2009 Eylül Anneleri

Günaydın.
Zafer Bayramınız kutlu olsunn...
Bişey sorayım size ben koraya yemek yedirirken kaşığa bişey çarpıyor tık tık se çıkıyor dişimı çıktı diye bakıyorum bişey yok bu ses nerden geliyor??? Dün annemde bardakla su içirirken aynı oldu. Eşim de diyorki o dişler ihtiyaç anında çıkıyor sonra kayboluyor:))

gülcan ilk zamanlarda öleydi
parkta filan yürüyünce uzun uzun uyuyordu
artık yürümek yeni bişi değil onun için
yormuyor sanırım...diş filan da yok bizde gelen

ebrucum walla bence diştir canım o. yani tam göstermiyorlar ağızlarını cicozlar. görememiş olabilirsiniz.
tülay biz de şaşırıyoruz bazen. nasıl oluyor da iki dk kıçının üstüne oturmuyor ve yorulmuyor diye

İnşallah diştir canım yaa yoksa koraya alt üst damak yaptıracağım.

merhaba hanımlar ramazan sonrası bakalım ne olucaz oruç tutmadığım halde çok gerginim eşim ve annesinin yaptığı her söylediği batıyo allah hayretsin

ebru cum 4 diişimiz var bizim
yeni gelen yok demek istdm

Tülay sana bişiy sorcam kız. Ben niyetliydim ama regl olmuşum orucu bozdum annem zaten bozuluyor orucun bişiyler yeyip içebilirsin dedi çünkü zaten kazaya kalmış oluyor ya diyanetin sitesinde falanda öyle yazıyor sen nasıl biliyorsun

kızlar ya ben dkh kullanıyorum hapım bıttı regl olcam dıye beklıyorum ama sokemıo yanı kahverengı bıseyler gelıyo ama pedım tam anlamıyla kırlenmıyo bıle genelde cok afedersınız tuvalet kagıdına gelıyo.nıe boyle sokemıorum anlamadım.gebelık suphem yok ondan emınım.ama ne yapmam lazım bılmıyorum cok gergınım olamadıgım ıcın.sarıyorum esıme hep

benimde aynı canım ama bu gün geldi daha benimki bakalım yarına sökülür mü?

merhaba kızlar....bızım ılk dısımız cıktı :)))) cok sukur.ama hala gecede 4 5 kez uyanıp sallanmak ıstıyo hep.agırlastıda.daha fazla ayagımda sallayamayacagım dıyerek bı urun aldım.sımdılık memnunuz.bebek hamagı adı.doruk 12 kg ı gectı.ama hala putur yıyemıyo.bakalım.
hala kahvaltımız bulamac meyvemız ve corbalarımızda tel suzgecten gecıyo.
bızde boyle haberler.

bırcancım sevındım oglusunun gozu ıyılesmıs.

gulcancım bızdede aynı geceler gecmıyo.dış dıyoruz atak dıyoruz oyle baglıyoruz napalım.sagolsunlarda...

elacım masallah eymene. ne guzel. bu arada bebıs olmadıgına emınsen sorun etme canım.olabılıyo.bendede bır kac kez oldu aynı senın durumun.ama hapı bıraktım ben sonra cunku sınırlı bırı olmustum.

tulaycım pasan napıyo.masallah ptır pıtır gezıyomus ne guzel :)

herkesı opuyorum.kendınıze ve bebıslere ıyı bakın kızlar

iyi yapmışsın bircanım. boyle cevaplar ver her zaman ki o da biraz geri dursun, çekinsin senden. ezdirme kendini, alışmasın. yoksa daha zor olur. yerimseniben

gozunaydin bircancim gecmis olsun.
ya elacim ticker degistirmiyos dimi 1 yas sonrasi icin ilerlememis benimki cunku napacuuuk

canım çekti senin tickerını dünür ben de istiyorum, yapıver sevabına canımm opuyorumnanaktan

kızlar 7. dişimiz patladı altta 2 taneydi incimiz 3. oluyo ben gördüm ilk çok mutlu oldum

canım sizede Alah hemen acil şifalar versin hemencecik geçsinnnnnnnn

oooh hadi gozunuz aydın. biraz düzelir inş. artık iştahı..

dün akşam biz hiç uyumadık
ne atağı geçiriyoruz yine bilmiyorum

tülaycım, çok güldüm kız valla ben geçiriyorum artık bizim evde atakları kaydirigubbakcemile3 sinir geldi bana da mafoldumben

sinemcim tekrar gözünüz aydın canım.
bu arada doruk paşaya da maşallah cnm 12 kiloyu geçmiş
hamak bize de lazım. sen hangisini aldın bi yazarmısın canım..

kızlar bugun defneyi anneme bırakıp kuzenlerle alışverişe çıktık, sonra da iftar yaptık.
hem özledim kuzumu, hem de çok iyi geldi.
annemler 3 kişi nasıl yorulmuşlar defnenin peşinde. vay haline dediler :))
oyle boyle degil ya 2 dk kıçının üstüne oturmuyor, oyuncakları kendime aldım zaten, hiç oynamıyor
iştahsızlık tavanlarda yine ama bugun patlamaya yüz tutmuş ve üstten ilk dişimiz, toplamda 5.dişimiz göründü.
umarım çıkınca biraz düzelir bu durum. biz de boyle şekerler.
optum siziiiiiiiiiiiiiii

canım çok sevindim inciniz geliyor demek. ama arada bırakmak lazım kuzuları hem bze hem onlara iyi geliyor çünkü ister istemez sende bütün gün onunla sinirlerin yıpranıyor yani değişiklik lazım. ohh tatlım ya ne güzel alışveriş yapmışsın neler aldın? bende bayramda ve doğum günümüzde giyicek bir elbise aldım kendime oğluşa bir kaç yere batım şık bişiyler bulamadım. and wowo da güzel şeyler var gibi bakalım

gunaydiiin bircancim gule gule giyin aldiklarinizi.tabi tum alisveris yapan hatunslar.
tubacim canim dunurum az daha sabir ticker bakmissin 2 ye dogru yol aliyoor.

bu arada gece defalarca aglayarak sizlanarak kalkma bizdede var.su iciyor hep.gece 4 gibi yanima almak zorunda kaliyorum uyumaz yoksa..sonra yerine koyuyorum falaan filan.hepsi bi atakta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…