2009 Eylül Anneleri

sagol şekerim, dün gece çok kotuydu mecbur aldık yanımıza yoksa uyumuyordu.
ben de hiç birlikte uyumaktan yana degilim ama bazen mecburen oluyor işte.
poff.......eşim de bugun diyor ki: aklıma geldikçe ağlayasım geliyor hoşuma gitti oyle demesi :lepi:

bu arada karıştırmacı gazeteci ve son cumledeki soze bayıldım :)))

selam kizlar cok tesekkur ederim guzel dileklerinize ve kutlamalariniza.
santiyede barbeku icin yapilmis bir kapali mekan var orada kestik pastamizi muzik actik esli bir kac arkadasla.eklerim insallah resimleri.sukur bugunleride gorduk yaa.darisi basiniza ki yakinda bir bir baslar dogumgunleri kutlamalariii.

Kızlar çok mutluyum cumartesi oğlumu almaya gittim kayınvalidem çocuğu sıcakta çıkarmış sokağa neyse hazırmı çocuk gidicem ben dedim. ses çıkarmadı hazır mı dedim ben teyzene gidicem oraya kadar götüreyim dedi çantayla çocukla nasıl gidemezsin dedi bende ben onunla yanlız nerelere gidiyorum dedim gerek yok ben dolmuşa binicem dedi sinir oldu. sonra getirdi oğluşumun çantasını damla var elinde çocuğun gözüne damlat dedi bende bilip bilmediğim damlayı damlatmam boşuna almışsınız dedim sinirle aldı damlayı gitti ohhh canıma deysin o kadar rahatladım ki artık pek bişiy söyleyemez aldı cevaplarını. eczaneye gittim baya bilgili bir bayan var birtane damla verdi çocuklar ve bebeklerde kullanlabiliyormuş iyice okudum araştırdım ve gözüne damlattım şükür sabaha şişi kızarıklığı inmiş sadece küçük kırmızı bir nokta şeklinde kalmıştı bu günde gözle bile zor görülebilen bir noktacık yani oğlumun gözü iyileşti

hadi bircancim cok sevindim iyilesmesine/tabi senin rahatlamana da

ayfercim yok be gulum degstrmiyoruz o kendi ilerliyor ticker dogum gununuz de guzel gecmis tekrar kutluyrum erdal efemi

herkese selam..bircancım çok geçmiş olsun poyrazın gözü iyileşmiş.. bizde şu hastalığı atlatsak ya hayırlısıyla.. hala kuzumun geceleri ateşi çıkıyo..

herkese selam..bircancım çok geçmiş olsun poyrazın gözü iyileşmiş.. bizde şu hastalığı atlatsak ya hayırlısıyla.. hala kuzumun geceleri ateşi çıkıyo..

kızlar 7. dişimiz patladı altta 2 taneydi incimiz 3. oluyo ben gördüm ilk çok mutlu oldum

canım sizede Alah hemen acil şifalar versin hemencecik geçsinnnnnnnn

ohhh daha nice dişlere .. bizde altıncıyı patlattık geçen gün amam zorlandık biraz....sağol canım..

miniğimin yarın doğum günü.. ama sanırım ailecek kutlayacaz.. çünkü hastayız arkadaşların bebişlerinede bulaştırmak istemiyoz.. offf

slm kızlar
zafer bayramınız kutlu olsun canım türkiyem güzel günler görür inş.turkbayragi

dogum günü olan yawrularımıza nice sağlıklı yaşlar dilerim bahtları açık olsun kuzucukların

hüsniye geçmiş olsun bademe hemencik iyileşsin kuzummmm

sağol canım..valla iyleşsin kuzum bu yaz hiç uğurlu gelmedi bize..
dün akşam biz hiç uyumadık
ne atağı geçiriyoruz yine bilmiyorum

aynı ataklardan bizde de var canım.. sanırım sabrımı deniyo bade hanım.. çok mız mız bu aralar.. hele uykusu geldiğinde deliriyo iyice..

selam kızlar. zafer bayramımız kutlu olsun.
hüsniyecim çok geçmiş olsun canım.
tülaycım biz de delik deşik uyuyoruz. gece kalkıp ağlama nöbetleri geçiriyoruz. susturana kadar akla karayı seçiyorum ya. uyu uyan zombi gibi oluyorum sabahları.

tülaycım mrb bacım
biz haftanın 3-4 günü hep öleyiz zaten ya diş diyoz ya sıcak ya atak ya zart ya zurt
kesintisiz uyumayı özledim ya akşam yatıp sabah kalkmak istiyorum
yürüyünce daha güzel uyumuyo cnm ya hani öle diyolar benim ümidin yaşın geçmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…