gözünün altı baya kızarık arbacık dedikleri şeyden mi acaba

yazdırmka zorunda kaldım aradılar:))) bende iyiki varsın iyiki bizim meleğimizsin seni seviyoruz eylülüm dedim:))))) olmuşmu biraz klasik gibi ama

ay ben çok duyglandım yaaaaaaa böle bebelerimiz bir bir yaşına girdikçeee

tam 2 yıldır burda beraber herşeyi paylaşıyozz..aile olduk...

şu kısacık zamanda neler yaşadık hayatımızda ne güzellikler meydana geldiiii

yavrularıımızzz ii ki geldi hayatımıza..şükürler olsunnn

bugun yavrumun dogumgunuuu cok mutluyum kizlar valla nasilda gecti daha dun gibi tickerde 14 gunluk yazisi aklimda valla.cok sukur bugunlere.
diger bebislerinde dogum gunu kutlu olsunnnnn aileleriyle sevdikleriyle sevenleriyle daha nice mutlu huzurlu saglikli basarili kotuluklerden uzak yillaraa.

tubis gecmis olsun canim 1 metreden dusmedikce korkma dedi doktor.Allah korusun tabi de koruyor inanki sabileri.

bugün doğan bebelerimizi günleri kutlu olsun.nice sağlıklı mutlu yıllara

tülaycım pasta fiyatlarını sormuşpsun biz izmirden gitmeden yapalım diye burada erken bir doğum günü yaptık 20 kişilik pastayı 45tlye yaptırdık.lezzetliydi.

selam kızlar.. bir tatile gittik geldik üç günlük tatil burnumuzdan geldi.. ailecek hastayız çok fena..

bugün doğan miniklerin doğum günleri kutlu olsun nice nice yaş günleri yaşasınlar inşallah..

selam kızlar.. bir tatile gittik geldik üç günlük tatil burnumuzdan geldi.. ailecek hastayız çok fena..

bugün doğan miniklerin doğum günleri kutlu olsun nice nice yaş günleri yaşasınlar inşallah..

çok geçmiş olsun canım.çocukla tatil zor desene.

herkese slm
uzun zaman oldu girmeyeli
bizde tatil yapalım dedik burnumuzdan geldi offf.tatil sonrasıda hastalık
şükür şimdi iyiyiz.
hüsniye, çok geçmiş olsun canım.

bebişlerimizin doğum günleri kutlu olsun. dilek - defne su,zeynep - eda,nihal - tanay,
ayfer-erdal efe. geçmiş doğum günleri olan bebişlerimiz tuba-doğa, ela-eymen ve özlem-doruk , ebru-koray. daha kaldımı bilmiyorum
yaşlarınız hayırlı olsun. sağlıkla sevgiyle nice nice yaşlara.

sağolun kızlar.. çocukla tatil zor değil aslında çok eğlendi benim minik.. meğer doğuştan yüzücüymüş ama salgın var sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…