2009 Eylül Anneleri

evet yaa eskisi gibi yemiyorlar artık, 4,5 saat aç bırakıyorum iştahla bir kase yemesi gerekirken çorbayı, 2,3 kaşıktan sonrasını şebeklik yaparak v.s v.s ile yediriyorum, her yer batıyor dediğin gibi
kahvaltı içinde sağol canım

ben önüne koysam domatesi sıka sıka suyunu çıkarır, birşeyleri mıncıklamayı sıkmayı çok seviyor yaa
ben sadece yumurta peynir ekmek ve pekmez veriyorum, önceden ıhlamur demliyordum, içmemeye başlayınca bende daha demlemedim, su veriyorum

böyle salak kadınlara bende sinir oluyorum yaa

tahini hiç vermedim, pekmezle karışık denemek lazım

bahar al bizdende o kadar
tam yemeye başladık belki biras kg alıcaktı ama
hooppp başa döndük

annemi aradım şükür Bizimki kahvaltısını yapmış. ama kusmalar devammış. ama sanırım bende de sorun var
pazar günü çocuğu obez yapcak gibi ne bulursam yedirdim belkide midesi bağırsakları doluydu...

Sabah tereyağı peynir toz kahvaltı aması süt yedirdim
sonra meyvesine biskuvi koydum yedirdim
sonra yoğyrduna ekmekve yumurta sarısı koyup yedirdim
sonra kavanoz sebze mamasına gezmeye gittiğimiz için hazır verdim hero baby havuçlu pirinç çorbası çok güzel onun içine ekmek koydum yedirdim
sonra sofyada mercimek çorbası çirdim birazcık
yatmadan da muhallebi yedirdim 100 gr kadar
ama aralarda kraker ve üzüm yedi.
ama şaşırdım o yedikçe bende yediridm napim keşke her gün yese öyle ama çok zor.

okudum okudum kimleri cevaplicami unuttum yaf masallah anam sizin bebeler pek bi aktif.bizimki jet hiziyla emekliyor alkis yapiyor bay bay yapiyor bide ga aga diyor anacim fazla bi numara yok su anda ha bide ce e oynamayi biliyor kapilari acip kapatma merakimiz had safhada.dolaplari acip icini bosaltma yerlere vurma gibi.oyuncaklarin yuzune bakan yok pek.
kahvalti isine gelince milupa peynirli pekmezli toz karisim icine cekilmis ceviz koyuyorum.uzerine labne peyniri 40 gr kadar.peyniri tattirip biraz ondan biraz ondan veriyorum.
ya ama artik bizim gibi yemek istiyor sanirim yani ekmek falan yemek istiyor sasirdim.

valla bircan yedimiydi tikistiriyos cocuklara ohh sanki biz yiyoruz gibi hissedip.ya yesinler bosver nasil olsa hareketliler cok.
bu arada gulaycim medela kiraliyor sen yaptirana kadar hemen temin et derim.o balonlu kariyida dovesim geldi:)

ayfer hoşgeldin canım
maşallah kuzuların kahvaltıları baya zenginmiş, ben hep aynı takılıyorum
neden labne yada dil peyniri veriyorsunuz? ben normal peynir, bizim yediğimizden veriyorum, arada birde keçi peyniri veriyorum

ben Labne yada keçi peyniri veriyorum. ama geçen bizim yediğimiz tulum peyniri verdim eline bitirdi

canım bende normal verıyordum tabı tuzsuz yada tuzu alınmıs:) ama alituna tamamen peynırı bırakınca su ara labneye döndüğk yine

arifecim hosbulduk.ya canim tuzlu geliyor diger peynirler ve zararli bebeklere diye biliyorum.bide bu krm gibiya daha kolay sanki doktorda bunu onermisti ilkin hep oyle gidiyor.

eymene yemek yedirmek zaten olay oluyor. ilk lokmayı muhakkak çıkarıyor ister sevsin ister semesin..yutmaya cesaret edemiyor.ama bende öyleyim değişik tatlara hiç açık değilim değişik yemek olunca ilk lokmayı zor yutarım..ala ala bu huyumumu almış.. ilk lokmayı çıkarıyor sonra güzelce yiyor...
az önce kayınvalidemi aradım eymen kolonyanın kapağını ağzına almış ağzını yıkadım dedi..

halil ibrahim de aynı ayfercim
işine geldimi bişeyi getir dioz getiriyo
yoksa oralı olmuyooo
bide eskiden daha çok konuşurdu şimdi hep mızlama modundaa

bu arada KAY marka keçi sütü yapmaya başlamış kutuda bilginz ossun ilgilenenlere!!!

peynir konusunda cevaplarınzla mutmain oldum, sağolun :)
melemen veriyorum bazen çok hoşuna gidiyor, ekmek banıp yiyor kızım, kendi değil tabi ben yediriyorum :))

birşey daha var aklımda devit ve kan ilacını hala veriyormusunuz?
bizim doktor deviti sağlık ocakları 1 yaşından sonra vermiyor dedi, fakat ben 2 yaşına kadar dişleri çıkana kadar verilmesini öneriyorum, eczaneden alıp ver dedi
ferrosanol kan ilacınıda 13,14 .cü ayında tahlil yaparak kan değerlerine göre kesecekmişiz.
1 yaşına giren kuzular aşılarını oldular sanırım
kızamık aşısınıda sağlık ocağı vurmuyormuş, onuda özelden vurdurcakmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…