2009 Eylül Anneleri

gümnaydın evet bende yine işteyim ve hava çok kapalı ve soğuk kışın gelmesini istemiyorum yaa

Oğlumu yastıkla yatırmıyordum ama artık yastığa alışşsın istiyorum ama olmuyo yastık koyarsam uyuyamıyo siz kullanıyomusunuz

cnm biz gece yastıksız,gündüz yastıkla yatıyoz..gece inanılmaz döndüğü için yastıksız rahat oluo

işte bizde öle gündüz sorun yok ama gece çok dönüyo mamaya kalkıyo içerken yastık koyuyorum ve öle kalsın diyom ama yok gündüz çok hareketli olunca uykularına yansıyo bide sorunumuz kıyma et vs. Eskiden yiyen çocuk şimdi sebzenin içinden etleri çıkarıyo

aynen bircancım bende koymuyorum rahat uyusun die yüz üstü yatıo genelde
boynu ağrımasın die ...
kaka yaptı oğlum bayağı cıvık yaaa
dişten sanırım (

biz devamlı yastıkta yatırıyoruz .ama kendisi döne döne bazen ayakları yastıkta yatıyor

bende yastık kullanmıyorum kullansem ne olacakkı ytaga koydugumda sadece kafası ustunde oluyor. sonra hop orda hop burda:)

burdada hava soğudu ama yağmur yok bugün yağmaz inşllh yazlık ayakkabılarımı giyinmişim.

bende akşama yagmur kalmasın ıstıyorum çocugum buraya gelecektı buradan yemege gıdecektık. bugun kaynanalar yolcu.. akşam kıyafet hazırladım oğluma hiç birini giyemez bu havada:)

üzerine bi ceket giydirirsin meryemcim sıcaklık aynı...yağmur var ama

cnm Allah kavuştursun bu arada nasıl geçti uğurlamanız?

Son düzenleme:
evımden son kez gunaydın hepınıze
kapıdan cıkıcaz az sonra
aglamamak mumkun degıl
sabahtandır salya sumugum
ıns en yakın zamanda yenı evımden saglıkla huzurla mutlulukla sızınle yazısmaya devam ederım
opuyorum evlatlarınızı da sızlerı de
saglıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…