2009 Eylül Anneleri

selammm
bugün doğumgünü olan bebişlerimizin doğum günleri kutlu olsunnnn birer birer yaşlarına giriyolar geçen sene bu sıralar birer birer doğum bekliyoduk nasıl çabucak geçiverdi koca sene bütün bebişlere uzun sağlıklı mutlu ömürler versin yarabbim
tubacım nasıl üzüldüğünü tahmin ediyorum kaan da tatilde 3 kere düştü karyoladan önce pat sesi sonra ağlama nasıl eli ayağına dolanıyo insanın allah korusun bebişlerimizi bir saat içinde kusmazsa ve 2 saati normal geçirirse uyutabilirsin diye biliyorum cnm geçmiş olsun defneciğime
hüsniyecim filizcim çok geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirler inşallah kuzular
bircan gözü mikrop kapmış olabilir cnm bi dr a göster istersen geçmiş olsun
elacım eymen paşamızda yürümeye başlamış gözünaydın cnm
geçmişi okudum ama aklımda bu kadar kaldı unuttuklarım olduysa affola
bende perdelerimi yıkadım asıcam şimdi temizliğimi bitirdim allaha şükür vee tatammm bu sabah kaana yedirirken kaşıktan çııın sesi geldi nihayet dişleri çıkmış minicik görünmüşler hemde 2 tane birdennn

doğum günü olan yavrularımıza nice güzel yaşlar diliyorum.. dişi çıkan yavruyada ALLAH kolaylık versin..inci gibi dişler olsun..

bugun dğm günü olan bebişlerin doğum günleri kutlu olsun yeni yaşları onlara yeni yeni güzellikler getirsin ailecek nice dğm günleri kutlasınlar inşallah :))

defne suyun, edanın, erdal efenin (canım damadımkaydirigubbakcemile3) ve tanay nazın 1.yaşlarını kutlarım. sağlıklı, mutlu, güzel ve sizlerle nice nice senelere inşallah a.s.

geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşk.ederim arkadaşlar. şükür bir sıkıntı olmadı bugun hep takip ettik.
yanlız dünden beri huysuzlugumuz devam ediyor. ve inanın hiç ama hiç birşey yemiyor.
kahvaltıyı çoook zor yaptırdım, cunku en onem verdigim öğün.
bir de muhallebi yedi o kadar. onu da zorladım. yoksa tüm gün gram birşey yemedi, biraz enerji alsın diye..
ayrıca akşam ateşlendik. sanırım dişimiz çıkıyor, umarım başka birşey degildir. bizde durumlar boyle....

kızlar, evde yıgınla ütü var. süpürüp, toz almam lazım. bu aralar her gün iftar daveti vardı neredeyse.
hiç evde duramadım. zaten defne de huysuz, iş yaptırmıyor. pzt. 30 agustos tatil, eşim evde.
çocugu ona emanet edicem ve tüm gün yogun bir tempo beni bekliyor olacak...

dogum günü için bir şeyler düşünmem lazım. sanırım bayramın 1.gününe denk geldigi için annemleri de alıp
kayınvalideme gideriz. oraya çağırırız yakınları ve pastamızı keseriz.
ama sonraki hafta sonu evde sadece arkadaşlarımızı davet edecegimiz bir dogum günü yaparız.
ama tabi planlamam lazım, neler yapıcam, alışveriş vs.. yorucu ama çok güzel olacak zemuszemus

bu arada gamzem, üzme tatlı canını dicem ama olmuyor dimi...buraya gelirsen ugra da azcık laflayalım, içimizi dokelim. ben de patladım son günlerde....

hüsniş sana da geçmiş olsun bitanem ailecek acil şifalar size canım.

günaydınlar
iyi pazarlar herkese :))

tuba cım Defne nin iyi olduğuna sevindim
iştahı sıcaklardan da olabilir geri geldi sıcaklar yine

Son düzenleme:
kızlar çıldırmak üzereyim. benim oğlum gitmiş yerine huysuz aksi durmadan aglayan çocuk geldi. saat 12:30 uyutma cabamız basladı ve uyuyalı 10 dk oldu. uyuyor emziğini çıkartıp fırlatıyor uyumamak için. bişey gösteriyor anında elınde olmazsa kendını yerlere atıyor. aglayarak iş yaptırmaya calısıyor. bende bugun ıtıbarı ıle aglasada naparsa yapsın yapmıyorum.. o aglarken ömrümden ömür gidiyor ama yapmıycam..

selamm kızlarr
1 Yaşını dolduran yavrularımızın doğum günü kutlu olsun...
Tuba ve hüsniyeceğim sizde geçmiş olsun... Bebişleri yanınıza almamaya çalışın bu duşme olayları ne yazıkkı bu dönemlerde çok oluyor.
Ela gözün aydın karıştırmacı gazetecin yürümeye başlamış.
Ece dişleriniz hayırlı olsun bizde hala diş yok dr flor tableti verdi.
Meryem zaman zaman o huysuz dönemleri oluyor. Hani şu büyüme ataklarından olsa gerek.
Korayla cuma günü çocuk hastanesine ordan tıp fakültesine ordan da eğitim merkezine gittik. Yeni gelişmeler şöyle sol orta kulakta sürekli sıvı oluyordu bir türlü geçmedi tedaviyle şimdi o kulağa tüp takılmasına karar verildi. Oğlum küçük bir operasyon geçirecek. Aşımız bu yüzden haala beklemede. Bronşiti tam olarak atlatamamış. Son kür tedavi verdi dr. İşitme değerlendirmelerimiz iyi geçti.
Son olarak şunu söyleyeyim EVDE KİMSE BODUR EVİN REİSİ ODUR:)))

erdal efe mın tanay nazı ın,edanın,defnesu nun yenı yasları saglıkla mutlulukla ılelerıyle gecıreceklerı her gun yenı bır guzellıge adım atacakları pırıl prıl bır yıl olsun ıns.hepsını sevgıyle kucaklıyorumopuyorumnanaktan

oğlum dün ilk bayramlık tıraşını olduuuu :))))
büyüdü maaşallah bayrama beraber hazırlanıyossss
şükürler olsun

öyle tülay market arabasına oturttuğumuzda rafları karıştırıyo şaşırıyorum ya ne zaman çıktıda pusetten bunları yapmaya başladı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…