gülay neler veriom bi bilsen
1 günde 5 kez süpürge tuttuğumu biliyorum ama ...
tam az az ekmek yemeğe başlamıştı kiii 50 gr almış 1 haftada
atakımız geldizemuszemus dağıttı bizi
Tülay ya bizimki kapalı süpürgeden bile korkuyor çok ağlıyor sarılıyor kucağıma kapanıyor o kadar korkuyor ki ama nedense nasıl anlıyorsa babaannelerdekini çalışırken görmedi ama ondanda korkuyor. yengemlerdekindede çocuk nerde süpürge görse korkup kaçıyor alıştıramıyorum neler yaptık
bizimkiside süpürge hastası en büyük oyuncağı araba gibi sürüyor..çalışırkende hep yanımızda o konuda rahatım .geçen çamaşır makinesi çalışıyordu sen git düğmesine bas kapat bende allah allah niye kapısı açılmıyor dedim sonra boşaltmaya bastım açtım.akşam baktım yine gitti kapattı.. bulaşık makinesinide kapatıyor. artık iyice büyüdüler yaptıkları haylazlıklara bakılınca
Ben geldim gece kuşu huhuuu kimse yokmuuu??
canım çok sevindim inciniz geliyor demek. ama arada bırakmak lazım kuzuları hem bze hem onlara iyi geliyor çünkü ister istemez sende bütün gün onunla sinirlerin yıpranıyor yani değişiklik lazım. ohh tatlım ya ne güzel alışveriş yapmışsın neler aldın? bende bayramda ve doğum günümüzde giyicek bir elbise aldım kendime oğluşa bir kaç yere batım şık bişiyler bulamadım. and wowo da güzel şeyler var gibi bakalım
slm kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?