2009 Eylül Anneleri

günaydınlar :)
sabah düştük yine
ve iştahsızlık bizdede tavan yaptı dünden beri
bayrama kadar normale dönsek bari.....

tuba ne güzel çok şanlısın...
bircan gözün aydın cnm drısı başımıza

günaydın kızlar 3 gün tatil misafirdi ,temizlikti..nasıl geçti anlamadım..oğluşumda artık yavaş yavaş yürüyor..ama çok düşüyor..

kızlar günaydın nasılsınız

flibron diye bir öksürük şurubu vardı isimini tam hatırlayamadaım bilen var mı

Tülaycım canım benim bitanem napıyorsun? Oğluşun nasıl? Paşam benim. bizimkide dün hep yemiş yemiş kusmuş sonrada annem bişiy yedirememiş ağlamış napalım dişimiş patladı midesinmi üşütü ki annem nane limon kaynatmış bakalım bu güne nasıl olcak

günaydınlar kızlar. benim eşekdede bi atak var anlamadım. adamı yastıga koyuyorum sallamak için yok durtmuyor. illa yatakta yuvarlanacak. öylede uykuya gecemıyor uyutana kadar akla kara secıyorum sınırler tavan yapıyor:)

evet canım bizimkininde çok uykusu olsa bile 1 saat ayağımda sallıyorum anca uyuyor

bircan cım dün itibariyle kusmalarımız geri geldi
bizimde kaşığı görür görmez kusuyoo yemek istemiyoo
dün 1 öğünle geçti emmedi de
diş gelicek galıba

ve inanılmazzzz huysuz sabah ondan düştü zaten
herşeye bi ağlaması var görmn lazm
ama geçicek bu günlerde inş.

ayfercım emzık kullanıyoruz biz. gecen gun emıyor gozlerı kapanıyor sırf uyumasın dıye emzıgı fırlatıp attı kaç kez

Canım benim çok geçmiş olsun ama bizimkide sürekli bir yerlere çarpıyor yürümediğinden pek düşmüyor ama koltuğa çıkmayı öğrendi ama inmeyi beceremeyip düşüyor...

Tülay bizim dişimiz patladı ucu görünüyor ondan olabilir belki kusmaları ya ne bileyim içim üzülüyor hiçte yerinde durmuyor ama bizimki bide hep kucağa gelmek ayağa kalkıp onu gezmeye götürmemizi istiyor ya napcaz bilmiyorum. ağlıyo attaaa diye bide o başladı bu günlerde önceden bu kadar değildi

tülay çok geçmiş olsun yaa bu eseklerın huysuzlukları çok zro. benım eşek gecen gun fenaydı ki hala fena ama o gun bambaskaydı. uyumadı yatagına koydum aglıyor babası geldı almak için ayaga kaldırdı patı dıye kendını sırt ustu attı. Allah korusun yerde boyle bır hareket yapsa

meryemcim hepsi aynılar bu ara
bircan yürüyüncede çook düşüolar emin ol
elaaaaaaaaaaa eymen yürümeye devammı?

akşm abimlere gttk oğlu var 4 yaşına girdi yeni

ayyyy 2 oğlan hiç bi oyun oynayamdlr,hep peşinde koştuk

halil ibrahim de artık hiç bi çocuktan aşağı kalmıyoo oyuncaklar paylaşılamıyo

dönüşte eşime dedim bunlar iyi günlerimiz galiba 2 çocuğumuz olsa böle oluckkkk

sevgisi olmasa insan nasıl cesaret eder ki 2.bebeğe???

TÜLAY BİZİMKİDE AKSİNE mesela pazar günü annemin teyzesinin torunu var 3 ay küçük poyrazdan. çocuk korkuyo poyrazdan oturuyorlardı yerde poyraz çocuğa küplerinden veriyo almayınca atıyo çocuğa memeni ver diyorum çıkarıyo kendi ağzından veriyo çocuğa ama sonra bir hışımla elinden alıp kendi ağzına tıkı veriyor memeyi çok seviyor çok düşkün oldu bu aralar. diğer çokcuk poyraz çığlık atınca bir ağlamaya başladı bizimkide oyun sandı çocuk ağladıkça çığlık atmaya devam ettimi çocuk susmuyo dışarı çıkardı annesi annem bebek nasıl yapıyo diyorum poyraza bide taklidi yapıyo aaaaaa diye ağlıyormuş. sonra aradan 5-10 dk. geçti annesi getirdi çocuğu poyraz gene çocuğa bakıp çığlık atmazmı çocuk gene başladımı içli içli ağlamaya ayy içim gitti. neyse sonra annesi zorla uyuttu çocuğu bizimki fena. çocuk sessiz sakin sakin oynuyor oyuncaklarla bizimki küpleri tak tak diye çarpıyor annem bizimki yobaz diyor ama ne güldük. sonra oynamıyor oyuncaklarla çocuk eline bişiy alıyo gidiyo çocuğun elindekini ağlıyo oda garibim ağlıyo ay bizimki fena.

Kızlar ya poyraz dizlerinin üstünde yürümeye başladı annem bu çocuk hep böyle yürücek galiba diyo çok mutlu oluyo çekirge gibide zıplıyo dizlerinin üstünde dizleri morarıyo kızarıyo emekleme dizliklerini takıyoruz terletiyo. müzik duyunca hele dizlerinin üstünde zıplatarak ellerini havaya kaldırıp zıplıyo dizlerinni üstünde oynuyo tüm evi geziyo öyle

SELAM KIZLAR
yorumları zar zor okudum biraz
Tülayım çok geçmiş olsun, Halilim kusuyormuş, dişlerden sanırım, bizimde kaşıntı var ama görünürde şişlik filanda yok
kolayca çıkarsın yavrum inşallah

Bircan bayıldım yaa poyrazın hareketlerine :)))
benim kızda tam bir cadı, paylaşmayı bilmiyor asla, eltimin oğlu 2 yaşında çocuğun kolunu mıncıklıyo, saçını gidip çekiyor, elinde ne varsa illaki kendisinin olacak hemen alıyor

günaydınlar....

bütün çocuklar sapıtmış sanırım... bu sapatan bebeler listesine rüzgarı da ekliyorum....

tülay benimki bizden asla bişey yemiyor, herşeyi kendisi yiyor.... ve iştahı açıldı gibi bu nedenle.... makarnayı , dil peynirini, kavunu ve üzümü iştahla yiyor..... koca koca lokmalar yutmaya başladı.... kendi başına böyle daha iyi önüne koyuyorum yiyor valla....zamanında ne kadar ısrar etmişim ben ya, çocuk yemeğin keyfine varmaya başladı...

bir de iki akşam kaşık verip önüne muhallebi koyuyorum. dün ilk defa 4 kaşık aldı tabaktan ve ağzına attı muhallebiyi... acayip sevindim. kaşığı tabi süper tutamıyor ama yine de iyi sayılır.... ama geri kalan muhallebiyle oynadı, saçları, göbeği muhallebi oldu hep.... biraz zahmetli ama sonucu iyi olacak eminim. cumartesi arkadaşıma gitti , kızı iki yaşında, yoğurdundan tut, çorbasına kadar çocuk bir damla dökmeden kendi yiiyor, bir yaşından önce eline kaşık vermiş alıştırmaya başlamış... artık biz de deniyoruz bakalım.... inşallah rüzgar da öğrenir biran önce, herşeyi öğreniyorlar, niye öğrenmesinler dimi....

doğumgünlerini kutluyorum tüm bebeklerin, Allah uzun ömürler versin hepsine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…