2009 Eylül Anneleri

canım benim ya kıyamam ona. napalım malımız kıymetli. birazda fesatız

çok güzel resimler varmış.ben cesaret edemezdim..eymen uyuyunca biz parmaklarımızın ucuna basa basa dışarıya çıkıyorz nerde kaldı resim çekecez

ben geldim kızlar. şu mızmızlar tablosuna kafadan ilk başa ekleyin ali efeyi. zira kendisi sabrın sınırlarında geziniyor :) koşup koşup jhooooop balkondan atlayasım var o derece :)))

acayip akıllı bu bıdıklar yaa, yaptıklarını anlatmakla bitiremeyiz :))

bişey sorcam size kızlar
kahvaltıda ne veriyorsunuz?

teblıgatı aldıkzemuszemus
yarın yolcuyuz ıns
evde kalan son tek tuklerı topluyorum
ama mutluyum hem de burdan kurtulmak ıstememe ragmen huzunlu
sonucta buraya gelın geldım
eymenım bıze burda hedıye geldı rabbımden
tuhaf haller ıcındeyım
tulaycım eymenı sormus hala yuruyormu dıye
zaten daha yuruyemıyordu
o gun 10 adım attı sans eserı mıydı neydı bır daha o kadar adım atmadı
5-6 da kalıyor sımdılık

bahar sabah anneme dedımkı c.tesi kendımı camdan atıcaktım:) diyoki kızım aklını basına topla:) aha benden bı manyak daha:)

eymen bu günlerde balkondan oyuncaklarını atmaya merak sardı..bizim yüzümüze bakıyor bakmadığımız an alıyor eline oyuncak hızla emekleye emekleye balkona çıkıyor ve..hop bizim balkonda tam cadde üstü Allah korusun o sırada yoldan geçenin kafasına atsa..ama çok eğleniyor yaramazlık olduğunun farkında

Son düzenleme:
ya walla tam iştahı düzeldi oğlum bir kase çorbayı bitirmeye başladı derken yarısını yedirene kadar batmayan yer kalmıyor. mama sandalyesinde sürekli çığlıklar bişeyler istemeler alınca yere atmalar oooof of.
arifecim ben 1 ölçü devam sütüne yumurta sarısını labne peynirini ve tereyağını karıştırıyorum canım üstüne de danino nun kahvaltı yoğurdu var 1 tane ondan yediriyorum-dum tabi artık bunun yarısını yerse göbek atıyom :)

canım Allah kolaylık versin sana
hayırlı olsun yeni yeriniz, kimbilir bu gideceğin yerde ne güzel günler yaşayacaksın
eymenim de Hanne gibi yürümüyo sanırım, biz anca tırmanıyoruz biryerlere
yürümeyi bıraktık, çıkmaya çalışıyoruz yükseklere

ela gözün aydın, insan üzülmez olurmu, şimdi bende 100 metre karelik lojman oturuyorum mesela, içine zar zor sığıyorum, çoğu zaman yakınıyorum ama öyle bağlanmışımkği anlatamam... yani alışkanlık ve yaşanmış ilkler var sonuçta.... inşallah iyilerle karşılaşırsınız yeni yerinde...

sabah kahvaltımızın çok değişik bir kompozisyonu var.... domates ve salatalık, dil peyniri, su böreği, üzüm..... hangisini yerse artık, önüne koyuyorum.... 150 cc pınar ilkadım, 150 cc meyve suyu taze sıkılmış....

ya haftasonu sinir oldum alışveriş merkezindeyiz, kadınında çocuğu var, baktı rüzgar yürüyo , kadın elindeki balonu sallayarak rüzgarı yanına çağırdı, rüzgarı tutamadım, balonu verecek diye zavallım jet hızıyla kadına uçtu, kadın balonu kullanarak oturduğu masadan iyice yaklaştırıyo rüzgarı kendine, rüzgarı yakaladım, hadi gidelim diyorum, o balon sevdasında, sinir oldum kadın hala gel gel yapıyor balonu göstererek, dedim eğer balonu vermeyeceksiniz, lütfen göstermeyin, olsun alsın oynasın azıcık diyo, lan gerizekalı oynayıp tekrar verirmi çocuk, valla kadına ters ters baktım, lütfen annecim gidelim artık dedim.... ne gerizekalar var ya....

kızlar eğer süt içirmekte zorluk çekiyorsanız, denenmiş ve başarıya ulaşmış yöntemler söyleyim size...

1- baba süt bardağını alır ooohhhh ne güzelmiş nam nam diyerek içer gibi yapar, sonra süt çocuğğa verilir...

2- oyuncaklarına süt bardakla içirilir tek tek, içirilmiş gibi yapılır yani.... sonra kendisine verilir....

3- bir yudum aldıktan sonra alkışlanır, aferim kzıım denilir, alkışı duymak için süt içilmeye devam edilir....

inşallah sizde de tutar.

bşrde haftasonu tahin pekmez verdim, karıştırdım ikisini, sonra sulandırdım bira... yoksa macun gibi oluyo.... 2 kaşık tahin, yarın kilo pirzoladaki kadar protein içeriyormulş... zaten susamın kalorisi çok yüksek....

ama gıda alerjileri içinde susam, dünya genelinde 9. en sık rastlanan gıda alerjisiymiş.... ve tehlikeliymiş, özellikle atopik dermatitli bebeklerde rastlanabilirmiş.. dolayısıyla ben bu karışımdan ilk önce 1 çay kaşığı verdim. 1 saat içinde bişey olmadı, kalanını verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…