2009 Eylül Anneleri

ali efe deliriyor tatlı için. ama herşeyi tadımlık yiyor. dondurma da tatlı da çikolata da. ama turşuyu da sevdiğine göre annesi gibi ağzına uygun ne bulursa yicek sanırım :)

biz de keçi sütü alsak mı dedik ama oğlan bu kadar inatçıyken bi de keçi sütü içerse ne oluruz diyerekten vazgeçtik

zaten sütü içince akşam yemeğindede tuzluğu masaya boşaltıp yalamaya başladı :))))) tam keçiiii

ayferim ali efe de biberon sevdalısı. bi ara devam sütünü bile bardakta içmek istemişti ama malesef sadece 1 hafta kadar sürdü ben de bardağa alışsın istiyorum ama zor görünüyo ya

eymen tam bir tatlı canavarı akaşm çikolata yiyordum bir parça verdim yedi yine geldi az daha verdim son parçayı ağzıma atıyordum bir bağırıyor..neyse paylaştıkta sustu.. abur cubur çok seviyor.dondurma çikolata bi cipsim kaldı onuda paylaşamam

hic demi ama :) daha dun gibi aklimda cam rendede elma suyunu vermistim ilk kasigi surat ifadesi yaaa.simdi bak neler konusuyoruz cok sukur Allah`a.

insan paristen gelince helo girl oluyor tabi:) hoşgeldin sefalar getirdin, nasıl geçti, neler aldın neler ucuzdu, eşimin arkadaşı eylülde geleceği için sana yük yapmak istemedim. ne tavsiye edersin.....

tülaycım çğnemesi için eline dil peyniri yada ağzına erişte var.

:)))
zor geldi ya..gece uyurum şöyle ooohh diye gittim ama yüz kere uyandım yine alışkanlık olmuş tabi..

valla H&M'e gittim öncelikle..epey ucuzdu..kot aldım mesela 7,95€ idi..oradan epey bişeyler toparladım.bu arada herşey made in Turkey..

Disney oyuncakçıcısından oyuncaklar aldım..lego aldım..
ama hepsi seneye kullanmalık..
bir de lacoste'tan t-shirt aldım..doğumgününde giymelik..burada o kadar küçükleri yok..
biraz para bayıldım ama ona.

bir de klasik mustela tabi :)

walla poyrazın hızına yetişilemiyo. ali efe baya geride kaldı desene hala biberon :)))))

ya canım benimde annem alıştırıyo şişe buldumu hemen kaldırıyo içiyormuş güya. bide annem tabaktan salata suyu domates suyu içiriyor alışmış şimdi bekliyor domatesler bitsede içsem diye. bardaktan şişeden çok rahat içiyor her meyvenin suyunu içmiyor ama havuca bayılıyor bardakla veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…