ya walla tam iştahı düzeldi oğlum bir kase çorbayı bitirmeye başladı derken yarısını yedirene kadar batmayan yer kalmıyor. mama sandalyesinde sürekli çığlıklar bişeyler istemeler alınca yere atmalar oooof of.
arifecim ben 1 ölçü devam sütüne yumurta sarısını labne peynirini ve tereyağını karıştırıyorum canım üstüne de danino nun kahvaltı yoğurdu var 1 tane ondan yediriyorum-dum tabi artık bunun yarısını yerse göbek atıyom :)
ela gözün aydın, insan üzülmez olurmu, şimdi bende 100 metre karelik lojman oturuyorum mesela, içine zar zor sığıyorum, çoğu zaman yakınıyorum ama öyle bağlanmışımkği anlatamam... yani alışkanlık ve yaşanmış ilkler var sonuçta.... inşallah iyilerle karşılaşırsınız yeni yerinde...
sabah kahvaltımızın çok değişik bir kompozisyonu var.... domates ve salatalık, dil peyniri, su böreği, üzüm..... hangisini yerse artık, önüne koyuyorum.... 150 cc pınar ilkadım, 150 cc meyve suyu taze sıkılmış....
ya haftasonu sinir oldum alışveriş merkezindeyiz, kadınında çocuğu var, baktı rüzgar yürüyo , kadın elindeki balonu sallayarak rüzgarı yanına çağırdı, rüzgarı tutamadım, balonu verecek diye zavallım jet hızıyla kadına uçtu, kadın balonu kullanarak oturduğu masadan iyice yaklaştırıyo rüzgarı kendine, rüzgarı yakaladım, hadi gidelim diyorum, o balon sevdasında, sinir oldum kadın hala gel gel yapıyor balonu göstererek, dedim eğer balonu vermeyeceksiniz, lütfen göstermeyin, olsun alsın oynasın azıcık diyo, lan gerizekalı oynayıp tekrar verirmi çocuk, valla kadına ters ters baktım, lütfen annecim gidelim artık dedim.... ne gerizekalar var ya....
bşrde haftasonu tahin pekmez verdim, karıştırdım ikisini, sonra sulandırdım bira... yoksa macun gibi oluyo.... 2 kaşık tahin, yarın kilo pirzoladaki kadar protein içeriyormulş... zaten susamın kalorisi çok yüksek....
ama gıda alerjileri içinde susam, dünya genelinde 9. en sık rastlanan gıda alerjisiymiş.... ve tehlikeliymiş, özellikle atopik dermatitli bebeklerde rastlanabilirmiş.. dolayısıyla ben bu karışımdan ilk önce 1 çay kaşığı verdim. 1 saat içinde bişey olmadı, kalanını verdim...
inanmıyorum süt sağma makinem bozulmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çekmiyo ne yapacam şimdi ya
Kızlar annemi aradım bizimki koltuktan koltuğa kendi yürüyormuş arada yan yan gidiyormuş ama çok mutlu oluryormuş
bahar al bizdende o kadar
tam yemeye başladık belki biras kg alıcaktı ama
hooppp başa döndük
maşallah barekallah, aşmış poyraz kendini hehee
bakalım aslında tembel yürücekmi belki heves eder yürür artık
ayfer hoşgeldin canım
maşallah kuzuların kahvaltıları baya zenginmiş, ben hep aynı takılıyorum
neden labne yada dil peyniri veriyorsunuz? ben normal peynir, bizim yediğimizden veriyorum, arada birde keçi peyniri veriyorum
ayfer hoşgeldin canım
maşallah kuzuların kahvaltıları baya zenginmiş, ben hep aynı takılıyorum
neden labne yada dil peyniri veriyorsunuz? ben normal peynir, bizim yediğimizden veriyorum, arada birde keçi peyniri veriyorum
:hulya:
poyraz zoru başarıyor, koltukda yürümek öyle kolaymı? yere koyuncada yürür Allahın izniyle annesiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?