ali efe deliriyor tatlı için. ama herşeyi tadımlık yiyor. dondurma da tatlı da çikolata da. ama turşuyu da sevdiğine göre annesi gibi ağzına uygun ne bulursa yicek sanırım :)evetbaharcım, yakında ellerinden dondurmaları da eksik olmayacak...
ya benim kız şimdiye kadar tatlı şeyleri hiçbirzaman kendi isteğiyle yemedi... azda olsa yese diyorum, mesela size saçma gelecek ama hiç çikolata falan yemeyecekmiş gibi geliyor. ağzına azıcık çikolata veriyorum, hemen püskürtüyor, çocuk böyle mi olur ya :)
hafta sonu babam keçi sütü getirmiş taptaze yeni sağılıp geldi hemen yoğurt falan yaptım kay marka keçi sütünden o kadar farklı ki baya ağır bir kokusu var hatat kağan içince keçi gibi koktu :))) zaten inatçı tam keçi oldu
supersin filizcim yaa.
insan paristen gelince helo girl oluyor tabi:) hoşgeldin sefalar getirdin, nasıl geçti, neler aldın neler ucuzdu, eşimin arkadaşı eylülde geleceği için sana yük yapmak istemedim. ne tavsiye edersin.....
tülaycım çğnemesi için eline dil peyniri yada ağzına erişte var.
walla poyrazın hızına yetişilemiyo. ali efe baya geride kaldı desene hala biberon :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?