2009 Eylül Anneleri

gülay neler veriom bi bilsen
1 günde 5 kez süpürge tuttuğumu biliyorum ama ...
tam az az ekmek yemeğe başlamıştı kiii 50 gr almış 1 haftada

atakımız geldizemuszemus dağıttı bizi

gülay neler veriom bi bilsen
1 günde 5 kez süpürge tuttuğumu biliyorum ama ...
tam az az ekmek yemeğe başlamıştı kiii 50 gr almış 1 haftada

atakımız geldizemuszemus dağıttı bizi

Tülay ya bizimki kapalı süpürgeden bile korkuyor çok ağlıyor sarılıyor kucağıma kapanıyor o kadar korkuyor ki ama nedense nasıl anlıyorsa babaannelerdekini çalışırken görmedi ama ondanda korkuyor. yengemlerdekindede çocuk nerde süpürge görse korkup kaçıyor alıştıramıyorum neler yaptık

cnm halil ibrahim maaşallah hiç bişiden korkmuyo karanlıktan,dar yerlere sıkışmaktan,süpürgeden,çamaşır,bulaşık makinesi vsvs bu defa tıraştan bile korkmamış

bizimkiside süpürge hastası en büyük oyuncağı araba gibi sürüyor..çalışırkende hep yanımızda o konuda rahatım .geçen çamaşır makinesi çalışıyordu sen git düğmesine bas kapat bende allah allah niye kapısı açılmıyor dedim sonra boşaltmaya bastım açtım.akşam baktım yine gitti kapattı.. bulaşık makinesinide kapatıyor. artık iyice büyüdüler yaptıkları haylazlıklara bakılınca

bizimkide bütün düğmelerine baıyor döndürülenleride döndürüyor kurcalıyor herşeyini

reyhan H&M Türkiyede de satışa başladı galiba. organik işlerinin sertifikalarını bizzat kendim yazıyor kumaş akışını takip ediyordum bir dönem. ordan biliyorum ki işlerini çok sıkı tutuyorlar. bir sürü döküman aman yarabbi. onların organik ürünleri baya güvenilir diyebilirim adı geçmişken. topiğin bilmiş ukalası olarak :)))))

reyhan hosgeldin gule gule kullanin aldiklarinizi.
bircan seninki asmis anacim masallah de kicini kasi:)
tulaycim canim ya valla bizimki daha yeni cignemeye basladi 15 gun falan oldu dusun yani.pure olarak yedir zorlama yavrum ya.

kimse var mı:))).bebeğim yaşına girecek ama halen yürümüyo 2 3 gün yürümeye yüz tutmuştu.adım atabiliyodu.korkuttuk sanırım çocuğu.yürümesi için ne yapabilirim?

canım ben indirimden kendime ayakkabı aldım birkaç tane. birkaç parça da kıyafet aldım.
ama hala bayramda ne giyecegimi bilmiyorum. studyo da resim falan çekilecegiz. güzel olmam lazım zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kızıma da ilk adım ayakkabısı, yaza sandalet, birkaç kıyafet vs aldım. benetton da, boyner de güzel indirimler var. aslında tam sezon sonu her yer indirimde. hatta yeni sezon geldigi için indirim bitti bitiyor. seneye giyeceklerini şimdiden aldım biraz. iyi oldu kaydirigubbakcemile5

mehtapcım kuzum napıyosun? bir slm yazıp çıkıyorsun her defasında. şöyle bir cümle kurdugunu goremedim aylardır. iki kelam yaz da konuşalım şekercim yerimseniben

hep aynı dertler yaa...
cozutan bebekler, abuk sabuk ataklar, dişler, iştahsızlıklar, mini kazalar, gece uyanmalar, uyumamalar, dogum günleri, hastalıklar......
allahım hepimizin yardımcısı olsun...

bugun defne de akşam 7 ye kadar uyumadı. sonra uyudu ve tam ezan okunurken uyandı 1 saat sonra yani. nasıl aglıyor uykusu var ama uyuyamıyor yine. zor susturdum. saat yarım da babası uyutabildi ancak. agrısı var kuzumun sanırım. ateşi yok ama agrı kesici içirdim. sanırım iyi geldi. şu diş gelsin artık yaa.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…